Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω οποτε εχω δει τυπα να βαζει λογια σε γκομενα.....τον σιχαινετε η γκομενα και παει με αλλον

Ναι με αυτο το πλευρο κοιμησου. Καλυτερες απο εμας ειναι νομιζεις. Και θα σου πω και κάτι οταν ακους γκομενα να λέει τους άλλους κατινες παιζει να αποδειχθει μεγαλυτερη κατινα απο ολους στο τέλος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εγω οποτε εχω δει τυπα να βαζει λογια σε γκομενα.....τον σιχαινετε η γκομενα και παει με αλλον
Φυσικα. Γιατι την ρουφιανιά πολλοί αγαπησαν, τον ρουφιανο κανενας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Φυσικα. Γιατι την ρουφιανιά πολλοί αγαπησαν, τον ρουφιανο κανενας.

Το φυσικα μ αρεσει , εχεις σπουδασει το καμακι. Απο καρεκλα δεν σηκωνεσαι ομως μονο απο εδω μεσα κανεις καμακι  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το φυσικα μ αρεσει , εχεις σπουδασει το καμακι. Απο καρεκλα δεν σηκωνεσαι ομως μονο απο εδω μεσα κανεις καμακι  :2funny: :2funny:
Κοιμισου αγγελούδι μου. Αντε για κανενα τρεξιματακι τωρα. Μην ανησυχεις για μενα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Είναι μερικές χαζοβιόλες...ποτέ δε ξέρεις,αλλά δεν είναι και σύνηθες να βάζει λόγια ο άλλος για να γαμήσει ντάξυ

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Είναι μερικές χαζοβιόλες...ποτέ δε ξέρεις,αλλά δεν είναι και σύνηθες να βάζει λόγια ο άλλος για να γαμήσει ντάξυ
ε ρε τυπε και αν ειναι χαζιοβιολες με τσατσιλικη θα της ριξουμε??? ακου που σου λεω καμια δεν γουσταρει ρουφιανια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κοιμισου αγγελούδι μου. Αντε για κανενα τρεξιματακι τωρα. Μην ανησυχεις για μενα.

Xλευαζεις το τρεξιμο και την γυμναστικη ρε μπουχέσα? τα ποδια σου δεν μπορεις να πάρεις θες και να με δειρεις επειδη θα σου κανω χαλάστρα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ε ρε τυπε και αν ειναι χαζιοβιολες με τσατσιλικη θα της ριξουμε??? ακου που σου λεω καμια δεν γουσταρει ρουφιανια
Εγώ μαζί σου ρε αλάνι αλλά υπάρχουν και αυτές που τις παραμυθιάζει ο άλλός και νομίζουν ότι ήρθε ο πρίγκηπας με το άσπρο glx (γιατι για να παραμυθιάζει έτσι slk δεν έχει σίγουρα) για να τις σώσει από τον κακό το λύκο...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
γραψε και κανα χιλιομετρο με το τσουτσουνακι σου ρε τυπε καιρος ειναι μεγαλωσες πια

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ μαζί σου ρε αλάνι αλλά υπάρχουν και αυτές που τις παραμυθιάζει ο άλλός και νομίζουν ότι ήρθε ο πρίγκηπας με το άσπρο glx (γιατι για να παραμυθιάζει έτσι slk δεν έχει σίγουρα) για να τις σώσει από τον κακό το λύκο...
οχι ρε ασχετο...μην μπλεκουμε φραγκα αυτοκινητα κλπ εδω λεμε για τον αν ανεβει στην εκτιμηση μιας γυναικας αν θα ρουφιανεψεις...πιστεψε με εδω ακομα μας θελουν αντρες...λιγα λογια.
κουτσομπολιο και κατινιες θα κανουν με τον γκει φιλο τους δεν τους αρεσει να μπλεκουμε σε τετοια....πεφτουμε

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
Καλα σου κάνουνε και εγω το ιδιο θα σου έκανα. Εσυ εισαι απαραδεκτος που εχεις και απατάς.

Αυτοί που αναμιγνύονται στα οικογενειακά/αισθηματικά των άλλων,δεν το κάνουν για καλό...Έχουν βλέψεις προς την γκόμενα/γυναίκα του άλλου.Εσένα τι σε νοιάζει;Κάνεις παρέα με κάποιον,ή είναι φίλος σου,γι'αυτό που είναι,για τις απόψεις του,για τη συμπεριφορά έναντι σου.Το τι κάνει με την γκόμενα ή γυναίκα του δε σου πέφτει λόγος.Εκτός αν έχεις χριστεί ως φύλακας της οικογενειακής ζωής του.Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να χωθείς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι,με σκοπό να φας την γκόμενα.Από εκεί και πέρα ας κάνουν ότι θέλουν.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
οχι ρε ασχετο...μην μπλεκουμε φραγκα αυτοκινητα κλπ εδω λεμε για τον αν ανεβει στην εκτιμηση μιας γυναικας αν θα ρουφιανεψεις...πιστεψε με εδω ακομα μας θελουν αντρες...λιγα λογια.
κουτσομπολιο και κατινιες θα κανουν με τον γκει φιλο τους δεν τους αρεσει να μπλεκουμε σε τετοια....πεφτουμε
Δεν έβαλα τα φράγκα,όποιος πάει με τέτοια μέσα να γαμήσει είναι μηδέν. Αλλά δυστιχώς υπάρχουν γκόμενες που δεν το πιάνουν καν ότι ο τύπος κάνει κάτι τέτοιο και νομίζουν ότι πάει να τις προστατεύσει.Το θέμα είναι να έχεις μπέσα και νασε τίμιος και το να γαμήσεις έρχετε δεύτερο.Αν φέρεσε έτσι με τις γκόμενες μάλλον έτσι θα φέρεσαι και γενικά.Η τιμιότητα και η έλειψη αυτής στο τέλος πάντα φαίνονται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν έβαλα τα φράγκα,όποιος πάει με τέτοια μέσα να γαμήσει είναι μηδέν. Αλλά δυστιχώς υπάρχουν γκόμενες που δεν το πιάνουν καν ότι ο τύπος κάνει κάτι τέτοιο και νομίζουν ότι πάει να τις προστατεύσει.Το θέμα είναι να έχεις μπέσα και νασε τίμιος και το να γαμήσεις έρχετε δεύτερο.Αν φέρεσε έτσι με τις γκόμενες μάλλον έτσι θα φέρεσαι και γενικά.Η τιμιότητα και η έλειψη αυτής στο τέλος πάντα φαίνονται.

Nαι βεβαια το θεμα ειναι να έχεις μπεσα και να εισαι τιμιος και το να γμησεις ερχεται δευτερο για αυτο θα με ακυρωσεις επειδη σου χάλασα το κονεδάκι. Και για εκεινον που ειπε πιο πάνω τι με ενδιαφερει εμενα η οικογενειακη του κατασταση ασφαλως και με ενδιαφερει οτιδηποτε έχει σχέση με εναν φιλο και τη ζωη του. Πχ αμα παιρνει αναβολικα με ενδιαφερει αν κτυπάει τη γυναικα του ασφαλως και με ενδιαφερει γενικα εχω την ταση πλεον να με ενδιαφερει οτιδηποτε για το οποιο γινομαι κοινωνος. Το κρινω το σκεφτομαι και αναλογα επεμβαινω ή οχι. Δεν εχω να προσθεσω κάτι αλλο. Και φυσικα δεν έκανα λαθος στις χθεσινες αποψεις ουτε ειπα κατι πανω στα νευρα μου. Απο τη στιγμη που σε βλεπω να καυλαντιζεις με κάποια ενω εισαι αρραβωνιασμενος την μπηκτη θα την πετάξω και οποιος καταλαβε καταλαβε. Ας χαλασει εκεινη τη στιγμη το κονε που πας να κανεις δεν με ενδιαφερει καθολου. Αλλωστε θα κάνεις και άλλα μετα χωρις εμενα. Εκεινη τη στιγμη παντως ειμαι μπροστα και εχω και εγω ευθυνη. Και δεν θα βγαλω την ουρα μου απεξω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Nαι βεβαια το θεμα ειναι να έχεις μπεσα και να εισαι τιμιος και το να γμησεις ερχεται δευτερο για αυτο θα με ακυρωσεις επειδη σου χάλασα το κονεδάκι. Και για εκεινον που ειπε πιο πάνω τι με ενδιαφερει εμενα η οικογενειακη του κατασταση ασφαλως και με ενδιαφερει οτιδηποτε έχει σχέση με εναν φιλο και τη ζωη του. Πχ αμα παιρνει αναβολικα με ενδιαφερει αν κτυπάει τη γυναικα του ασφαλως και με ενδιαφερει γενικα εχω την ταση πλεον να με ενδιαφερει οτιδηποτε για το οποιο γινομαι κοινωνος. Το κρινω το σκεφτομαι και αναλογα επεμβαινω ή οχι. Δεν εχω να προσθεσω κάτι αλλο. Και φυσικα δεν έκανα λαθος στις χθεσινες αποψεις ουτε ειπα κατι πανω στα νευρα μου. Απο τη στιγμη που σε βλεπω να καυλαντιζεις με κάποια ενω εισαι αρραβωνιασμενος την μπηκτη θα την πετάξω και οποιος καταλαβε καταλαβε. Ας χαλασει εκεινη τη στιγμη το κονε που πας να κανεις δεν με ενδιαφερει καθολου. Αλλωστε θα κάνεις και άλλα μετα χωρις εμενα. Εκεινη τη στιγμη παντως ειμαι μπροστα και εχω και εγω ευθυνη. Και δεν θα βγαλω την ουρα μου απεξω.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σοβαρή συζήτηση βλέπω έχετε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οι περισσοτεροι ξερετε τι ειστε? "Μακρυα απο τον κωλο μου και ας ειναι οπου να ναι .... μέχρι να καει και ο δικος τους κώλος" εγω δεν ειμαι ετσι και θα επεμβω οταν δω αδικια. Σε οποιον αρέσει σε οποιον δεν αρεσει ας γινει εχθρος μου και θα περάσουμε καλα ολοι μας.  :grin:

Αν αυτος την πεφτει και κανει παιχνιδι και με άλλες αυριο μεθαυριο θα τα ριξει και στη δικια μου. Καποιος πρεπει να του κοψει την φορα και εγω δεν θα φοβομουν να το κανω για αυτο και θα το εκανα. Και αμα ειχε τα κοτσια ας σηκωνε χερι. Οπως καποιοι εδω μεσα γράψατε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom