wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Από πισω της να με δεσετε για να της κωλοτριβομαι κιολας
Μωρό μου!!!
Από πισω της να με δεσετε για να της κωλοτριβομαι κιολας
Κούκλα μου :-* :-* :-*
Μωρό μου!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ εγραψε ο κωστακης
τυπε ηθελες να κανεις τον αλεξ μπολντοτυποςΝαι. Αλλα δεν ειναι καραγκιοζηδες. Σέβονται κάποια πράγματα.
Εγω περιμενω να μαθω την αποψη του Λόπεζ γι' αυτά τα πρωτοφανή καραγκιοζιλικια.τυπε ηθελες να κανεις τον αλεξ μπολντοτυπος
τελικα καταλαβες οτι δεν εχει τα προσοντα και το ηθος?
πτανακιαΟχι τι ναμε συγκλονισεις απο πτανακια εχει γεμισει ο τοπος απλα να μην κλαιγονται μετά
Καλη???τυπε εδω μια που πεθανε ο αντρας της(62αρης αυτη 46αρα, τον παντρευτηκε γιατι ειχε μαγαζι κ διαμερισματα) με παρακαλουσε οταν παω Βουλγαρια να τη παρω μαζι μου γιατι αυτη δεν οδηγαει να ρωτησει εκει τους μαρμαραδες ποσο κοστιζει να κανουν μνημα στον αντρα της γιατι εδω Θεσσαλονικη την ζητανε λεει 900-1000 ευρω κ θελει πιο φθηνα :S :S :S :S
δες π μας φτασανε τα καπιταλιστικα σκουληκια :S :S
Χώθηκες?τυπε εδω μια που πεθανε ο αντρας της(62αρης αυτη 46αρα, τον παντρευτηκε γιατι ειχε μαγαζι κ διαμερισματα) με παρακαλουσε οταν παω Βουλγαρια να τη παρω μαζι μου γιατι αυτη δεν οδηγαει να ρωτησει εκει τους μαρμαραδες ποσο κοστιζει να κανουν μνημα στον αντρα της γιατι εδω Θεσσαλονικη την ζητανε λεει 900-1000 ευρω κ θελει πιο φθηνα :S :S :S :S
δες π μας φτασανε τα καπιταλιστικα σκουληκια :S :S
Τι θα ηταν, κακή φιλη? Εισαι σοβαρος?ρε μαστόρια, για να το αντιστρέψουμε λίγο.
αν πηδιόταν η γυναίκα σας ή η γκόμενά σας στις εξόδους της, με τις φίλες της να της κάνουν πλάτη, θα ήταν καλή φίλη αυτή?
για να δούμε...
τυπε ηθελες να κανεις τον αλεξ μπολντοτυπος
τελικα καταλαβες οτι δεν εχει τα προσοντα και το ηθος?
Ο καθενας στηριζει το φιλο του, ακομα και στη μαλακια που θελει να κανει. Μπορεις να δωσεις μια συμβουλη ή να πεις τη γνωμη σου, αλλα οχι να πουλησεις φιλο.ρε μαστόρια, για να το αντιστρέψουμε λίγο.
αν πηδιόταν η γυναίκα σας ή η γκόμενά σας στις εξόδους της, με τις φίλες της να της κάνουν πλάτη, θα ήταν καλή φίλη αυτή?
για να δούμε...
Μηπως θυμασαι γιατι με απερριψε ο Λόπεζ? Επειδή εκανα τα γλυκα ματια στην Ερη. Ανοητεύεις. Μηπως να διαγραψουν ΕΣΕΝΑ από τους μπολντοτυπους?Τυπε κάποιοι παιρνουν το γαμο πολυ αψηφιστα προκειμενου να ικανοποιησουν τις καυλες τους αλλα μπορει ο αλλος να έχει παιδια απο πισω κτλπ κτλπ ενταξει τωρα τι συζηταμε δεν καταλαβαινω εφοσον ειναι και ο άλεξ μεσα καθε θεμα περιστρεφεται γυρω απο το μνι. Οποτε οτιδηποτε ειναι ηθικο και σωστο ετσι απλα χωρις δευτερη σκέψη. Για αυτο και απορριφθηκε απο τον λοπεζ. Φαντασου εγω δεν ασχοληθηκα καν με την αιτηση του
Καλη???
Να Λολα ένα μηλο...Ο καθενας στηριζει το φιλο του, ακομα και στη μαλακια που θελει να κανει. Μπορεις να δωσεις μια συμβουλη ή να πεις τη γνωμη σου, αλλα οχι να πουλησεις φιλο.
δε νομίζω, αν ήμουν δεν θα ρωτούσα κάτι τέτοιο...Τι θα ηταν, κακή φιλη? Εισαι σοβαρος?
Μηπως θυμασαι γιατι με απερριψε ο Λόπεζ? Επειδή εκανα τα γλυκα ματια στην Ερη. Ανοητεύεις. Μηπως να διαγραψουν ΕΣΕΝΑ από τους μπολντοτυπους?
Προδήλως.δε νομίζω, αν ήμουν δεν θα ρωτούσα κάτι τέτοιο...
Χώθηκες?