Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τυπος που ενω ειναι παντρεμένος ή δεσμευμενος κάνει καμακι και με άλλες δεν έχει μπέσα. Θα τη φέρει και στους φιλους του κάποια στιγμη εφοσον δεν σεβεται την γυναικα που παντρεύτηκε.

Απλα οσοι το κάνουν ετσι συμφωνουν σε αυτο το θρεντ μεταξυ τους και λενε "Α μωρε τι μλκες φιλους εχεις διωξτους..." παλι καλα που αυτοι ειναι σωστοι και ακέραιοι  :2funny: :2funny:

στεγνο δώσιμο! Ειδικα αμα η άλλη ειναι καλη κοπέλα και δεν ξέρει που πάει να μπλέξει. πΡΟΤΙΜΩ να χασω αυτον και να έχω φιλη μετα αυτην.

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τυπος που ενω ειναι παντρεμένος ή δεσμευμενος κάνει καμακι και με άλλες δεν έχει μπέσα. Θα τη φέρει και στους φιλους του κάποια στιγμη εφοσον δεν σεβεται την γυναικα που παντρεύτηκε.

Απλα οσοι το κάνουν ετσι συμφωνουν σε αυτο το θρεντ μεταξυ τους και λενε "Α μωρε τι μλκες φιλους εχεις διωξτους..." παλι καλα που αυτοι ειναι σωστοι και ακέραιοι  :2funny: :2funny:

στεγνο δώσιμο! Ειδικα αμα η άλλη ειναι καλη κοπέλα και δεν ξέρει που πάει να μπλέξει.

Ρε τυπε δεν ειπαμε καμακι ουτε σεξ

Λιγο φλερτ να παρουμε τα πανω μας ... να νιωσουμε οτι μετραμε.... περναει το βιογραφικο μας ακομα στην αγορα

Οι γυναικες που παντρεφτηκαμε γιατι εξακολουθουν και ντυνοντε σαν λατερνες οταν βγαινουν? για να βρουν γκομενο?

ΟΧΙ απλα για να νιωσουν ωραιες και οτι μετρανε σαν γκομενες οταν  τις κοιτανε... αλλα μεχρι εκει.

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Παντως για να πουμε την αληθεια,

Ολοι οσοι το κανανε αυτο πειραν ποδι...

Απλα εχω πολλα τετοια βιωματα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παντως για να πουμε την αληθεια,

Ολοι οσοι το κανανε αυτο πειραν ποδι...

Απλα εχω πολλα τετοια βιωματα

Kαμια φορα ειναι ετσι τα πραγματα που απλα πρέπει να επιλέξεις πλευρά. Ο τσακωμος θα γινει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Α ρε Μπολντη, πως φαινεται οτι εισαι ο κλασικος δουλος του μουνιου που οταν βρει τη μια και μοναδικη γυναικα που θα του κατσει, θα την παντρευτει και θα εξαφανιστει απ ολους τους φιλους του κλπ...

Νταξει σεβομαι τους αντρες που τιμουν τον ορκο τους και δεν απατουν τις γυναικες.

Αλλα το φλερτ(μονο φλερτ τιποτα αλλο), ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την καλη ψυχολογια του αρσενικου. Εαν ενας αντρας δε φλερταει, μαραζωνει. Το φλερτ σε κραταει νεο και ορεξατο για ζωη.

Kαι τα μπουρδέλα φιλε μην τα ξεχνάς αυτα.

Κατα τα αλλα έλα να βαλουμε κατω ποσα έχεις χαλάσει για τις πτανες και βλεπουμε ο δουλος ποιος ειναι.

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Kαι τα μπουρδέλα φιλε μην τα ξεχνάς αυτα.

Κατα τα αλλα έλα να βαλουμε κατω ποσα έχεις χαλάσει για τις πτανες και ποσα έχω χαλασει εγω να δουμε ο δουλος ποιος ειναι.

μα εγω δεν παω μπουρδελα   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αντε κανα στριπτιτζαδικο και αυτο αμα κατσει η παρεα... ευτυχως τα εχτισα και χορτασα πριν βγει ο ΕΝΦΙΑ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μα εγω δεν παω μπουρδελα   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αντε κανα στριπτιτζαδικο και αυτο αμα κατσει η παρεα... ευτυχως τα εχτισα και χορτασα πριν βγει ο ΕΝΦΙΑ

Δε λεω για σενα για τον αλλον πηγαινε που καθε βδομάδα παει απο 10 φορές και λεει δουλους τους αλλους μετα  :2funny: :2funny:

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Α ρε Μπολντη, πως φαινεται οτι εισαι ο κλασικος δουλος του μουνιου που οταν βρει τη μια και μοναδικη γυναικα που θα του κατσει, θα την παντρευτει και θα εξαφανιστει απ ολους τους φιλους του κλπ...

Νταξει σεβομαι τους αντρες που τιμουν τον ορκο τους και δεν απατουν τις γυναικες.

Αλλα το φλερτ(μονο φλερτ τιποτα αλλο), ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την καλη ψυχολογια του αρσενικου. Εαν ενας αντρας δε φλερταει, μαραζωνει. Το φλερτ σε κραταει νεο και ορεξατο για ζωη.

Πες τα χρυσοστομε

Για να συμπληρωσω σε ανανεωνει και στην σχεση σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πες τα χρυσοστομε

Για να συμπληρωσω σε ανανεωνει και στην σχεση σου.

Τι να πει ρε σε κοροιδευει οπως θελει τα λεει ειδικα αυτος. Μ αρεσει που λενε κιολας οτι αυτοι δεν παρατανε ποτε φιλους αμα βρουνε γυναικα γιατι ειναι μπρδελιαριδες και απο την παρέα που κανανε φυγανε οι περισσοτεροι για αυτο το λογο. Ρωτα τον να στα πει

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τι να πει ρε σε κοροιδευει οπως θελει τα λεει ειδικα αυτος. Μ αρεσει που λενε κιολας οτι αυτοι δεν παρατανε ποτε φιλους αμα βρουνε γυναικα γιατι ειναι μπρδελιαριδες και απο την παρέα που κανανε φυγανε οι περισσοτεροι για αυτο το λογο. Ρωτα τον να στα πει

Ρε καριολη τι κανεις τωρα.

Δεν ειπαμε δεν δινουμε κοσμο????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σαυτο εχεις δικιο το ομολογω...
Αναμεσα μας υπηρχαν(και υπαρχουν ακομα) πολλοι προδοτες, καμουφλαρισμενοι ιεραποστολοι της πιρφοριας!

Ελαχιστοι ειμαστε γνησιοι μπουρδελιαρηδες.

Για πες μικρέ... :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ασε εχω χασει τη μπαλλα... Δε φανταζεσαι τι πιρφοροσκηνικα εχω δει με τα ματια μου....

Ο βηχας και η πιρφορια δε κρυβονται παντως, αυτο εχω καταλαβει.
Και οσοι δε φανερωθηκαν ηδη, θα φανερωθουν εν καιρω.

Κατάλαβα,θα τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή...όταν μπορέσω... :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ευτυχως βλεπω ότι εσπευσαν καποιοι να πουν το αυτονοητο και να κραξουν τις απίστευτες αποψεις του Μπολντη. Αντε γιατι ειχα αρχισει να πιστευω ότι ο πλανήτης τρελαθηκε.

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Εγώ παιδιά με φίλους πάω για καφέ,για ουζο,κανα σινεμά καμια φορά για κανα φαί αλλά για ποτό το βράδυ ειδικά σε club πάω μόνος!Για να είμαι ελεύθερος να κάνω καμια κίνηση αν δω να παίζεται κάτι..Αν έχεις φίλους και παρέα θα σου αρχίσουν τις μαλακίες του στυλ "Αντε πήγαινε!" και "Όρμα" και όπως θα κοιτάνε προς τη γκόμενα αδιάκριτα θα έχει γίνει μαλακία πριν πας καν να μιλήσεις..Γι αυτό μόνος και γουστάρω.Σε όλη μου τη ζωή 4 φορές έχω κάνει φάση με γκόμενα που γνώρισα σε club και νύχτα γενικά αλλά και πάλι εγώ το εξασκώ το άθλημα.Σαν το τζόκερ.Κι αν μου κάτσει.Όμως δεν θα εκμηδενίσω τις όποιες πιθανότητες.Θα περνάω καλά και λογαριασμό σε κανένα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ευτυχως βλεπω ότι εσπευσαν καποιοι να πουν το αυτονοητο και να κραξουν τις απίστευτες αποψεις του Μπολντη. Αντε γιατι ειχα αρχισει να πιστευω ότι ο πλανήτης τρελαθηκε.

Ρε ,άλεξ...εσένα ο μ@μοσαν σε λέει συνεχώς πυρφόρο... :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε ,άλεξ...εσένα ο μ@μοσαν σε λέει συνεχώς πυρφόρο... :S

Kαλα ο αλεξ71 θα πουλούσε και φιλο για μια γκομενα απο αυτα που γράφει το καταλαβαινω μονο η καυλαντα τον νοιάζει για να νιωθει αρσενικος

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Kαλα ο αλεξ71 θα πουλούσε και φιλο για μια γκομενα απο αυτα που γράφει το καταλαβαινω μονο η καυλαντα τον νοιάζει για να νιωθει αρσενικος

Εγώ έχω γαμήσει μόνο μια φορά,γκόμενα φίλου...
Πάνε 11 χρόνια,πιστεύω έχω συγχωρεθεί... :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Εσυ εισαι αυτος που καμαρωνει ότι θα πουλαγε τον φιλο του για χαρη γκόμενας, πληροφορώντας την ότι είναι δεσμευμενος. Αισχος. Περιμενω τον Λόπεζ να σε ξεφτιλισει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom