soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
και οι ρουμανογυφτοι στην ευρωποι ειναιε όχι και με πακηδες! με άλλους ευρωπαίους ναι! αντε το πολυ πολυ με καναν μαύρο μεχρι εκεί!

και οι ρουμανογυφτοι στην ευρωποι ειναιε όχι και με πακηδες! με άλλους ευρωπαίους ναι! αντε το πολυ πολυ με καναν μαύρο μεχρι εκεί!
ΑΣτικος μυθοςπαντως εχουμε την καλυτερη φημη στο εξωτερικο!!! οι αντρες για καποιο λογο πιστευουν οτι θα περασουν καλα με μια ελληνιδα! δεν ξερω γιατι συμβαινει μας θεωρουν μαλλον εξω καρδια!
παντως εχουμε την καλυτερη φημη στο εξωτερικο!!! οι αντρες για καποιο λογο πιστευουν οτι θα περασουν καλα με μια ελληνιδα! δεν ξερω γιατι συμβαινει μας θεωρουν μαλλον εξω καρδια!
Ρε κοπελιά εσύ δεν είσαι η φίλη της Βουλάρας που κάνατε μαζί "μόντελινγκ" και μάλιστα πίστευες πως δεν θα ξαναγυρίσει τσόντα διότι είναι "σεμνό κορίτσι" και εναντίον της βίζιτας.
Λοιπόν σου έχω νεα από τη φίλη σου! Μέχρι στιγμής έχει γυρίσει έξι τσόντες (να τις εκατοστήσει η κοπέλα!) και φημολείται εντόνως στο φόρουμ πως και βίζιτες κάνει! (Που εντυπωσιαστήκαμε δηλαδή...)
Στην Ελλαδα δεν υπαρχει μοντελινγκ
τα μοντελα ειναι πουτανες πολυτελειας.
εγω τις μονες που βλεπω να πηγαινουν με αλλοδαπους ειναι κατι χοντρες 150 κιλα.τωρα οποια παει με αλλοδαπο καλα να παθει...τι να πω....
Tοτε δεν υπαρχει λογοs ανησυχιαs......Εσειs βολευετε τουs αλλοδαπουs κι εμειs συσφιγγουμε τιs σχεσειs με το πρωην Σοβιετ....Ωραιοs λαοsπαντως εχουμε την καλυτερη φημη στο εξωτερικο!!! οι αντρες για καποιο λογο πιστευουν οτι θα περασουν καλα με μια ελληνιδα! δεν ξερω γιατι συμβαινει μας θεωρουν μαλλον εξω καρδια!
ΑΣτικος μυθος
Κανενας αντρας ή γυναικα δεν αξιολογει το γαμησι με εθνικα κριτηρια
Εμενα γιατι με ξεχασες? θα σε μαλωσω.εγω τις μονες που βλεπω να πηγαινουν με αλλοδαπους ειναι κατι χοντρες 150 κιλα.
Ωραια γκομενακια δεν πανε με αλλοδαπους αλλα τον λοπεζ,εμενα,και το λαιον.Και τον μπολτεμορτ
αμα τον πετυχουν σε καμια ντισκοτεκ.
Εσυ δεν εισαι βιζιτα δηλαδη θες να μας πεις/πεισεις;;;για ένα διαστημα δεν ηταν σε τσοντα είχε ξεκόψει γιατι ειχε σοβαρη σχεση. οσο για το κωλομπαρο στις σερρες μάλλον αληθευει γιατι εγραψε και η ίδια στο φβ της για μαγαζί στις σέρρες. για βίζιτες πάντως δεν ξέρω. ξέρω οτι γουστάρει σεξ.
την έσβησα παντως απο φβ και γενικα δεν θέλω παρε δωσε γτ δεν γουσταρω αυτές τις μαλακιες που κανει.
Για παρεα εχουμε τους φιλους μας κοπελιά...εγω μιλαω και για παρεα!
ΧαχαχαχαχαχαΕμενα γιατι με ξεχασες? θα σε μαλωσω.
Tοτε δεν υπαρχει λογοs ανησυχιαs......Εσειs βολευετε τουs αλλοδαπουs κι εμειs συσφιγγουμε τιs σχεσειs με το πρωην Σοβιετ....Ωραιοs λαοs
κοιταξε να δεις αυυτα πανε και ερχονται.....γιατι και οι τουριστριες που ερχονται ελλα δα ακριβως τα ιδια λενε για εμας...,απλα αλλου υπαρχει η ρηξη τωρα....εγω μιλαω και για παρεα!
Εσυ δεν εισαι βιζιτα δηλαδη θες να μας πεις/πεισεις;;;![]()
![]()
Τι ακυρο ηταν αυτο τωρα?αν ήμουν βίζιτ τώρα μάλλον θα μουν σε καμια καραϊβική και όχι στο μπου!!
Οι αντρεs αυτοι ειναι οτι πρεπει....Δεν βριζουν, μονο λιγακι πινουν και τιs κανουν μαυρεs στο ξυλο......μου κάνει καμάκι ένας τσέχος... λες να κάτσω να δω τι παίζει??? κ αυτοί πρωην σοβιέτ δεν ήταν?
Τι ακυρο ηταν αυτο τωρα?
[/qu
θα τα χα κονομησει χοντρα και θα μουν φευγατη σε καμια τζαμάικα
αν ήμουν βίζιτ τώρα μάλλον θα μουν σε καμια καραϊβική και όχι στο μπου!!
μπα...10e-10e θα τα μαζευες στα κωλομπαρα οπως η φιλη σου ;)
θα τα χα κονομησει χοντρα και θα μουν φευγατη σε καμια τζαμάικα