Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
εχω ανοιξει πολλα τρολ θεματα μαγκα θες να σου απαντησω για καθε ενα απο αυτα  :grin:

όχι, αφού τρολάρεις είναι αδιάφορο τι λες
απλά όταν γράφεις κάτι σημαίνει ότι δεν το εννοείς, άρα να μην ασχολούμαστε μαζί σου.
Για παράδειγμα τώρα μπορείς να συμφωνείς χίλια τα εκατό με τον Μπολ και να του τη λες έτσι γιατί τον γουστάρεις, ας πούμε.....

:dancing: :dancing: :dancing:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παντως πειραζεσαι ευκολα και σκέψου εδω ειναι νετ και δεν γνωριζομαστε.  πειραξα ευαίσθητο σημειο

Εγω πειραχθηκα? δεν νομιζω. Έχω λιωσει στο γέλιο τοση ωρα που τρέχεις να κρυφτεις και να μαζεψεις τα ασυμαζευτα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ποια γωνία βρε ερμε που απο χθες ολοι θεωρουν οτι εχεις βαρέσει κόφτες κ συ χαίρεσαι!!!
βεβαια για ενα περιεργο λογο μονο η δική μου αποψη τον ενοχλεί πολύ. Ε μετα ειναι οι αντιδρασεις δημοτικου, θα δεις εσυ δεν θα σου ξαναμιλησω φταιω εγω που σε βοηθησα, τέρμα έχασες και μετα στην γωνια ετσι πες τα και γελια. Μετά φταίω εγω αν ρωτάω αν τους ελέγχουνε.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Αυτές οι δύο τελιωμένες,  η έρη και η rose γιατί σπάνε τον πούτσο όλου του κόσμου?  :think: :think:

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σιχαμερό από τελειωμένη γκόμενα που βγάζει τα απωθημένα της για κάθε τύπο του την έχυσε στην μάπα και μετά την άρχισε στα πουτσοσκαμπιλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ισα ισα εσενα σε εχει πειραξει που εχω πετύχει και προσπαθεις να το υποτιμησεις και με την πρωτη ευκαιρια να το κτυπησεις. Εγω χέστηκα τι ιδιοτητα έχεις στη συζητηση κρινω μονο αποψεις δεν ανεφερα ποτε τη δουλεια σου. Αυτες ειναι οι κατινιες μια και θελετε να μας κανετε μαθημα  :dancing:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγω πειραχθηκα? δεν νομιζω. Έχω λιωσει στο γέλιο τοση ωρα που τρέχεις να κρυφτεις και να μαζεψεις τα ασυμαζευτα

ρε μπολ με εχεις κοψει εσυ να κρυβομαι; μεχρι θρεντ για γλειψιμο πουτσου εχω ανοιξει με δουλευεις;

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αυτές οι δύο τελιωμένες,  η έρη και η rose γιατί σπάνε τον πούτσο όλου του κόσμου?  :think: :think:

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σιχαμερό από τελειωμένη γκόμενα που βγάζει τα απωθημένα της για κάθε τύπο του την έχυσε στην μάπα και μετά την άρχισε στα πουτσοσκαμπιλα.
Αυτη ειναι η δικη σου οπτικη επειδη της κακογαμας νομιζεις οτι σου στραβωνουν απο attitude!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
βεβαια για ενα περιεργο λογο μονο η δική μου αποψη τον ενοχλεί πολύ. Ε μετα ειναι οι αντιδρασεις δημοτικου, θα δεις εσυ δεν θα σου ξαναμιλησω φταιω εγω που σε βοηθησα, τέρμα έχασες και μετα στην γωνια ετσι πες τα και γελια. Μετά φταίω εγω αν ρωτάω αν τους ελέγχουνε.

Εννοειται οτι έχασες γιατι οποιον βοηθας πρεπει μετα να ειναι φιλος και να σε υποστηριζει οχι να ψάχνει αφορμες να στη πει και να στη φέρει ειχε δικιο ο λοπεζ οτι δεν πιάνεσαι φιλη σε ειχε καταλαβει καλυτερα απο ολους. Αχάριστη. Παρολαυτα το γέλιο ειναι γέλιο. Σε στριμωξαν πολυ ωραια αποψε και το διασκεδάζω γιατι εκανες την έξυπνη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
όχι, αφού τρολάρεις είναι αδιάφορο τι λες
απλά όταν γράφεις κάτι σημαίνει ότι δεν το εννοείς, άρα να μην ασχολούμαστε μαζί σου.
Για παράδειγμα τώρα μπορείς να συμφωνείς χίλια τα εκατό με τον Μπολ και να του τη λες έτσι γιατί τον γουστάρεις, ας πούμε.....

:dancing: :dancing: :dancing:

προφανως ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει και τι εννοεις δηλαδη; σε πιεσε κανεις να ασχολήσε μαζι μου ; :2funny:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μπολ, χαλαρωσε μαν. Ειναι λιγο παραλογο να παιρνεις τοσο στα σοβαρα το διαδικτυο και να κανεις αξιολογικες κρισεις θεωροντας νικ ως φιλους, εμπαθεις κτλ.
Μια καλη κινηση θα ηταν να ξεκοψεις απο αυτο και απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αλλο φορουμ που πιθανον συμμετεχεις για τουλαχιστον ενα εξαμηνο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εννοειται οτι έχασες γιατι οποιον βοηθας πρεπει μετα να ειναι φιλος και να σε υποστηριζει οχι να ψάχνει αφορμες να στη πει και να στη φέρει ειχε δικιο ο λοπεζ οτι δεν πιάνεσαι φιλη σε ειχε καταλαβει καλυτερα απο ολους. Αχάριστη. Παρολαυτα το γέλιο ειναι γέλιο. Σε στριμωξαν πολυ ωραια αποψε και το διασκεδάζω γιατι εκανες την έξυπνη.

αυτό που ο καημός σου ειμαι εγω δεν το κατανοω μπολ. Εγώ τις αποψεις μου απο τοτε που μπηκα μεχρι σημερα τις εχω πει με καθε τροπο. Οποιος ειναι γατα τις βλεπει οι αλλοι τρεχουν πισω απα τα λεγομενα μου πειραγμενοι και κλαίνε σαν γατακια που τους πηρες το γαλα.

Απο κει και περα την μαλακια σχετικα με το δωσιμο φιλου την ειπες. Και τωρα ο καημος σου ειναι να την πεις σε εμενα που σε εβγαλα λαθος. συνεχισε ειναι μια τακτικη κι αυτη δεν λεω.. :tooth:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.872
Πόντοι
216
Παιδια, δεν ξερω τι λετε τωρα μεταξυ σας, αλλα με αφορμη το τοπικ, θα ηθελα να μοιραστω την εξης νιλα που χα παθει μικροτερος...κι ευχομαι ειλικρινα να μην το χουν παθει πολλοι!

Στα 22 μου ειχα καποια θεματα υγειας, τα οποια δυστυχως με κρατησαν μακρια απο τους (φοβερους) κοινωνικους μου κυκλους για 8-9 μηνες σχεδον...Και οντας ψωροπερηφανος, δεν ηθελα την λυπη κανενος...

ΕΛΑ ΟΜΩΣ, που εσκαγαν κατι τλεφωνα στο ασχετο απο 2 πρωην μου....κι εγω λογω καταστασης, τις απεφευγα γιατι δεν ειμουν ν αντιμετωπιζω τα 'τι κανεις?/ τι επαθες?' κτλπ...

Επεμεναν καιρο τα τηλεφωνα, και μια μερα πηρα την αποφαση να εμφανιστω καπως...
Ε Λοιπον, τι εγινε???
Οι 2 'κολλητοι' μου, ειχαν παρει σβαρνα και πλευριζαν ο,τι πρωην γκομενα ειχα, και οργανωναν πεσιμετικες γερες! Καθοτι 'φιλοι' γνωριζαν πραγματα για αυτες απο αυτα που ειχα μοιραστει, και προσπαθουσαν να τα χρησιμοποιησουν υπερ τους κατα καποιον τροπο!

Και οι 2 κοπελες με γυρευαν να μου πουνε απλα 'μαζεψε τους' και 'καλα πισω απτην πλατη σου κανον τετοια πραματα και σε θαβουν ετσι?'.....
Περιττο να σας πω τι ακολουθησε, μιλαμε για τρομερη καφριλα, χωρις να τους εχω βλαψει ποτε!

Και αλλο σκηνικο με καμακι...
Χωρισμενος καιρο, καμμενος, ειχα να σταυρωσω γκομενα 1 χρονο και βαλε, κι ειμαι για κρασια με φιλαρακι που χε σταθερη σχεση!
Και ξαφνου σκαει μια παλια γνωστη στο τραπεζι, και απτο πουθενα μου την πεφτει κανονικοτατα!
Το πιστευετε οτι ο 'φιλος' κομπλαρε (χωρις λογο δλδ) και ο καριολης εκανε ο,τι περνουσε απτο κωλοχερο του να μου κανει χαλαστρα! Σαν να στραβωσε που θα γαμαγα κι εγω μια φορα...

Τους 'φιλους' να φοβομαστε, απτους εχθρους ξερουμε μια χαρα να χουμε το κεφαλι μας ησυχο μαγκες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπολ, χαλαρωσε μαν. Ειναι λιγο παραλογο να παιρνεις τοσο στα σοβαρα το διαδικτυο και να κανεις αξιολογικες κρισεις θεωροντας νικ ως φιλους, εμπαθεις κτλ.
Μια καλη κινηση θα ηταν να ξεκοψεις απο αυτο και απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αλλο φορουμ που πιθανον συμμετεχεις για τουλαχιστον ενα εξαμηνο.

ειχα να μπω απο χθες 20 μέρες εδω μεσα. Τι να ξεκοψω ακριβως? δεν ειναι παραλογο ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας και το εδω μέσα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αυτό που ο καημός σου ειμαι εγω δεν το κατανοω μπολ. Εγώ τις αποψεις μου απο τοτε που μπηκα μεχρι σημερα τις εχω πει με καθε τροπο. Οποιος ειναι γατα τις βλεπει οι αλλοι τρεχουν πισω απα τα λεγομενα μου πειραγμενοι και κλαίνε σαν γατακια που τους πηρες το γαλα.

Απο κει και περα την μαλακια σχετικα με το δωσιμο φιλου την ειπες. Και τωρα ο καημος σου ειναι να την πεις σε εμενα που σε εβγαλα λαθος. συνεχισε ειναι μια τακτικη κι αυτη δεν λεω.. :tooth:

Τι λες μωρε ζαβη  :headbang: :headbang:

φτυσιμο ειναι οχι βροχη  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom