Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν ξέρω τους λόγους αλλά είναι attention whores.
Επειδή σχολιάζουμε όπως σε όλο τον κόσμο αυτές νομίζουν ότι τους δίνουμε σημασία  :jerking: :jerking: :jerking:
Άσε μετά που μας το παίζουν οι ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΕΣ ότι έχουν και επίπεδο ..... μη χέσω.
εγω ειμαι αντρας κυρ μεντιε και απορω τοσο καιρό που δεν το εχεις καταλαβει μιας και εισαι παιδι ξυπνιο και καραμπουζουκλης. Για ξανασκεψου ποιος ασχολείται με ποιον και ξανα ελα γιατι εισαι αδιαβαστος

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
εγω ειμαι αντρας κυρ μεντιε και απορω τοσο καιρό που δεν το εχεις καταλαβει μιας και εισαι παιδι ξυπνιο και καραμπουζουκλης. Για ξανασκεψου ποιος ασχολείται με ποιον και ξανα ελα γιατι εισαι αδιαβαστος

Για αυτό με φαγούριζε το δεξί μου αρχίδι ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο Λίλας είναι περισσότερο κυρία από εσένα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xesthn μην ασχολεισαι αλλο δε θα βγαλεις ακρη και χαιρεται να παιρνει και προσοχη οπως ειπες και εσυ πριν. Γράψτε την να τελειωνουμε

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
xesthn μην ασχολεισαι αλλο δε θα βγαλεις ακρη και χαιρεται να παιρνει και προσοχη οπως ειπες και εσυ πριν. Γράψτε την να τελειωνουμε

Σωστός , μετά θα νομίζει ότι έκανε και εντύπωση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σωστός , μετά θα νομίζει ότι έκανε και εντύπωση.

Ε μα ετσι νομιζει εδω δε βλεπεις νομιζει οτι με τσατισε και οτι κλαιγομαι επειδη της ειπα οτι αυτα που κάνει ειναι αχαριστιες και οτι έχασε. Η κοπελα φανταζεται οτι θέλει σιγα δεν της απαντας και τελος. Γεμισε ο κοσμος περιεργες

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
τι τελείωσε το show χωρίς ένα κιτρίνισμα.. έστω ένα πρασίνισμα...?   :huh:
φθίνει το σάιτ... :P

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ισα ισα εσενα σε εχει πειραξει που εχω πετύχει και προσπαθεις να το υποτιμησεις και με την πρωτη ευκαιρια να το κτυπησεις. Εγω χέστηκα τι ιδιοτητα έχεις στη συζητηση κρινω μονο αποψεις δεν ανεφερα ποτε τη δουλεια σου. Αυτες ειναι οι κατινιες μια και θελετε να μας κανετε μαθημα  :dancing:

Πολύ ζήλια φίλε. Παλιά δε σε χτυπούσανε τόσο.

Που δεν νομίζω. καλά εκεί στο λιμενικό δεν τους περνάνε απο ψυχολογικά τεστ;

Κάποιοι λένε ότι τον έκοψαν στις εξετάσεις και δε μπήκε στο λιμενικό. Αλλά μπορεί να το είπαν και από ζήλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom