Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Nαι βεβαια το θεμα ειναι να έχεις μπεσα και να εισαι τιμιος και το να γμησεις ερχεται δευτερο για αυτο θα με ακυρωσεις επειδη σου χάλασα το κονεδάκι. Και για εκεινον που ειπε πιο πάνω τι με ενδιαφερει εμενα η οικογενειακη του κατασταση ασφαλως και με ενδιαφερει οτιδηποτε έχει σχέση με εναν φιλο και τη ζωη του. Πχ αμα παιρνει αναβολικα με ενδιαφερει αν κτυπάει τη γυναικα του ασφαλως και με ενδιαφερει γενικα εχω την ταση πλεον να με ενδιαφερει οτιδηποτε για το οποιο γινομαι κοινωνος. Το κρινω το σκεφτομαι και αναλογα επεμβαινω ή οχι. Δεν εχω να προσθεσω κάτι αλλο.
Δε μιλάω προσωπικά για σένα γενική άποψη λέω.Εγώ προσωπικά έχω το δικαίωμα να κάνω ότι θέλω και δεν δέχομαι να κανέναν αστυνόμο στο αν θα κερατώσω η όχι τη γκόμενα μου.Θα δεχόμουν παρέμβαση αν χτύπαγα γκόμενες,αν τις βιάζα και αν γενικά είχα σκοπό να τους κάνω κακό.Τώρα αν εμένα ερχόταν ο άλλος και μου έκανε τέτοια δουλειά σόρρυ αλλά θα τον έβαζα στη γονιά και θα τον έκανα μπαούλο.Όχι επειδή δεν θα γαμούσα αλλά επειδή δεν έχει δουλειά με το τι κάνω εγώ.Δικαίωμα σε κάτι τέτοιο έχεις μόνο αν πρόκειτε για την οικογένια σου η τις φίλες (κολλητές όχι τις γνωστές σου).Καλό είναι να κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του εκτός αν πρόκειτε για περίπτοση βίας σωματικής η ψυχολογικής..που εκεί πάμε στο ανθρώπινο ενδιαφέρον και όχι στις γκόμενες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δε μιλάω προσωπικά για σένα γενική άποψη λέω.Εγώ προσωπικά έχω το δικαίωμα να κάνω ότι θέλω και δεν δέχομαι να κανέναν αστυνόμο στο αν θα κερατώσω η όχι τη γκόμενα μου.Θα δεχόμουν παρέμβαση αν χτύπαγα γκόμενες,αν τις βιάζα και αν γενικά είχα σκοπό να τους κάνω κακό.Τώρα αν εμένα ερχόταν ο άλλος και μου έκανε τέτοια δουλειά σόρρυ αλλά θα τον έβαζα στη γονιά και θα τον έκανα μπαούλο.Όχι επειδή δεν θα γαμούσα αλλά επειδή δεν έχει δουλειά με το τι κάνω εγώ.Δικαίωμα σε κάτι τέτοιο έχεις μόνο αν πρόκειτε για την οικογένια σου η τις φίλες (κολλητές όχι τις γνωστές σου).Καλό είναι να κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του εκτός αν πρόκειτε για περίπτοση βίας σωματικής η ψυχολογικής..που εκεί πάμε στο ανθρώπινο ενδιαφέρον και όχι στις γκόμενες.

Σιγα τα αιματα.  :grin:

Αν δω στο δρομο κάποιον ο οποιος κλέβει μια γρια δεν εχω δικαιωμα παρεμβασης επειδη δεν ειναι γνωστη μου ή φιλη μου? πας καλα αγορι μου? τι ειναι αυτα που γράφεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δικαιωμα παρέμβασης εχει οποιοσδηποτε γινεται κοινωνος ενος τέτοιου άδικου περιστατικου απλα οι περισσοτεροι στην Ελλαδαρα μας ειναι οπως έγραψα και πιο πάνω "Μακρυα απο μένα και ας ειναι οπου θέλει μεχρι να ερθει η σειρα μου και να αρχισω να βριζω το συστημα κτλπ".

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οι περισσοτεροι ξερετε τι ειστε? "Μακρυα απο τον κωλο μου και ας ειναι οπου να ναι .... μέχρι να καει και ο δικος τους κώλος" εγω δεν ειμαι ετσι και θα επεμβω οταν δω αδικια. Σε οποιον αρέσει σε οποιον δεν αρεσει ας γινει εχθρος μου και θα περάσουμε καλα ολοι μας.  :grin:

Αν αυτος την πεφτει και κανει παιχνιδι και με άλλες αυριο μεθαυριο θα τα ριξει και στη δικια μου. Καποιος πρεπει να του κοψει την φορα και εγω δεν θα φοβομουν να το κανω για αυτο και θα το εκανα. Και αμα ειχε τα κοτσια ας σηκωνε χερι. Οπως καποιοι εδω μεσα γράψατε.

Τυπε φορα και καμια μπερτα οταν βγαινεις με παρεες και θα λες οτι εισαι ο Super Boldemort

Ο προστατης των γυναικων μας εναντια στο απολυτο κακο που ακου στο ονομα Greek Kamaki

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εναντια στο λιγδιάρικο καμάκι "Εχω ηδη γκομενα και θέλω να σαλιαρισω και με άλλες"

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δικαιωμα παρέμβασης εχει οποιοσδηποτε γινεται κοινωνος ενος τέτοιου άδικου περιστατικου απλα οι περισσοτεροι στην Ελλαδαρα μας ειναι οπως έγραψα και πιο πάνω "Μακρυα απο μένα και ας ειναι οπου θέλει μεχρι να ερθει η σειρα μου και να αρχισω να βριζω το συστημα κτλπ".
Ε αν είναι έτσι στήσε και αυτί στους γείτονες σου και αν ακούσεις η γυναίκα να βρίζει τον άντρα πήγαινε να τον υπερασπιστείς.Δεν έχεις δουλειά με τις δουλειές των άλλων.Ούτε μπορείς να ξέρεις τι περνάει και κάνει ο καθένας στη ζωή του.Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει από πίσω.Δεν μπορείς να κρίνεις βλέποντας απλά μια κατάσταση.Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία και αν δεν τον γνωρίζεις καλά δεν έχεις δικαίωμα πάνω της.Εκτός αν πρόκειτε για βία που εκεί μαζί σου.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.658
Πόντοι
1.406
Πιστευω οτι ζουμε το λυκοφως του Μπολντισμου αυτες τις μερες...Λαμπρη εξαιρεση σε αυτο το Βατερλω, ειναι ο υπαρχηγος Εκτωρ,που αντι να εγκαταλειψει το καραβι στεκεται ηρωικα ως επιτασσει το  καθηκον  στο πλευρο του αρχηγου του την ωρα που αυτος ο αλλος Νερων καταστρεφει τα παντα,θυμιζοντας ετσι τον συνονοματο Ομηρικο ηρωα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Αν δω στο δρομο κάποιον ο οποιος κλέβει μια γρια δεν εχω δικαιωμα παρεμβασης επειδη δεν ειναι γνωστη μου ή φιλη μου? πας καλα αγορι μου? τι ειναι αυτα που γράφεις?
Η κλοπη είναι αξιοποινη πραξη. Τι είναι αυτά που γραφεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πιστευω οτι ζουμε το λυκοφως του Μπολντισμου αυτες τις μερες...Λαμπρη εξαιρεση σε αυτο το Βατερλω, ειναι ο υπαρχηγος Εκτωρ,που αντι να εγκαταλειψει το καραβι στεκεται ηρωικα ως επιτασσει το  καθηκον  στο πλευρο του αρχηγου του την ωρα που αυτος ο αλλος Νερων καταστρεφει τα παντα,θυμιζοντας ετσι τον συνονοματο Ομηρικο ηρωα

Ο Κολλητος εκτωρ ειναι αστέρι. Ο Μπολντισμος έχει γερες βάσεις και θα κρατησει πολλα χρονια

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Είπα: Εκτός αν υπάρχει περίπτοση βίας.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
εναντια στο λιγδιάρικο καμάκι "Εχω ηδη γκομενα και θέλω να σαλιαρισω και με άλλες"

Και τι σε νοιαζει εσενα ρε μαν σε ποσες χωνει την πουτσα του ο αλλος;
Και που ξερεις στην τελικη αν με την δικια του δεν εχει ελευθερη σχεση και φλερταρει ο καθενας με οποιον θελει; Η αν ο τυπας γαμαει σαν πορνοσταρ και η αλλη για να μην τον χασει ανεχεται και τα τσιλιμπουρδισματα του;
Ρε κοιτατε τη δουλεια σας, τι μαλακιες ειναι αυτες που σκεφτεστε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και που ξερεις στην τελικη αν με την δικια του δεν εχει ελευθερη σχεση και φλερταρει ο καθενας με οποιον θελει; Η αν ο τυπας γαμαει σαν πορνοσταρ και η αλλη για να μην τον χασει ανεχεται και τα τσιλιμπουρδισματα του;
Σπάει μια νοσηρή αλυσιδα τύπε. :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

ο Μπολντης ειναι μονογαμικος τυπε...μονο γαμαει

:grin:

Συνημμένα

• 564.jpg
    564.jpg
    71 KB · Εμφανίσεις: 13

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

χμ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απο όσο περίμενα. Ο μπόλ δεν έχει καν ξεχωρίσει τι είναι προσωπική ζωή τι κοινωνική και την θέση του μέσα στον κόσμο.
Εκτός και αν τους έχουν πει κανένα ρητό εκεί στο λιμενικό και το πήρε σοβαρά και το ανέπτυξε ότι είναι ο μπάτσος κατα βούληση σε ότι εκείνος θεωρεί. Που δεν νομίζω. καλά εκεί στο λιμενικό δεν τους περνάνε απο ψυχολογικά τεστ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom