Παιδια, δεν ξερω τι λετε τωρα μεταξυ σας, αλλα με αφορμη το τοπικ, θα ηθελα να μοιραστω την εξης νιλα που χα παθει μικροτερος...κι ευχομαι ειλικρινα να μην το χουν παθει πολλοι!
Στα 22 μου ειχα καποια θεματα υγειας, τα οποια δυστυχως με κρατησαν μακρια απο τους (φοβερους) κοινωνικους μου κυκλους για 8-9 μηνες σχεδον...Και οντας ψωροπερηφανος, δεν ηθελα την λυπη κανενος...
ΕΛΑ ΟΜΩΣ, που εσκαγαν κατι τλεφωνα στο ασχετο απο 2 πρωην μου....κι εγω λογω καταστασης, τις απεφευγα γιατι δεν ειμουν ν αντιμετωπιζω τα 'τι κανεις?/ τι επαθες?' κτλπ...
Επεμεναν καιρο τα τηλεφωνα, και μια μερα πηρα την αποφαση να εμφανιστω καπως...
Ε Λοιπον, τι εγινε???
Οι 2 'κολλητοι' μου, ειχαν παρει σβαρνα και πλευριζαν ο,τι πρωην γκομενα ειχα, και οργανωναν πεσιμετικες γερες! Καθοτι 'φιλοι' γνωριζαν πραγματα για αυτες απο αυτα που ειχα μοιραστει, και προσπαθουσαν να τα χρησιμοποιησουν υπερ τους κατα καποιον τροπο!
Και οι 2 κοπελες με γυρευαν να μου πουνε απλα 'μαζεψε τους' και 'καλα πισω απτην πλατη σου κανον τετοια πραματα και σε θαβουν ετσι?'.....
Περιττο να σας πω τι ακολουθησε, μιλαμε για τρομερη καφριλα, χωρις να τους εχω βλαψει ποτε!
Και αλλο σκηνικο με καμακι...
Χωρισμενος καιρο, καμμενος, ειχα να σταυρωσω γκομενα 1 χρονο και βαλε, κι ειμαι για κρασια με φιλαρακι που χε σταθερη σχεση!
Και ξαφνου σκαει μια παλια γνωστη στο τραπεζι, και απτο πουθενα μου την πεφτει κανονικοτατα!
Το πιστευετε οτι ο 'φιλος' κομπλαρε (χωρις λογο δλδ) και ο καριολης εκανε ο,τι περνουσε απτο κωλοχερο του να μου κανει χαλαστρα! Σαν να στραβωσε που θα γαμαγα κι εγω μια φορα...
Τους 'φιλους' να φοβομαστε, απτους εχθρους ξερουμε μια χαρα να χουμε το κεφαλι μας ησυχο μαγκες...