Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο ανδροκλης πάντως πηγες να κάνεις την έξυπνη και σε έσβησε.  :dancing:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι λες μωρε ζαβη  :headbang: :headbang:

φτυσιμο ειναι οχι βροχη  :2funny: :2funny:

Απο εσενα που θεωρω οτι εχεις διαταραχη;καλα σου λεει το παιδι πιο πανω οσο ειναι καιρός δεν τι σημαίνει το νετ για σενα γιατι δεν ειναι μικρογραφια καμιάς κοινωνιας. τεσπα ελπίζω να τρολάρεις  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν υπάρχει έριναλ μετα απο αυτο παιδια. Ο ανδροκλης αποψε έδωσε ρεστα

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Παιδια, δεν ξερω τι λετε τωρα μεταξυ σας, αλλα με αφορμη το τοπικ, θα ηθελα να μοιραστω την εξης νιλα που χα παθει μικροτερος...κι ευχομαι ειλικρινα να μην το χουν παθει πολλοι!

Στα 22 μου ειχα καποια θεματα υγειας, τα οποια δυστυχως με κρατησαν μακρια απο τους (φοβερους) κοινωνικους μου κυκλους για 8-9 μηνες σχεδον...Και οντας ψωροπερηφανος, δεν ηθελα την λυπη κανενος...

ΕΛΑ ΟΜΩΣ, που εσκαγαν κατι τλεφωνα στο ασχετο απο 2 πρωην μου....κι εγω λογω καταστασης, τις απεφευγα γιατι δεν ειμουν ν αντιμετωπιζω τα 'τι κανεις?/ τι επαθες?' κτλπ...

Επεμεναν καιρο τα τηλεφωνα, και μια μερα πηρα την αποφαση να εμφανιστω καπως...
Ε Λοιπον, τι εγινε???
Οι 2 'κολλητοι' μου, ειχαν παρει σβαρνα και πλευριζαν ο,τι πρωην γκομενα ειχα, και οργανωναν πεσιμετικες γερες! Καθοτι 'φιλοι' γνωριζαν πραγματα για αυτες απο αυτα που ειχα μοιραστει, και προσπαθουσαν να τα χρησιμοποιησουν υπερ τους κατα καποιον τροπο!

Και οι 2 κοπελες με γυρευαν να μου πουνε απλα 'μαζεψε τους' και 'καλα πισω απτην πλατη σου κανον τετοια πραματα και σε θαβουν ετσι?'.....
Περιττο να σας πω τι ακολουθησε, μιλαμε για τρομερη καφριλα, χωρις να τους εχω βλαψει ποτε!

Και αλλο σκηνικο με καμακι...
Χωρισμενος καιρο, καμμενος, ειχα να σταυρωσω γκομενα 1 χρονο και βαλε, κι ειμαι για κρασια με φιλαρακι που χε σταθερη σχεση!
Και ξαφνου σκαει μια παλια γνωστη στο τραπεζι, και απτο πουθενα μου την πεφτει κανονικοτατα!
Το πιστευετε οτι ο 'φιλος' κομπλαρε (χωρις λογο δλδ) και ο καριολης εκανε ο,τι περνουσε απτο κωλοχερο του να μου κανει χαλαστρα! Σαν να στραβωσε που θα γαμαγα κι εγω μια φορα...

Τους 'φιλους' να φοβομαστε, απτους εχθρους ξερουμε μια χαρα να χουμε το κεφαλι μας ησυχο μαγκες...

άσχημο αλλά έτσι λειτουργούν τα πράγματα..
η επιλέγεις λίγα και καλά άτομα, η κρατάς σωστές αποστάσεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν είμαι ψυχίατρος Νερίνα μου , οπότε δεν ξέρω τίποτα για την περίπτωση σου.

Για την περιπτωση του θρεντ ξερεις; η με εχεις παρει εργολαβία και ασχολήσε μονο μαζι μου  

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
βρες κάνα πονόψυχο... εδώ πάνε στην Αφρική για τον έμπολα εθελοντές...
ένα μεγαλόψυχο δεν θα 'βρεις?  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :zfuck: :zfuck:

:rockon: θα βρω ρε ανδροκλή δεν απελπίζομαι και αν ξερεις και συ καποιον πες μην μασσας

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Για την περιπτωση του θρεντ ξερεις; η με εχεις παρει εργολαβία και ασχολήσε μονο μαζι μου  
Νομίζεις και εσύ σαν την άλλη την χαζή την rose ότι όλοι ασχολούνται μαζί σου ....  :jerking:
Το ξαναλέω , ασχολούμαι με ΌΛΕΣ τις περιπτωσάρες  του site.  :grin:
Δεν είσαι καν μέσα στις τρεις αγαπημένες μου ,  Μπίμπης , Picker και Λίλας σε ξεπερνάνε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Νομίζεις και εσύ σαν την άλλη την χαζή την rose ότι όλοι ασχολούνται μαζί σου ....  :jerking:
Δεν είσαι καν μέσα στις τρεις αγαπημένες μου ,  Μπίμπης , Picker και Λίλας σε ξεπερνάνε.

Δεν ασχολειται κανεις απεξω φαινεται και μπαινουν εδω μεσα να παρηγορηθουν  ;)

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
:rockon: θα βρω ρε ανδροκλή δεν απελπίζομαι και αν ξερεις και συ καποιον πες μην μασσας

δεν ξέρω τώρα....

Να σε έχω υπόψη μου, αν βρω κάνα αποφασισμένο για Αφρική και για μεγάλες πράξεις γενναιοφροσύνης?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

αν με κάποιον πρεπει να ασχοληθείς για να γεμίσεις την ζωη σου εμένα μου περισσεύει

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν ξέρω τώρα....

Να σε έχω υπόψη μου, αν βρω κάνα αποφασισμένο για Αφρική και για μεγάλες πράξεις γενναιοφροσύνης?
εννοείται και δωστον στο γραμματεα μου μπραμπους που μαζεύει εθελοντες

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ασχολειται κανεις απεξω φαινεται και μπαινουν εδω μεσα να παρηγορηθουν  ;)
Δεν ξέρω τους λόγους αλλά είναι attention whores.
Επειδή σχολιάζουμε όπως σε όλο τον κόσμο αυτές νομίζουν ότι τους δίνουμε σημασία  :jerking: :jerking: :jerking:
Άσε μετά που μας το παίζουν οι ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΕΣ ότι έχουν και επίπεδο ..... μη χέσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom