wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μία είπεδηλαδη δεν πιστευεις οτι εχει 14 ερωμενες οπως εχει πει τυπε?
αν και φετος εριξε τον αριθμο σε κατω απο 10 γιατι τις βαρεθηκε
Μία είπεδηλαδη δεν πιστευεις οτι εχει 14 ερωμενες οπως εχει πει τυπε?
Όπως θέλω θα την λεω. Και δεν βλεπω να γελαει κανενας. Πράσινοι από τη ζηλια τους είναι ολοι. Εγκεφαλικά μοιραζουμε. Δεν είναι τυχαιο ότι την λενε κλωνο μου. Σου λεει πώς είναι δυνατον να προτιμησε αυτόν κι όχι εμας? Ελα ντε...Τι να σε διασκεδασω ρε κακομοιρη. Πας να μου πουλησεις εμπειρια και ικανοτητα στις γυναικες και δεν μπορεις να κατασταλαξεις πουθενα. Μας λες οτι ειναι μαγκια κιολας να εισαι παντρεμενος και να παιζεις και αλλου. Η εμπειρια σου ποια ειναι? να το παιζεις ποζερας απο εδω μεσα λεγοντας "αγαπη μου" την rose? γελαει ο κοσμος. Εμενα δεν με πειθεις παντως.
Ρε μανα μου,οκ αυτος που το κανει ειναι ξεφτιλας επιορκος παλιανθρωπος να τον καψουμε.Αλλο σου λεμε τοσην ωρα.Οτι εσυ εγω και ο καθενας δεν εχουμε καμια δουλεια να ανακατευομαστε και να το παιζουμε Υπερασπιστες Τιμωροι και δεν ξερω εγω τι αλλο,την στιγμη που κανουμε μια απο τις πιο κατινιστικες πραξεις που μπορει να κανει ενας ανδρας.Καταλαβαινεις την διαφορα?
δηλαδη δεν πιστευεις οτι εχει 14 ερωμενες οπως εχει πει τυπε?
Αγάπη μου :-* :-* :-*Όπως θέλω θα την λεω. Και δεν βλεπω να γελαει κανενας. Πράσινοι από τη ζηλια τους είναι ολοι. Εγκεφαλικά μοιραζουμε. Δεν είναι τυχαιο ότι την λενε κλωνο μου. Σου λεει πώς είναι δυνατον να προτιμησε αυτόν κι όχι εμας? Ελα ντε...
Α ενταξει.τωρα καταλαβα γιατι ψηφιζεις σαμαρα.δεν σωνεσαι εσυ.Όπως θέλω θα την λεω. Και δεν βλεπω να γελαει κανενας. Πράσινοι από τη ζηλια τους είναι ολοι. Εγκεφαλικά μοιραζουμε. Δεν είναι τυχαιο ότι την λενε κλωνο μου. Σου λεει πώς είναι δυνατον να προτιμησε αυτόν κι όχι εμας? Ελα ντε...
τυπε παντρεψου καμια αλλοδαπη (αν εχεις προικα ) γιατι οι ελληνιδες δυσκολεψανε....
φιλικα στα λεω μην θυμωνεις...
μετα θα μ λετε να σας φερω Βουλγαρες κ Ρουμανες :S :S
Α ενταξει.τωρα καταλαβα γιατι ψηφιζεις σαμαρα.δεν σωνεσαι εσυ.
Παιδι μου,δεν σε ειχαν και σενα στην εκκλησια οταν δινανε τους ορκους..Δεν σε παντρευτηκαν και σενα μαζι να τους ελεγχεις.Τυπε μπορει και να έχεις δικιο αλλα οταν βλεπω παντρεμενο να κανει τέτοιες βλακειες και να μην υπολογιζει τιποτα σκαλώνω άσχημα. Οποτε μπορει να μη κρατησω τυπο εφοσον αυτος πρωτος δεν κράτησε.
Παιδι μου,δεν σε ειχαν και σενα στην εκκλησια οταν δινανε τους ορκους..Δεν σε παντρευτηκαν και σενα μαζι να τους ελεγχεις.
δηλαδη δεν πιστευεις οτι εχει 14 ερωμενες οπως εχει πει τυπε?
Ε μεγαλωσε τωρα,που να τις προλαβει ολες.1 συζηγος,11 ερωμενες,18 ωρες στο μπου προπαγανδα για τον σαμαρα,αντε να εχει και κανα δυο δικες,δεν ειναι και ο σουπερμαν.δηλαδη δεν πιστευεις οτι εχει 14 ερωμενες οπως εχει πει τυπε?
Καλα κατσε να μεγαλωσεις και εσυ και να παντρευτεις.Τυπε μπορει και να έχεις δικιο αλλα οταν βλεπω παντρεμενο να κανει τέτοιες βλακειες και να μην υπολογιζει τιποτα σκαλώνω άσχημα. Οποτε μπορει να μη κρατησω τυπο εφοσον αυτος πρωτος δεν κράτησε.
Ε μεγαλωσε τωρα,που να τις προλαβει ολες.1 συζηγος,11 ερωμενες,18 ωρες στο μπου προπαγανδα για τον σαμαρα,αντε να εχει και κανα δυο δικες,δεν ειναι και ο σουπερμαν.
Μια χαρά τα προλαβαίνει όλα και δεν ειναι τυπος του μετρίου, εξάλλου αυτό φαίνεται κ μεσα απο εδω κ προφανώς προκαλεί...Τις μισες παιζει να μην τις έχει δει καν. Ουτε απο φεησμπουκ. Ο εραστης του γλυκου νερου
τωρα εσυ πιστευεις οτι ο αλεξ μπορει να αρκεστει μονο σε μια?Μία είπε
Σωθείτε από τον Τσιπρα εσεις. Εγω δεν εχω σωτήρες. Ο εαυτος μου είναι η εγγυηση μου.Α ενταξει.τωρα καταλαβα γιατι ψηφιζεις σαμαρα.δεν σωνεσαι εσυ.
Ναι αγγελικουλα μουΜια χαρά τα προλαβαίνει όλα και δεν ειναι τυπος του μετρίου, εξάλλου αυτό φαίνεται κ μεσα απο εδω κ προφανώς προκαλεί...
Καλα κατσε να μεγαλωσεις και εσυ και να παντρευτεις.