Νέα

Χαλιέμαι για το παρελθόν της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 341
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οι γκομενες που θελουν να κρατησουν καποιον συνηθως του κρυβουν το παρελθον τους και (κανουν οτι) ζηλευουν το δικο του παρελθον.

εκτος κι αν πιστευεις οτι εισαι ο κανόνας και ειναι εξαίρεση οι οσες κοπέλες μιλουν πολυ περιληπτικά για 3 σοβαρες μακροχρόνιες σχεσεις οποτε ερωτηθουν για το παρελθον τους.

Δεν ξέρω ρε συ πώς λες εσύ ότι ο κανόνας είναι οι μαλακισμένες με τους 3 γκόμενους και συνήθως δε λένε τίποτα για να μην πειραχτούν οι κομπλεξικοί μαλάκες που βρίσκουν.
Οκ το ξέρω ότι ζω στον κόσμο μου, αλλά τόσο πολύ απέχω από την πραγματικότητα?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δεν ξέρω ρε συ πώς λες εσύ ότι ο κανόνας είναι οι μαλακισμένες με τους 3 γκόμενους και συνήθως δε λένε τίποτα για να μην πειραχτούν οι κομπλεξικοί μαλάκιες που βρίσκουν.

Κι εγω συνηθως λέω την αλήθεια, αλλα ξέρω πως δεν ειμαι στον κανόνα.
Επίσης δεν με χάλσε που σε φαση "we were on a break" o γκόμενος πήγε με άλλη, μάλιστα του ζητησα λεπτομέρεις, και εν συνεχεία κάναμε γαμάτο σεξ. Αλλα δεν θα συμβούλευα ποτε ενα φιλο μου να κανει το ιδιο στη δικια του. Οι πιθανοτητες ειναι η άλλη να ειναι μια Ρειτσελ. Οι εξαιρεσεις πολλες, αλλα ο κανονας, δυστυχως, υπαρχει.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Δεν ξέρω ρε συ πώς λες εσύ ότι ο κανόνας είναι οι μαλακισμένες με τους 3 γκόμενους και συνήθως δε λένε τίποτα για να μην πειραχτούν οι κομπλεξικοί μαλάκες που βρίσκουν.

Μαλακααααααα εισαι ονειροπολαααα  :tits2:

Η αδερφη της κολλητης μου ειναι 24 χρονων ... εχει παει με 2 και λεει μακαρι να παντρευτω τον 2ο γτ θα παω και με τριτο και θα μαζευτουν πολλοι , οι γυναικες λεει χαλανε αν γαμιουνται με πολλους και ειναι σιχαμενες  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
και ρε συ δεν ειναι εξαιρεση ολες πανω κατω καπως ετσι σκεφτονται και οι αντρες αντιστοιχα ...  :-

ilikiomenos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αυτά  (3 γκ  =  3 G) γίνονται σε ημιαστικές περιοχές και υποβαθμισμένα προάστια της Αθήνας....

Επισκέπτης
Οι γκομενες που θελουν να κρατησουν καποιον συνηθως του κρυβουν το παρελθον τους και (κανουν οτι) ζηλευουν το δικο του παρελθον.

εκτος κι αν πιστευεις οτι εισαι ο κανόνας και ειναι εξαίρεση οι οσες κοπέλες μιλουν πολυ περιληπτικά για 3 σοβαρες μακροχρόνιες σχεσεις οποτε ερωτηθουν για το παρελθον τους.

πως τα καταφέρνουν όλες οι καριόλες και έχουν μόνο 3 μακροχρόνιες σχέσεις? :think: προφανώς δεν μιλάνε για τις αρπαχτές τους οι οποίες μπορεί να ξεπερνούν τις 300!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κι εγω συνηθως λέω την αλήθεια, αλλα ξέρω πως δεν ειμαι στον κανόνα.
Επίσης δεν με χάλσε που σε φαση "we were on a break" o γκόμενος πήγε με άλλη, μάλιστα του ζητησα λεπτομέρεις, και εν συνεχεία κάναμε γαμάτο σεξ. Αλλα δεν θα συμβούλευα ποτε ενα φιλο μου να κανει το ιδιο στη δικια του. Οι πιθανοτητες ειναι η άλλη να ειναι μια Ρειτσελ. Οι εξαιρεσεις πολλες, αλλα ο κανονας, δυστυχως, υπαρχει.

Δε μου έχει τύχει ποτέ να κάνω διάλειμμα, το σιχαίνομαι όσο τίποτα. Μία που το έλεγα ή μου το έλεγαν και είτε χωρίζαμε είτε τα ξαναβρίσκαμε *κ χωρίζαμε μετα από Χ ώρες/μέρες. :P

Και πέρα από μαλακίες, αν είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του, ναι θα χαλαστώ που πήγε με άλλη, θα πληγωθώ βασικά, δεν είμαι τόσο απελευθερωμένη.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πως τα καταφέρνουν όλες οι καριόλες και έχουν μόνο 3 μακροχρόνιες σχέσεις? :think: προφανώς δεν μιλάνε για τις αρπαχτές τους οι οποίες μπορεί να ξεπερνούν τις 300!!!
η αληθεια ειναι πως το 2-3,στο μπετ ποσες σχεσεις/πρωην εχεις θα εδινε αποδοση 1,0001! :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Αυτο ειναι το ΚΑΘΑΡΟ παραδειγμα ελλεεινιδας, κατηγορια στην οποια ανηκεις.

Οταν θες να κρατησεις καποιον, δεν του κρυβεις πραγματα, γιατι τελικα θα τον χασεις με τον χειροτερο τροπο. Ουτε ζηλευεις για αυτα που εκανε, γιατι ειναι σαν να υπεκφευγεις και να υποκρινεσαι. ( οχι σαν δηλαδη, αυτο κανεις )

Δεν ειπαμε να ειπωθουν λεπτομερειες, αλλα δεν γινεται να μην πεις κιολας πραγματα που ειτε σου αρεσαν ειτε δε σου αρεσαν αν τεθει το θεμα υπο συζητηση.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
πως τα καταφέρνουν όλες οι καριόλες και έχουν μόνο 3 μακροχρόνιες σχέσεις? :think: προφανώς δεν μιλάνε για τις αρπαχτές τους οι οποίες μπορεί να ξεπερνούν τις 300!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οταν δεν εμπνεεις εμπιστοσυνη στην αλλη, σου πεταει την πασπαρτου απαντηση γιατι εισαι μια απτα ιδια ;)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δε μου έχει τύχει ποτέ να κάνω διάλειμμα, το σιχαίνομαι όσο τίποτα. Μία που το έλεγα ή μου το έλεγαν και είτε χωρίζαμε είτε τα ξαναβρίσκαμε *κ χωρίζαμε μετα από Χ ώρες/μέρες. :P

Και πέρα από μαλακίες, αν είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του, ναι θα χαλαστώ που πήγε με άλλη, θα πληγωθώ βασικά, δεν είμαι τόσο απελευθερωμένη.

αυτο σου λέω. Ο καθενας σε κατι ξεφεύγει απ τον κανόνα.
Ο κανονας ομως υπαρχει...

η αληθεια ειναι πως το 2-3,στο μπετ ποσες σχεσεις/πρωην εχεις θα εδινε αποδοση 1,0001! :2funny:

... και ο λόγος ειναι πως γουστάρετε τοοοοοοσο πολυ τα ψέματα!! Εδω οι πουτανες χυνουν τουλαχιστον 5-6 φορες τη μέρα  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μαλακααααααα εισαι ονειροπολαααα  :tits2:

Η αδερφη της κολλητης μου ειναι 24 χρονων ... εχει παει με 2 και λεει μακαρι να παντρευτω τον 2ο γτ θα παω και με τριτο και θα μαζευτουν πολλοι , οι γυναικες λεει χαλανε αν γαμιουνται με πολλους και ειναι σιχαμενες  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
και ρε συ δεν ειναι εξαιρεση ολες πανω κατω καπως ετσι σκεφτονται και οι αντρες αντιστοιχα ...  :-

Ρε συ ήμαρτον, 27+++ είμαι (:P)ε πόσο λογικό είναι να έχω πάει με 3 ξέρω γω?
Κι από την άλλην, ε δε θέλω να είμαι με κάποιον που έχει αυτές τις απόψεις και να αναγκάζομαι να του λέω αρχιδιές κ ψέματα για να είμαι μαζί του.
Ας πάρω κι άλλη γάτα στην τελική. Δε θέλω τέτοιους.  

Επισκέπτης
Κι από την άλλην, ε δε θέλω να είμαι με κάποιον που έχει αυτές τις απόψεις και να αναγκάζομαι να του λέω αρχιδιές κ ψέματα για να είμαι μαζί του.

πάρε εμένα που δεν με ενδιαφέρει που είσαι καρατσουλάρα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
... και ο λόγος ειναι πως γουστάρετε τοοοοοοσο πολυ τα ψέματα!! Εδω οι πουτανες χυνουν τουλαχιστον 5-6 φορες τη μέρα  :2funny:
αμα σου το λενε χωρις να τις ρωτησεις;;
σκεφτομαι να αλλαξω νικ και να γινω "ο τριτος21"..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θελω να σας εκμυστηρευθω και εγω κατι για το παρελθον μου!!!

Προ λιγου τσακισα το νεο  Follie  με καραμελα και σοκολατα μεσα...

πολυ γαμηστεριξ!!!! Χαρηκε ο ουρανισκος μου  :rockon:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

ειναι πολυυ λογικο: οι σχεσεις σου κρατανε μπρος απο 3 χρονια εκαστη  :2funny:. Ασε που περνας μεγάλα διαστηματα μονη "για να βρεις τον εαυτο σου"  :2funny:

Υπαρχουν πολλα ατομα (και εδω ακομη περισσοτερα) που πιστευουν οτι μπορει μια μεγαλη κοπελα να μεινει μπρος απο εξαμηνο χωρις σεξ.

αμα σου το λενε χωρις να τις ρωτησεις;;
σκεφτομαι να αλλαξω νικ και να γινω "ο τριτος21"..

εχουν συνηθισει βρε συ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom