alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τι ηταν αυτό το ασχετο τωρα? Εχεις παρακολουθησει το θεμα?Ρε ,άλεξ...εσένα ο μ@μοσαν σε λέει συνεχώς πυρφόρο... :S
Τι ηταν αυτό το ασχετο τωρα? Εχεις παρακολουθησει το θεμα?Ρε ,άλεξ...εσένα ο μ@μοσαν σε λέει συνεχώς πυρφόρο... :S
Τι ηταν αυτό το ασχετο τωρα? Εχεις παρακολουθησει το θεμα?
Εσυ εισαι αυτος που καμαρωνει ότι θα πουλαγε τον φιλο του για χαρη γκόμενας, πληροφορώντας την ότι είναι δεσμευμενος. Αισχος. Περιμενω τον Λόπεζ να σε ξεφτιλισει.
Εισαι για κλωτσιες.Οχι θα του έκανα πλάτες να συνεχιζει να ειναι ρεμάλι και η κοπελιτσα να μη ξέρει που πατάει το οτι ειμαι φιλος δεν σημαινει οτι θα κανεις με την ανοχη μου βλακειες. Σιγα το δώσιμο απλα θα έχανε μια γκομενα αλλα θα του γινοταν μάθημα την επομενη φορά. Μη τρελαινεσαι.
Εισαι για κλωτσιες.
Ο δούλος του μουνιού εισαι εσυ, που για να μην ξεγελασθεί ένα μουνακι πουλας τους φιλους σου. Πίσσα και πούπουλα.Δούλος , δούλος.
κοιτα ο δουλος πως τρελάθηκε επειδη θα χάσει ενα καμακι
Ντροπή. Ονειδος.Στην γκομενα που θα γινοταν το πανηγυρι θα τον καρφωνα οχι στην γκομενα του. Απο χθες αυτο δεν μπορειτε να το καταλαβετε? 10 ατομα εδω μεσα? εισαι και δικηγορος παναθεμα σε.
Ρε ,άλεξ...εσένα ο μ@μοσαν σε λέει συνεχώς πυρφόρο... :S
Καλά κάνω. Δεν τρεχω στις γκομενες για να τους πω ότι ο κολλητος μου είναι δεσμευμενος. Καταλαβαίνεις την διαφορά?Οπου βρει θηλυκο πμ τρέχει ο λιγδας
καλα του κάνει
Καλά κάνω. Δεν τρεχω στις γκομενες για να τους πω ότι ο κολλητος μου είναι δεσμευμενος. Καταλαβαίνεις την διαφορά?
Προσεχε μονο γιατι φοβάμαι ότι οι μπουνιες που θα σου ριξει ο φιλος σου όταν κάνεις αυτά τα καραγκιοζιλικια δεν θα είναι διολου με γαντι.Mπροστα σου θα γινοταν αυτο. Υπο μορφη χαβαλέ. Οταν καρφώνω το κάνω με το γάντι
Σας εχει τυχει να σας κανουν χαλαστρα σε καμακι- Φλερταρισμα οι φιλοι και γνωστοι σας?
Εμενα ενω τα φιλαρακια τα αγαπω απεριορηστα ΑΛΛΑ οταν το κανουν αυτο θελω ρε φιλε να τους σπασω το κεφαλι εκεινη την στιγμη.
Παραδειγμα οταν ειμουν λευτερος (αλλα ειχα γκομενα) και εβγαινα με κανα κολητο για ποτακι αμα επαιζε κανα φλερτ στο ξεκαρφωτο και γνωριζαμε κανα μουνακι πεταγοταν ο τριμαλακας και ελεγε " Μην του μιλατε αυτουνου εχει σχεση". Τον γαμας ΄δεν τον γαμας εκεινη την στιγμη.
και το οξυμωρο ειναι οτι και αυτος εβγαινε ετσι χαμενος γιατι ειμασταν αμεσα κοκκινο πανι....
Τωρα που ειμαι παντρεμενος ακομα και οι πιο ξυγημενοι που δεν εκαναν μαλακιες αμα με δουν να μιλαω με κανα γκομενακι
(και πιστεψτε με δεν παω να γαμησω να φλερταρω θελω λιγο) τα τσογλανια και λενε αυτον προσεχε τον ειναι παντρεμενος ή Θα τα πω ολα στη γυναικα σου.
Που στο μπουτσο το βρησκουν το αστειο ρε σεις? Τι τραμπακουλιαση παθαινουν?
Και δεν μιλαω να ειμαστε μονοι μας και να πειραζομαστε μιλαω να τα λενε μπροστα στις γκομενες.
Ειναι κατι που με στοιχιωνε παντα αυτη η μαλακοσυμποεριφορα..... και μιλαμε για ξηγημενα παιδια απλα τον μπαιζουν εκεινη την στιγμη.
Εχω χασει αρκετα μουνια ετσι ειδικα οταν ειμουν ανυπαντρος και απλα ειχα γκομενα.... βεβαια το ξεπερνουσα ευκολα εβρισκα αλλη αλλα ΓΑΜΩΤΟ!!!
Εσας σας εχει τυχει??
Προσεχε μονο γιατι φοβάμαι ότι οι μπουνιες που θα σου ριξει ο φιλος σου όταν κάνεις αυτά τα καραγκιοζιλικια δεν θα είναι διολου με γαντι.
Εγώ παιδιά με φίλους πάω για καφέ,για ουζο,κανα σινεμά καμια φορά για κανα φαί αλλά για ποτό το βράδυ ειδικά σε club πάω μόνος!Για να είμαι ελεύθερος να κάνω καμια κίνηση αν δω να παίζεται κάτι..Αν έχεις φίλους και παρέα θα σου αρχίσουν τις μαλακίες του στυλ "Αντε πήγαινε!" και "Όρμα" και όπως θα κοιτάνε προς τη γκόμενα αδιάκριτα θα έχει γίνει μαλακία πριν πας καν να μιλήσεις..Γι αυτό μόνος και γουστάρω.Σε όλη μου τη ζωή 4 φορές έχω κάνει φάση με γκόμενα που γνώρισα σε club και νύχτα γενικά αλλά και πάλι εγώ το εξασκώ το άθλημα.Σαν το τζόκερ.Κι αν μου κάτσει.Όμως δεν θα εκμηδενίσω τις όποιες πιθανότητες.Θα περνάω καλά και λογαριασμό σε κανένα
Βασικά τις μαλακίες τις λες εσύ απ'ότι φαίνεται.
Οχι θα του έκανα πλάτες να συνεχιζει να ειναι ρεμάλι και η κοπελιτσα να μη ξέρει που πατάει το οτι ειμαι φιλος δεν σημαινει οτι θα κανεις με την ανοχη μου βλακειες. Σιγα το δώσιμο απλα θα έχανε μια γκομενα αλλα θα του γινοταν μάθημα την επομενη φορά. Μη τρελαινεσαι.
Στην γκομενα που θα γινοταν το πανηγυρι θα τον καρφωνα οχι στην γκομενα του. Απο χθες αυτο δεν μπορειτε να το καταλαβετε? 10 ατομα εδω μεσα? εισαι και δικηγορος παναθεμα σε.
Αφήνω κατα μέρος ότι τους φίλους τους αγαπάμε και για τα προτερήματα τους και για τα ελλατωματά τους και ότι αν ανακαλύψουμε ότι καποιος έχει κάποιο ελλάτωμα που μας ενοχλεί, απλά απομακρυνόμαστε, και σας ερωτώ:
Δηλαδή αντί να το συζητήσετε πρώτα μαζί του, προκειμένου να τον νουθετήσετε και να του επισημάνετε ότι αυτό που κάνει δεν είναι ηθικό κατά την άποψή σας, πηγαίνετε και τον "δίνετε" με την πρώτη;
Καλυτερα κλαψιάρης παρα ρουφιανος και ξεφτίλας.
Δηλαδη για σενα είναι περισσοτερο σεβαστή μια αγνωστη, από τον φιλο σου. Αισχος.Σε ποια τον δινω? σε μια αγνωστη που γνωρισε εκεινη την ώρα?
Εχουμε και συζητάμε ένα θεματακι. Θελεις να συμμετάσχεις? Κανε το. Η σαχλαμαρα αυτή τωρα τι ρολο παιζει?Το οτι εισαι ρουφιανος της κυβερνησης δε μετράει;