Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Δε μιλάω προσωπικά για σένα γενική άποψη λέω.Εγώ προσωπικά έχω το δικαίωμα να κάνω ότι θέλω και δεν δέχομαι να κανέναν αστυνόμο στο αν θα κερατώσω η όχι τη γκόμενα μου.Θα δεχόμουν παρέμβαση αν χτύπαγα γκόμενες,αν τις βιάζα και αν γενικά είχα σκοπό να τους κάνω κακό.Τώρα αν εμένα ερχόταν ο άλλος και μου έκανε τέτοια δουλειά σόρρυ αλλά θα τον έβαζα στη γονιά και θα τον έκανα μπαούλο.Όχι επειδή δεν θα γαμούσα αλλά επειδή δεν έχει δουλειά με το τι κάνω εγώ.Δικαίωμα σε κάτι τέτοιο έχεις μόνο αν πρόκειτε για την οικογένια σου η τις φίλες (κολλητές όχι τις γνωστές σου).Καλό είναι να κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του εκτός αν πρόκειτε για περίπτοση βίας σωματικής η ψυχολογικής..που εκεί πάμε στο ανθρώπινο ενδιαφέρον και όχι στις γκόμενες.Nαι βεβαια το θεμα ειναι να έχεις μπεσα και να εισαι τιμιος και το να γμησεις ερχεται δευτερο για αυτο θα με ακυρωσεις επειδη σου χάλασα το κονεδάκι. Και για εκεινον που ειπε πιο πάνω τι με ενδιαφερει εμενα η οικογενειακη του κατασταση ασφαλως και με ενδιαφερει οτιδηποτε έχει σχέση με εναν φιλο και τη ζωη του. Πχ αμα παιρνει αναβολικα με ενδιαφερει αν κτυπάει τη γυναικα του ασφαλως και με ενδιαφερει γενικα εχω την ταση πλεον να με ενδιαφερει οτιδηποτε για το οποιο γινομαι κοινωνος. Το κρινω το σκεφτομαι και αναλογα επεμβαινω ή οχι. Δεν εχω να προσθεσω κάτι αλλο.