Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καλά τύποι. Εγω παιρνω παντως το "πουτανακι" και φεύγω, κι εσεις μεινετε εδώ να αλληλοσυγχαιρεστε για το ηθος και την τιμιοτητα σας.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ροζυ παμε αλλού.
Εγω εχω απορια αν καποιος,εστω ενας πιστευει οτι "η" ροζυ ειναι πραγματικη.Και ολως τυχαιως,εχει τις ιδιες αποψεις με εσενα,πολιτικες,θρησκευτικες,κανει και την ιδια δουλεια με εσενα..Και τυχαια μπηκε στο μπου.κομ και γνωρισε τον αντρα της ζωης της..
οντως το μπου ειναι μαγικο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
λοιπον ελα τελος αρκετη σημασια του δώσαμε και σημερα. Αντε ολο σαχλαμάρες γράφεις έχεις λαλησει

τυπε στα πολιτικα μπορει να μην συμφωνουμε σε ολα με τον αλεξ71
αλλα στα γκομενικα ειναι ηρεμη δυναμη που κατακτα το αδυναμο φυλο

:grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τοση ωρα δλδ οι υπολοιποι λεμε κατι διαφορετικο??  :think:
Αφου ειπα εγω ετσι αγαπη, οφειλε να διαφωνησει. Μετα που ειπε το ιδιο ενας άλλος, θυμηθηκε ότι συμφωνει. Τι δεν καταλαβαίνεις?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εγω εχω απορια αν καποιος,εστω ενας πιστευει οτι "η" ροζυ ειναι πραγματικη.Και ολως τυχαιως,εχει τις ιδιες αποψεις με εσενα,πολιτικες,θρησκευτικες,κανει και την ιδια δουλεια με εσενα..Και τυχαια μπηκε στο μπου.κομ και γνωρισε τον αντρα της ζωης της..

μας λες οτι ειναι κλωνος τυπε?  :S :S :S

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Καλά τύποι. Εγω παιρνω παντως το "πουτανακι" και φεύγω, κι εσεις μεινετε εδώ να αλληλοσυγχαιρεστε για το ηθος και την τιμιοτητα σας.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ροζυ παμε αλλού.
Φύγαμε μωρό μου!!!!
:-* :-* :-* :-*

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και τι θελεις τωρα, να σου την γνωρισω ή να σου δωσω το σκαιπ της να την δεις?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εγω λεω σαχλαμάρες και εχω λαλησει. Καλά. Κοιτα συνελθε γιατι εχεις εξασφαλισει το εισιτηριο για την απομονωση, την απαξιωση και τη δυστυχια. Και δεν θα είναι στραβος ο γιαλός.

προτεινε  του τροπους για να δωσει τελος στη μιζερη ζωη του τυπε  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Παρεμπιπτόντως, πού ειδες τις "ιδιες πολιτικες πεποιθήσεις"? Δεν σε βρισκω ενημερο.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.657
Πόντοι
1.406
Λες να βρω και εγω καμια φιλοβασιλικια τυπε  :cum: :cum: :cum:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ειδες..Πράγματι είναι!!!!

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν ειναι φιλη δικια μας ρε τυπε ομως..δεν εχει να δωσει λογαριασμο σε μας...Και στο κατω κατω της γραφης,δεν ειναι τοσο το να κανει πλατες το θεμα,οκ αυτο πες οτι ειναι και κακο.Αλλα το να φτανεις στο αλλο ακρο και να κανεις τον ρουφιανο ειναι τρισχειροτερο.Πανω απ'ολα γιατι δειχνει ανθρωπο κομπλεξικο που του εχει αφησει σημαδια η αγαμια,γιατι αυτη ειναι η ριζα της πραξης και οχι να διορθωσει το κακως κειμενο.Αν απλα θεωρεις ανηθικη την πραξη που κανει ο αλλος,τοτε σε φαση που ειστε οι δυο σας του μιλας και του εκφραζεις την αντιρηση που εχεις για την συμπεριφορα του,οτι το θεωρεις ανηθικο κτλ.Και αν δεις οτι συνεχιζει να το κανει,απλα ΞΕΚΟΒΕΙΣ σαν Κυριος γιατι προφανως δεν ταιριαζεται σαν χαρακτηρες.Δεν παρεμβαινεις εκει που δεν εχεις ΚΑΜΙΑ δουλεια να πεις τη μαλακια σου.Αυτα τα 16χρονα τα κανουν

συμφωνούμε απολύτως σε όλα.
μου έχει συμβεί (με πρώην συνάδελφο και φίλο/αδελφό) και ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση.
δεν ήταν ότι καλύτερο.
αλλά διαβάζω και διάφορα άλλα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
βαιμπερ καλυτερα  :grin:
Τύπε ετσι παει. Στην αρχη λενε "είναι κλωνος, δεν υπαρχει". Μετα, όταν πειστουν ότι υπαρχει, "είναι πουτανακι". Μετα, όταν δεν αποδειχθεί και πουτανακι, "μια ηλιθια που της αρεσει ο χασοδικης". Όταν αποδειχθεί ότι δεν είναι και ηλιθια, ξαναγινεται κλωνος. Και συνεχιζεται ο κυκλος της ανοησιας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
προτεινε  του τροπους για να δωσει τελος στη μιζερη ζωη του τυπε  :grin:

Mιζερη ζωη έχουν οσοι ενω έχουν γυναικα ψάχνονται και αλλού , πολυ συντομα θα το μάθει θα τους χωρισει θα βγει διατροφη και τα παιδια θα ζουνε χωριστα γυρευε με τι συνεπειες... αλλα αυτα αμα εισαι ηλιθιος και ανευθυνος δεν μπορεις να τα σκεφτεις.

Εγω πχ που νιωθω οτι δεν μπορω να κατσω με μια γυναικα μπορει να μην παντρευτω και ποτε. Εισαι ξεφτιλας οταν απατας τη γυναικα σου εδωσες εναν ορκο σε μια εκκλησια κάποτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom