ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εγω περιμενω να μαθω την αποψη του Λόπεζ γι' αυτά τα πρωτοφανή καραγκιοζιλικια.
οι μπολντοτυποι εχουν αξιες χασοδικη τι το περασες
Εγω περιμενω να μαθω την αποψη του Λόπεζ γι' αυτά τα πρωτοφανή καραγκιοζιλικια.
Ρε κολλητε που εισαι? και έχουν κάνει πάρτυ οι αφέλες εδω μέσα.
Πάρε θέση σε αυτα που γράφω και γράφουν επειδη ο αλεξ71 ελεγε οτι θα με κράξεις.
Στο προφιλ του δεν γραφει κατι ομως..αν ηταν Μπαναρισμενος δεν θα το εγραφε?Απ τις πιο χαζες κινησεις που εχουν γινει τον τελευταιο καιρο. Αλλα δεν ειναι δικο μας το σαιτ οποτε δε μας νοιάζει
ο χασοδικης στην μπαινει επειδη εσκισα επιδεικτικα την αιτηση του να γινει μπολντοτυπος μην ασχολεισαι
Πάρε θεση ρε κι ασε τις ζεμπεκιές.ο χασοδικης στην μπαινει επειδη εσκισα επιδεικτικα την αιτηση του να γινει μπολντοτυπος μην ασχολεισαι
Πάρε θεση ρε κι ασε τις ζεμπεκιές.
η θεση μου ειναι διπλα στον αρχηγο. οι μπολντοτυποι γαμανε με την αξια τους και ειναι ηθικοι. δε θα γινεις μπολντοτυπος ποτε
Σταματα ρε πια, θα ξερασω. Αντε να κανεις κανενα τρεξιματακι.Τυπε μου ο Πικερ σε κάποια που ελεγε δεν ειχε άδικο. Μπορει να ηταν ζαβος γενικοτερα αλλα αυτο που κάποιοι λένε ψέμματα με σκοπο να ριξουν μια γκομενα (και εννοω σοβαρα ψεμματα) ειναι απαράδεκτο. Μετα λεμε γιατι χαλάει η κοινωνια. Μετα αυτη η γκομενα θα θεωρει ολους τους άντρες ψεύτες και παλιοτομαρα θα θελησει να ανταποδωσει στον επομενο και ετσι δημιουργειται μια νοσηρη αλυσιδα
Σταματα ρε πια, θα ξερασω. Αντε να κανεις κανενα τρεξιματακι.
Δηλαδή μπολ αν βγείτε με έναν φίλο και ο φίλος ξέρει οτι εσυ χθες την ωρα που πηγες σε μπουρδελο να γαμησεις δεν σου σηκώθηκε, με το που θα ερθει η κοπελιτσα που γουσταρεις στην παρεα αυτός για να ειναι σωστός ηθικός απέναντι στην κοπελα θα πρεπει να της πεις οτι δεν σου σηκωθηκε μην την παρεις στο λαιμο σου. και εφοσον εσυ δεν εχεις την ηθική να της το πεις να της το πει εκεινος. Επισης να της πει την οικογενειακη σου κατάσταση και οσα γενικοτερα μυστικά εχετε εμπιστευτει ο ενας στον αλλο για να ξερει που παταει η αλλη. καλά τα λεω;
Απάντησε στην Ερη τωρα. Δύο στις δυο γυναικες που σου λενε ότι λες χαζομάρες.Θες να πάμε μαζι? να μου δειξεις εκει ποσο μάγκας εισαι?
Απάντησε στην Ερη τωρα. Δύο στις δυο γυναικες που σου λενε ότι λες χαζομάρες.
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει εννοεις.Ο ομοιος τον ομοιο αει πελάζει.
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει εννοεις.
Το "ο ομοιος τον ομοιο" συμπληρώνεται με το "και η κοπρια στα λαχανα".
Οχι κάνεις άκυρους συσχετισμους.
σκασε βρε χαζουληΌμοιος ομοίω αεί πελάζει
ποιος ειναι το κριτηριο, ο μπουσουλας δηλαδή ώστε να προειδοποιήσεις τον αλλο για το ποιόν του "κακου" φιλου - κολληταρι;
Η προστασια της κοινωνιας και η θραύση μιας νοσηράς αλυσιδας.ποιος ειναι το κριτηριο, ο μπουσουλας δηλαδή ώστε να προειδοποιήσεις τον αλλο για το ποιόν του "κακου" φιλου - κολληταρι;