wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δε βλεπω αλλο τροπο καρδια μου!!!Να Λολα ένα μηλο...
Δε βλεπω αλλο τροπο καρδια μου!!!Να Λολα ένα μηλο...
συμφωνούμε...Προδήλως.
Ελα. μαθε μας πολλά και ωραια πραγματα. Τι είναι σοβαροτητα για σενα? Να τρεχω να λεω σε οποια φλερταρει ο παντρεμένος κολλητος μου, ότι είναι παντρεμένος?καλα σου κανε γιατι εισαι λιγδας σε ολες κάθεσαι και γλειφεσαι και απο που? απο εδω μεσα αν ειναι δυνατον για το θεο ρε φιλε ποτε θα σοβαρευτεις?
αφου ειναι ο ιδρυτης τυπεΜηπως θυμασαι γιατι με απερριψε ο Λόπεζ? Επειδή εκανα τα γλυκα ματια στην Ερη. Ανοητεύεις. Μηπως να διαγραψουν ΕΣΕΝΑ από τους μπολντοτυπους?
Ελα. μαθε μας πολλά και ωραια πραγματα. Τι είναι σοβαροτητα για σενα? Να τρεχω να λεω σε οποια φλερταρει ο παντρεμένος κολλητος μου, ότι είναι παντρεμένος?
Σαν τους πουστηδες συμπεριφέρεσαι. Που δεν τους αρκει ότι τους αποδεχόμαστε, αλλά θελουν κιολας να μας πεισουν ότι το να ξεκωλιαζονται είναι και το φυσιολογικο.
Ετσι κι εσυ. δεν φτανει ότι ανεχόμαστε να λες ότι συμπεριφέρεσαι ως ξεφτίλας, αλλά θελεις να μας πεισεις ότι είναι και φυσιολογικο. Ε όχι ρε φιλε. Θλίψη.
Ειδες παντως μωρο μου, υπαρχει μεθοδικοτητα. Μια γυναικα (εσυ) ειδε αυτά που γράφονται, και μεχρι κι εσυ αποδοκιμασες. Αλλά ηρθε αμεσως η απαντηση. Εισαι πουτανα, αρα παινεύεις το σπιτι σου. Τι είναι το μπου αγαπη?Δε βλεπω αλλο τροπο καρδια μου!!!
Εσυ τι γνωμη εχεις για αυτες που πανε με παντρεμενους δηλαδη;Ελα. πες το. Δεν κρατιεσαι. Συγκλονισε μας με το συμπερασμα σου. Πουτανακι η ρόζυ?
καλα ο αλεξ τον παιρνει αψηφιστα γιατι παντρευτηκε για την προικα τυπεΤυπε κάποιοι παιρνουν το γαμο πολυ αψηφιστα προκειμενου να ικανοποιησουν τις καυλες τους αλλα μπορει ο αλλος να έχει παιδια απο πισω κτλπ κτλπ ενταξει τωρα τι συζηταμε δεν καταλαβαινω εφοσον ειναι και ο άλεξ μεσα καθε θεμα περιστρεφεται γυρω απο το μνι. Οποτε οτιδηποτε ειναι ηθικο και σωστο ετσι απλα χωρις δευτερη σκέψη. Για αυτο και απορριφθηκε απο τον λοπεζ. Φαντασου εγω δεν ασχοληθηκα καν με την αιτηση του
ΜΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟΕιδες παντως μωρο μου, υπαρχει μεθοδικοτητα. Μια γυναικα (εσυ) ειδε αυτά που γράφονται, και μεχρι κι εσυ αποδοκιμασες. Αλλά ηρθε αμεσως η απαντηση. Εισαι πουτανα, αρα παινεύεις το σπιτι σου. Τι είναι το μπου αγαπη?
Ελα. μαθε μας πολλά και ωραια πραγματα. Τι είναι σοβαροτητα για σενα? Να τρεχω να λεω σε οποια φλερταρει ο παντρεμένος κολλητος μου, ότι είναι παντρεμένος?
Σαν τους πουστηδες συμπεριφέρεσαι. Που δεν τους αρκει ότι τους αποδεχόμαστε, αλλά θελουν κιολας να μας πεισουν ότι το να ξεκωλιαζονται είναι και το φυσιολογικο.
Ετσι κι εσυ. δεν φτανει ότι ανεχόμαστε να λες ότι συμπεριφέρεσαι ως ξεφτίλας, αλλά θελεις να μας πεισεις ότι είναι και φυσιολογικο. Ε όχι ρε φιλε. Θλίψη.
Εσυ τι γνωμη εχεις γι αυτους που τους αρεσουν οι φακές? Παρομοιου επιπεδου ερωτηση είναι. Από αυτό θα χαρακτηρισω έναν ανθρωπο? Συνελθετε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕσυ τι γνωμη εχεις για αυτες που πανε με παντρεμενους δηλαδη;
Δεν ειναι φιλη δικια μας ρε τυπε ομως..δεν εχει να δωσει λογαριασμο σε μας...Και στο κατω κατω της γραφης,δεν ειναι τοσο το να κανει πλατες το θεμα,οκ αυτο πες οτι ειναι και κακο.Αλλα το να φτανεις στο αλλο ακρο και να κανεις τον ρουφιανο ειναι τρισχειροτερο.Πανω απ'ολα γιατι δειχνει ανθρωπο κομπλεξικο που του εχει αφησει σημαδια η αγαμια,γιατι αυτη ειναι η ριζα της πραξης και οχι να διορθωσει το κακως κειμενο.Αν απλα θεωρεις ανηθικη την πραξη που κανει ο αλλος,τοτε σε φαση που ειστε οι δυο σας του μιλας και του εκφραζεις την αντιρηση που εχεις για την συμπεριφορα του,οτι το θεωρεις ανηθικο κτλ.Και αν δεις οτι συνεχιζει να το κανει,απλα ΞΕΚΟΒΕΙΣ σαν Κυριος γιατι προφανως δεν ταιριαζεται σαν χαρακτηρες.Δεν παρεμβαινεις εκει που δεν εχεις ΚΑΜΙΑ δουλεια να πεις τη μαλακια σου.Αυτα τα 16χρονα τα κανουνρε μαστόρια, για να το αντιστρέψουμε λίγο.
αν πηδιόταν η γυναίκα σας ή η γκόμενά σας στις εξόδους της, με τις φίλες της να της κάνουν πλάτη, θα ήταν καλή φίλη αυτή?
για να δούμε...
Μωρό μου τι είμαι???Εσυ τι γνωμη εχεις γι αυτους που τους αρεσουν οι φακές? Παρομοιου επιπεδου ερωτηση είναι. Από αυτό θα χαρακτηρισω έναν ανθρωπο? Συνελθετε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Σωστη η τοποθετηση σου,βαζελε.Αυτο ειναι το καλυτερο.Δεν ειναι φιλη δικια μας ρε τυπε ομως..δεν εχει να δωσει λογαριασμο σε μας...Και στο κατω κατω της γραφης,δεν ειναι τοσο το να κανει πλατες το θεμα,οκ αυτο πες οτι ειναι και κακο.Αλλα το να φτανεις στο αλλο ακρο και να κανεις τον ρουφιανο ειναι τρισχειροτερο.Πανω απ'ολα γιατι δειχνει ανθρωπο κομπλεξικο που του εχει αφησει σημαδια η αγαμια,γιατι αυτη ειναι η ριζα της πραξης και οχι να διορθωσει το κακως κειμενο.Αν απλα θεωρεις ανηθικη την πραξη που κανει ο αλλος,τοτε σε φαση που ειστε οι δυο σας του μιλας και του εκφραζεις την αντιρηση που εχεις για την συμπεριφορα του,οτι το θεωρεις ανηθικο κτλ.Και αν δεις οτι συνεχιζει να το κανει,απλα ΞΕΚΟΒΕΙΣ σαν Κυριος γιατι προφανως δεν ταιριαζεται σαν χαρακτηρες.Δεν παρεμβαινεις εκει που δεν εχεις ΚΑΜΙΑ δουλεια να πεις τη μαλακια σου.Αυτα τα 16χρονα τα κανουν
Τοση ωρα δλδ οι υπολοιποι λεμε κατι διαφορετικο??Σωστη η τοποθετηση σου,βαζελε.Αυτο ειναι το καλυτερο.
Δεν ειναι φιλη δικια μας ρε τυπε ομως..δεν εχει να δωσει λογαριασμο σε μας...Και στο κατω κατω της γραφης,δεν ειναι τοσο το να κανει πλατες το θεμα,οκ αυτο πες οτι ειναι και κακο.Αλλα το να φτανεις στο αλλο ακρο και να κανεις τον ρουφιανο ειναι τρισχειροτερο.Πανω απ'ολα γιατι δειχνει ανθρωπο κομπλεξικο που του εχει αφησει σημαδια η αγαμια,γιατι αυτη ειναι η ριζα της πραξης και οχι να διορθωσει το κακως κειμενο.Αν απλα θεωρεις ανηθικη την πραξη που κανει ο αλλος,τοτε σε φαση που ειστε οι δυο σας του μιλας και του εκφραζεις την αντιρηση που εχεις για την συμπεριφορα του,οτι το θεωρεις ανηθικο κτλ.Και αν δεις οτι συνεχιζει να το κανει,απλα ΞΕΚΟΒΕΙΣ σαν Κυριος γιατι προφανως δεν ταιριαζεται σαν χαρακτηρες.Δεν παρεμβαινεις εκει που δεν εχεις ΚΑΜΙΑ δουλεια να πεις τη μαλακια σου.Αυτα τα 16χρονα τα κανουν
Εγω λεω σαχλαμάρες και εχω λαλησει. Καλά. Κοιτα συνελθε γιατι εχεις εξασφαλισει το εισιτηριο για την απομονωση, την απαξιωση και τη δυστυχια. Και δεν θα είναι στραβος ο γιαλός.λοιπον ελα τελος αρκετη σημασια του δώσαμε και σημερα. Αντε ολο σαχλαμάρες γράφεις έχεις λαλησει
Εχει κουνηθεί ο εγκέφαλος σου? Τι διαφορετικο λεμε τοση ωρα? Στη γωνια με τον Λάιον κι εσυ. Επειδή ειπε κατι ο αλεξ71 διαφωνεις, αλλά συμφωνεις όταν πει το ιδιο ενας άλλος. Ηλεκτροσόκ και ψυχρολουσια. Βοηθαει.Σωστη η τοποθετηση σου,βαζελε.Αυτο ειναι το καλυτερο.