Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
τύπε οι γυναίκες ποτέ δεν εμπιστεύονται τους άνδρες.- ότι άλλο και αν πουν είναι ΨΕΜΑ!!!
Ναι, μας επεισες.
τύπε οι γυναίκες ποτέ δεν εμπιστεύονται τους άνδρες.- ότι άλλο και αν πουν είναι ΨΕΜΑ!!!
τι στυλακι ρε μαλακατωρα να σε κανω να κλαψεις?
με τον μεταβολισμο που εχω δεν χρειαζομαι
ουτε γυμναστηρια ουτε τιποτα... 1.80 ειμαι 73-75 κιλα
οσο και αν φαω ειμαι στυλακι
τι στυλακι ρε μαλακα
μπιαφρας εισαι...
γαμησε τα μονο εσυ γαμας φαινεσαι απο μακριαΠοσο πουριτανος ανωριμος μαλακας και κακογαμημενος μπορει να εισαι.
Εσυ εισαι απτους μαλακες που κλαιγονται και λενε οτι δεν μου πηρε πιπα οποτε ειναι παρθενομαλακω, αλλα απτην αλλη αν σου παρει θα ειναι πουτανα και ευκολη.
Καραγκιοζη παιξε το πουλι σου και βγες λιγο εξω απτη γυαλα σου να δεις πως συμπεριφερονται ατομα που δεν εχουν τα ιδια συμπλεγματα με τον μιζερο εαυτο σου και ισως τοτε να ζεις και λιγο καλυτερα.
ενταξει οτι πεις...φιλε 1 μηνα να κανω γυμναστηριο πεταχτηκαν ολα
την εχω ετοιμη την γραμμωση! Και ουτε καν γυμναστηριο
σπιτι μερικα πουσ απς 1 μηνα πριν βγω παραλια
και ειμαι τζιτζι
και μερικους κοιλιακους
ενταξει οτι πεις...
ποσα λεφτα θες να μου κανεις μια αναβαθμιση;
Στειλε μου το πισι ρε θα στην κανω τσαμπα. ;)ενταξει οτι πεις...
ποσα λεφτα θες να μου κανεις μια αναβαθμιση;
Στην κωλοτρυπιδα.που αλλου ρε μαλακα,στο κομπιουτερ.αναβαθμιση σε τι? Λογισμικο η hardware?
γαμησε τα μονο εσυ γαμας φαινεσαι απο μακρια
τι κομπλεξ να εχω ,που εισαι μαλακας;Εχεις κομπλεξ πουτανακι της μαμας και του μπαμπα με εμενα. Πηρες χαρτζιλικακι σημερα απτη μανουλα για να βγεις βολτα?
ολα μαζιαναβαθμιση σε τι? Λογισμικο η hardware?
και συ προγγραμματιστης εισαι;Στειλε μου το πισι ρε θα στην κανω τσαμπα. ;)
τι κομπλεξ να εχω ,που εισαι μαλακας;
τι χαρτζιλικι ρε μαλακα να παρω.τωρα εγω τους δινω.
ρε τις καριολες εΚομπλεξ γενικα, που τις κυνηγας και ουτε με το τουφεκι δε σου καθονται. Τα ρεζιλικια σου και στο φορουμ και αλλου γνωστα ειναι.
τυπε χαβαλες γινεται σε ολα τα τοπικ.αν τα παιρνεις στα σοβαρα,μην το κανεις.δες το στην πλακα.Μπορεί ο τύπος που άνοιξε αυτό το τόπικ να είναι κερατάς χωρίς να είναι επιλογή του μπορεί και όχι.
Ρώτησε κάτι το άτομο και οι περισσότεροι από σας , τρεις σελίδες άντεξα να διαβάσω,
απαντάτε σαν κακομαθημένοι ξυπνητζήδες.
Για άλλοι μια φορά αποδυκνείετε ότι είστε μαλάκες κατ΄επιλογή.
Και επαναλαμβάνω όσο γελοία ή όχι σας φαίνεται η απορία κάποιου απορώ γιατί συμμετάσχεται στην κουβεντα αν δεν έχετε να πείτε τίποτα σ' αυτό που ρωτάει , για να δείξετε ότι είστε έξυπνοι? ότι είστε κάφροι? γαμάτε όλα τα τόπικ , το έχετε πάρει χαμπάρι?
οχι αλλα εχω ασχοληθει με αναβαθμισεις για προσωπικη χρηση αλλα και φιλων και γνωστων.και συ προγγραμματιστης εισαι;
ρε τις καριολες ε
τυπε χαβαλες γινεται σε ολα τα τοπικ.αν τα παιρνεις στα σοβαρα,μην το κανεις.δες το στην πλακα.
συμφωνω με το χαβαλε , στο μπουρδελα ειμαστε δεν ειμαστε στο κατηχητικο, αλλά ρε γμτ ρωτάει ένας πιτσιρικάς κάτι που τον απασχολεί και το γαμάνε τελείως το θεμα.
αυτο γινεται συστηματικά σε όλα τα τοπικ .
Ολα είναι αποδεκτά αρκει να υπαρχει και ενα οριο ομως ετσι?