Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ξεχάσατε τους επιστήμονες...
ούτε το Καραισκάκη δεν έχει τόσους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τι να σε διασκεδασω ρε κακομοιρη. Πας να μου πουλησεις εμπειρια και ικανοτητα στις γυναικες και δεν μπορεις να κατασταλαξεις πουθενα. Μας λες οτι ειναι μαγκια κιολας να εισαι παντρεμενος και να παιζεις και αλλου. Η εμπειρια σου ποια ειναι? να το παιζεις ποζερας απο εδω μεσα λεγοντας "αγαπη μου" την rose? γελαει ο κοσμος. Εμενα δεν με πειθεις παντως.
Όπως θέλω θα την λεω. Και δεν βλεπω να γελαει κανενας. Πράσινοι από τη ζηλια τους είναι ολοι. Εγκεφαλικά μοιραζουμε. Δεν είναι τυχαιο ότι την λενε κλωνο μου. Σου λεει πώς είναι δυνατον να προτιμησε αυτόν κι όχι εμας? Ελα ντε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε μανα μου,οκ αυτος που το κανει ειναι ξεφτιλας επιορκος παλιανθρωπος να τον καψουμε.Αλλο σου λεμε τοσην ωρα.Οτι εσυ εγω και ο καθενας δεν εχουμε καμια δουλεια να ανακατευομαστε και να το παιζουμε Υπερασπιστες  Τιμωροι και δεν ξερω εγω τι αλλο,την στιγμη που κανουμε μια απο τις πιο κατινιστικες πραξεις που μπορει να κανει ενας ανδρας.Καταλαβαινεις την διαφορα?

Τυπε μπορει και να έχεις δικιο αλλα οταν βλεπω παντρεμενο να κανει τέτοιες βλακειες και να μην υπολογιζει τιποτα σκαλώνω άσχημα. Οποτε μπορει να μη κρατησω τυπο εφοσον αυτος πρωτος δεν κράτησε.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Όπως θέλω θα την λεω. Και δεν βλεπω να γελαει κανενας. Πράσινοι από τη ζηλια τους είναι ολοι. Εγκεφαλικά μοιραζουμε. Δεν είναι τυχαιο ότι την λενε κλωνο μου. Σου λεει πώς είναι δυνατον να προτιμησε αυτόν κι όχι εμας? Ελα ντε...
Αγάπη μου :-* :-* :-*

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Α ενταξει.τωρα καταλαβα γιατι ψηφιζεις σαμαρα.δεν σωνεσαι εσυ. :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε παντρεψου καμια αλλοδαπη (αν εχεις προικα  :grin:)  γιατι οι ελληνιδες δυσκολεψανε....
φιλικα στα λεω μην θυμωνεις...
μετα θα μ λετε να σας φερω Βουλγαρες κ Ρουμανες  :S :S

Σε μενα δεν ειναι δυσκολες οι ελληνιδες.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.658
Πόντοι
1.406
Τυπε μπορει και να έχεις δικιο αλλα οταν βλεπω παντρεμενο να κανει τέτοιες βλακειες και να μην υπολογιζει τιποτα σκαλώνω άσχημα. Οποτε μπορει να μη κρατησω τυπο εφοσον αυτος πρωτος δεν κράτησε.
Παιδι μου,δεν σε ειχαν και σενα στην εκκλησια οταν δινανε τους ορκους..Δεν σε παντρευτηκαν και σενα μαζι να τους ελεγχεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δηλαδη δεν πιστευεις οτι εχει 14 ερωμενες οπως εχει πει τυπε?
αν και φετος εριξε τον αριθμο σε κατω απο 10 γιατι τις βαρεθηκε :grin:

Τις μισες παιζει να μην τις έχει δει καν. Ουτε απο φεησμπουκ. Ο εραστης του γλυκου νερου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δηλαδη δεν πιστευεις οτι εχει 14 ερωμενες οπως εχει πει τυπε?
αν και φετος εριξε τον αριθμο σε κατω απο 10 γιατι τις βαρεθηκε :grin:
Ε μεγαλωσε τωρα,που να τις προλαβει ολες.1 συζηγος,11 ερωμενες,18 ωρες στο μπου προπαγανδα για τον σαμαρα,αντε να εχει και κανα δυο δικες,δεν ειναι και ο σουπερμαν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καλα κατσε να μεγαλωσεις και εσυ και να παντρευτεις.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ε μεγαλωσε τωρα,που να τις προλαβει ολες.1 συζηγος,11 ερωμενες,18 ωρες στο μπου προπαγανδα για τον σαμαρα,αντε να εχει και κανα δυο δικες,δεν ειναι και ο σουπερμαν.
Τις μισες παιζει να μην τις έχει δει καν. Ουτε απο φεησμπουκ. Ο εραστης του γλυκου νερου
Μια χαρά τα προλαβαίνει όλα και δεν ειναι τυπος του μετρίου, εξάλλου αυτό φαίνεται κ μεσα απο εδω κ προφανώς προκαλεί...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλα κατσε να μεγαλωσεις και εσυ και να παντρευτεις.

Mπα δεν ψηνομαι να παντρευτω εγω αφου δεν μπορω να κατσω με μια εκτος και αν αλλαξει κάτι. Πας καλα? ορεξη εχω για τρεχαματα και διατροφες και φασαριες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom