Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
χμ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απο όσο περίμενα. Ο μπόλ δεν έχει καν ξεχωρίσει τι είναι προσωπική ζωή τι κοινωνική και την θέση του μέσα στον κόσμο.
Εκτός και αν τους έχουν πει κανένα ρητό εκεί στο λιμενικό και το πήρε σοβαρά και το ανέπτυξε ότι είναι ο μπάτσος κατα βούληση σε ότι εκείνος θεωρεί. Που δεν νομίζω. καλά εκεί στο λιμενικό δεν τους περνάνε απο ψυχολογικά τεστ;

Ελα μου ντε!!!!
Το 'χει κάψει λέμε τελείως....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Μιλαγα με ενα φιλο μου τις ποράλες και μου λεγε για το σάιτ (δεν ξερει οτι ειμαι μελος) και μου λεγε οτι ειναι ενας βλακας που τον λενε μπολντεμορτ :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
χμ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απο όσο περίμενα. Ο μπόλ δεν έχει καν ξεχωρίσει τι είναι προσωπική ζωή τι κοινωνική και την θέση του μέσα στον κόσμο.
Εκτός και αν τους έχουν πει κανένα ρητό εκεί στο λιμενικό και το πήρε σοβαρά και το ανέπτυξε ότι είναι ο μπάτσος κατα βούληση σε ότι εκείνος θεωρεί. Που δεν νομίζω. καλά εκεί στο λιμενικό δεν τους περνάνε απο ψυχολογικά τεστ;

το κλασικο τεστ:εισαι φιλοζωος -ναι. σου αρεσει το κυνηγι?- ναι.

:grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Μιλαγα με ενα φιλο μου τις ποράλες και μου λεγε για το σάιτ (δεν ξερει οτι ειμαι μελος) και μου λεγε οτι ειναι ενας βλακας που τον λενε μπολντεμορτ :grin:

ελα κακιες.ειναι καλο παιδακι ο μπολντης κ χορευει καλα

:grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Καλα εσυ πηγαινε με κανα παντρεμενο και ασε τα σχολια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Τώρα ο φίλος σου θα μάθει οτι μπαίνεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Α ετσι ξηγιεσαι? και εγω τις προαλλες προσπαθουσα να σε μάθω τι σημαινει γυμναστική.

Καλα τα έλεγε ο λοπεζ για το τι εισαι τελικα. ειχε δικιο και σε αυτο

βρηκες ευκαιρια να δειξεις την εμπαθεια σου. Αλλα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Α ετσι ξηγιεσαι? και εγω τις προαλλες προσπαθουσα να σε μάθω τι σημαινει γυμναστική.

Καλα τα έλεγε ο λοπεζ για το τι εισαι τελικα. ειχε δικιο και σε αυτο

ειμαι ανηθικη. Λεω την γνωμη μου σε ενα φορουμ για αλλα νικς και δεν σωπαίνω με βαση το ποσο με βοηθησαν σε μια συζητηση :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν ειπες τη γνωμη σου εμπλεξες και το λμνικο που δεν ειχε καμια θεση στη κουβεντα. Σαν να λεω εγω καλα εκει στην νομικη τι σας εμαθαν? να μην καταλαβαινετε ελληνικα? Εμπάθεια καραμπινάτη. Απο εδω και πέρα έχεις χάσει να το ξέρεις. Λήξις που λεει και ο κολλητος.

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ειμαι ανηθικη. Λεω την γνωμη μου σε ενα φορουμ για αλλα νικς και δεν σωπαίνω με βαση το ποσο με βοηθησαν σε μια συζητηση :2funny:

Η κυρία δεν έλεγε να καρφώσει το γείτονα στη γυναίκα του πριν από κάνα μήνα?
Αυτό θα ήταν καλή πράξη?
:s&m_3: :s&m_3:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν ειπες τη γνωμη σου εμπλεξες και το λμνικο που δεν ειχε καμια θεση στη κουβεντα. Σαν να λεω εγω καλα εκει στην νομικη τι σας εμαθαν? να μην καταλαβαινετε ελληνικα? Εμπάθεια καραμπινάτη. Απο εδω και πέρα έχεις χάσει να το ξέρεις. Λήξις που λεει και ο κολλητος.

Είμαι και εμπαθής καιοτι θες. και ρωτησα αν σας περνανε απο ψυχίατρο οχι αν ξέρετε ελληνικα. Ακομα χειρότερα δηλαδή εφόσον θα έπρεπε να προσέχουν τις διαταραχες. διοτι αν δεν τρολάρεις εχεις χασει την μπάλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ποια απο ολες? γιατι έχουμε και πολλες Κυριες με το κ κεφαλαιο εδω μεσα.

Η Ερι δεν είχε ανοίξει ένα θέμα να καρφώσει ή όχι τον γείτονα που μάλλον πήδαγε την γειτόνισα?
και έκανε δημοσκόπηση.... καρφώματος!!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ποια απο ολες? γιατι έχουμε και πολλες Κυριες με το κ κεφαλαιο εδω μεσα.
Αν θεωρεις οτι η αξιοπρεπεια κρινεται με βαση το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του απλά σε λυπάμαι

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom