Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
συζήτηση κανουμε, τι συγχνώμη, και είναι εμφανές ότι ο μπολ δεν εχει ποτε κάνει φιλους ουτε γνωριζει την εννοια.
Ε πώς. Ειπε ότι θα κανει φιλες τις κοπελες που θα "προστατευσει".

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
μην πεταγεσε σαν πορδη....διδασκει ο μπολντυς
Δε το κάνω επίτηδες τώρα που υπηρετώ την πατρίδα το φαί του στρατού με έχει κάνει πολύ ελεύθερο σε θέματα πορδής..είναι μια γλυκόπικρη καθημερηνότητα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ε πώς. Ειπε ότι θα κανει φιλες τις κοπελες που θα "προστατευσει".

Γιαυτό λέω δεν ξέρει τι είναι φιλία. φιλία ονομάζει τον κάθε άσχετο που κάνει παρέα περιστασιακά επειδή έτυχε, την γκόμενα που γουστάρει, την γκομενα που θα κάνει παρέα μπας και γνωρίσει καμιά άλλη γκόμενα.
Και έτσι είναι άλλωστε αν δεν έχεις μπέσα δεν είναι και λογικό να βρεις την φιλία και να την καταλάβεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.658
Πόντοι
1.406
Δε το κάνω επίτηδες τώρα που υπηρετώ την πατρίδα το φαί του στρατού με έχει κάνει πολύ ελεύθερο σε θέματα πορδής..είναι μια γλυκόπικρη καθημερηνότητα  :grin:
Εξοδουχος σημερα τυπε?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Γιαυτό λέω δεν ξέρει τι είναι φιλία. φιλία ονομάζει τον κάθε άσχετο που κάνει παρέα περιστασιακά επειδή έτυχε, την γκόμενα που γουστάρει, την γκομενα που θα κάνει παρέα μπας και γνωρίσει καμιά άλλη γκόμενα.
Και έτσι είναι άλλωστε αν δεν έχεις μπέσα δεν είναι και λογικό να βρεις την φιλία και να την καταλάβεις.
πιστευεις οτι εκτος απο την λεξη φιλια (που ειναι σοβαρο) καταλαβανει και την εννοια της λεξης γκομενα?  αφου δεν το ειχε ποτε που να το ξερει το παιδι?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σκέψου τωρα να κάνω παρέα εγώ με τον μπολ να καταλαβω οτι για την δική μου ηθική ο μπολ δεν έχει μπέσα και να κάτσω να πω στην γκόμενα που γουστάρει (εφόσον για εμένα είναι απαράδεκτο αυτό που κάνει ο μπολ αντίστοιχα), ότι ο τυπος μπολ που σου μιλαει ειναι έτσι κι ετσι. και να τον ξεφτιλίσω εγω στην κοπελα που γουστάρει για να σωσω την κοπελα τον κόσμο και την ηθική. Μετά αν το φάω το βρωμόξυλο απο τον μπολ θα φταιεί ο μπολ; :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
θα εχεις κανει ενα βημα για να σωσεις τον κοσμο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Σκέψου τωρα να κάνω παρέα εγώ με τον μπολ να καταλαβω οτι για την δική μου ηθική ο μπολ δεν έχει μπέσα και να κάτσω να πω στην γκόμενα που γουστάρει (εφόσον για εμένα είναι απαράδεκτο αυτό που κάνει ο μπολ αντίστοιχα), ότι ο τυπος μπολ που σου μιλαει ειναι έτσι κι ετσι. και να τον ξεφτιλίσω εγω στην κοπελα που γουστάρει για να σωσω την κοπελα τον κόσμο και την ηθική. Μετά αν το φάω το βρωμόξυλο απο τον μπολ θα φταιεί ο μπολ; :grin:
Θα εχεις σπασει μια νοσηρη αλυσιδα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πιστευεις οτι εκτος απο την λεξη φιλια (που ειναι σοβαρο) καταλαβανει και την εννοια της λεξης γκομενα?  αφου δεν το ειχε ποτε που να το ξερει το παιδι?

Θα έχεις να αντιμετωπισεις και εμας λοιπον στην ζωη σου που δεν καταλαβαμε ποτε την έννοια της λέξης γκομενα  :grin:

κοιτα να εισαι προσεκτικος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ισως ο μπολ απο εκνευρισμό είπε μια άποψη πανω στα νευρα του που δεν πιστευει.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Θα έχεις να αντιμετωπισεις και εμας λοιπον στην ζωη σου που δεν καταλαβαμε ποτε την έννοια της λέξης γκομενα  :grin:

κοιτα να εισαι προσεκτικος.
παρντονε μουα?  :2funny: :2funny: :2funny:
μην απειλεις ρε χαζουλη

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγώ πάντος όσες φορές έχω δει τυπά να λέει σε γκόμενα αυτός δεν είναι καλός είναι για να φάει τη γκόμενα...ποτέ για να την προστατεύσει...εκτός αν προστασία εννοεί το να την στήσει στα 4  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ πάντος όσες φορές έχω δει τυπά να λέει σε γκόμενα αυτός δεν είναι καλός είναι για να φάει τη γκόμενα...ποτέ για να την προστατεύσει...εκτός αν προστασία εννοεί το να την στήσει στα 4  :grin:
εγω οποτε εχω δει τυπα να βαζει λογια σε γκομενα.....τον σιχαινετε η γκομενα και παει με αλλον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom