Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
συμφωνούμε απολύτως σε όλα.
μου έχει συμβεί (με πρώην συνάδελφο και φίλο/αδελφό) και ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση.
δεν ήταν ότι καλύτερο.
αλλά διαβάζω και διάφορα άλλα...
Α συμφωνεις κι εσυ τωρα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Mιζερη ζωη έχουν οσοι ενω έχουν γυναικα ψάχνονται και αλλού , πολυ συντομα θα το μάθει θα τους χωρισει θα βγει διατροφη και τα παιδια θα ζουνε χωριστα γυρευε με τι συνεπειες... αλλα αυτα αμα εισαι ηλιθιος και ανευθυνος δεν μπορεις να τα σκεφτεις.

Εγω πχ που νιωθω οτι δεν μπορω να κατσω με μια γυναικα μπορει να μην παντρευτω και ποτε. Εισαι ξεφτιλας οταν απατας τη γυναικα σου εδωσες εναν ορκο σε μια εκκλησια κάποτε.
Ελα. Πες μου ότι πιστευεις ότι η κυρια αιτια των διαζυγιων είναι η απιστια. Διασκεδασε μας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Mιζερη ζωη έχουν οσοι ενω έχουν γυναικα ψάχνονται και αλλού , πολυ συντομα θα το μάθει θα τους χωρισει θα βγει διατροφη και τα παιδια θα ζουνε χωριστα γυρευε με τι συνεπειες... αλλα αυτα αμα εισαι ηλιθιος και ανευθυνος δεν μπορεις να τα σκεφτεις.

Εγω πχ που νιωθω οτι δεν μπορω να κατσω με μια γυναικα μπορει να μην παντρευτω και ποτε. Εισαι ξεφτιλας οταν απατας τη γυναικα σου εδωσες εναν ορκο σε μια εκκλησια κάποτε.
Αν κάνεις πολιτικο γαμο δηλαδή, δεν είναι απιστία??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τύπε ετσι παει. Στην αρχη λενε "είναι κλωνος, δεν υπαρχει". Μετα, όταν πειστουν ότι υπαρχει, "είναι πουτανακι". Μετα, όταν δεν αποδειχθεί και πουτανακι, "μια ηλιθια που της αρεσει ο χασοδικης". Όταν αποδειχθεί ότι δεν είναι και ηλιθια, ξαναγινεται κλωνος. Και συνεχιζεται ο κυκλος της ανοησιας.

τυπε ειναι κακος ο κοσμος  :S :S :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ελα. Πες μου ότι πιστευεις ότι η κυρια αιτια των διαζυγιων είναι η απιστια. Διασκεδασε μας.

Τι να σε διασκεδασω ρε κακομοιρη. Πας να μου πουλησεις εμπειρια και ικανοτητα στις γυναικες και δεν μπορεις να κατασταλαξεις πουθενα. Μας λες οτι ειναι μαγκια κιολας να εισαι παντρεμενος και να παιζεις και αλλου. Η εμπειρια σου ποια ειναι? να το παιζεις ποζερας απο εδω μεσα λεγοντας "αγαπη μου" την rose? γελαει ο κοσμος. Εμενα δεν με πειθεις παντως.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Συγγνωμη κιολας, αλλα ειμαστε σαιτ για μπουρδελα και το παίζετε τιμητες των ιερων και οσιων???  :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

τυπε με αυτα που γραφεις σε βλεπω να φτασεις συνταξιουχος και να μην εχεις ουτε σκυλο  :S :S :S
σαν εναν γειτονα μου τον Γιωργακη καλο παιδι π ειναι 58 χρονων κ ψαχνει νυφη και δν εχει παντρευτει ποτε,την επεσε σε μια γυναικα ενος φιλου μου,κ ο φιλος κ κοροιδευτικα καθε φορα π ερχεται σπιτι μου ,μου λεει αντε ακομα αυτος?φερτου καμια νυφη απο Βουλγαρια να γινεις κουμπαρος  :zfuck: :zfuck:

:grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406

Ρε μανα μου,οκ αυτος που το κανει ειναι ξεφτιλας επιορκος παλιανθρωπος να τον καψουμε.Αλλο σου λεμε τοσην ωρα.Οτι εσυ εγω και ο καθενας δεν εχουμε καμια δουλεια να ανακατευομαστε και να το παιζουμε Υπερασπιστες  Τιμωροι και δεν ξερω εγω τι αλλο,την στιγμη που κανουμε μια απο τις πιο κατινιστικες πραξεις που μπορει να κανει ενας ανδρας.Καταλαβαινεις την διαφορα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε με αυτα που γραφεις σε βλεπω να φτασεις συνταξιουχος και να μην εχεις ουτε σκυλο  :S :S :S
σαν εναν γειτονα μου τον Γιωργακη καλο παιδι π ειναι 58 χρονων κ ψαχνει νυφη και δν εχει παντρευτει ποτε,την επεσε σε μια γυναικα ενος φιλου μου,κ ο φιλος κ κοροιδευτικα καθε φορα π ερχεται σπιτι μου ,μου λεει αντε ακομα αυτος?φερτου καμια νυφη απο Βουλγαρια να γινεις κουμπαρος  :zfuck: :zfuck:

:grin:

Καλα νταξει εσυ εισαι εκτος τοπου και χρονου μας συγκρινεις με τις εμπειριες και τις επαφες σου που ειναι ο γιωργακης και η μαμα του απο τη γειτονια.  :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ρε συ εισαι η ανατροπη του κανονα, οι υπολοιποι μπαινουν απο τη δουλεια!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

ποτε προλαβαινουν οι υπολοιποι και δουλεια και γυναικα κ γκομενες κ πορνεια

αλλα ολοι εδω μεσα ειναι ψηλοι γυμνασμενοι ομορφοι επιχειρηματιες λεφταδες

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Και με μεγαλη πουτσα μην το ξεχνας αυτο

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166

Ειναι υψηλο το επιπεδο το μπου που ως γνωστον ειναι......  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι να σε διασκεδασω ρε κακομοιρη. Πας να μου πουλησεις εμπειρια και ικανοτητα στις γυναικες και δεν μπορεις να κατασταλαξεις πουθενα. Μας λες οτι ειναι μαγκια κιολας να εισαι παντρεμενος και να παιζεις και αλλου. Η εμπειρια σου ποια ειναι? να το παιζεις ποζερας απο εδω μεσα λεγοντας "αγαπη μου" την rose? γελαει ο κοσμος. Εμενα δεν με πειθεις παντως.
δηλαδη δεν πιστευεις οτι εχει 14 ερωμενες οπως εχει πει τυπε?
αν και φετος εριξε τον αριθμο σε κατω απο 10 γιατι τις βαρεθηκε :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Καλα νταξει εσυ εισαι εκτος τοπου και χρονου μας συγκρινεις με τις εμπειριες και τις επαφες σου που ειναι ο γιωργακης και η μαμα του απο τη γειτονια.  :headbang:

τυπε παντρεψου καμια αλλοδαπη (αν εχεις προικα  :grin:)  γιατι οι ελληνιδες δυσκολεψανε....
φιλικα στα λεω μην θυμωνεις...
μετα θα μ λετε να σας φερω Βουλγαρες κ Ρουμανες  :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom