Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Nαι βεβαια το θεμα ειναι να έχεις μπεσα και να εισαι τιμιος και το να γμησεις ερχεται δευτερο για αυτο θα με ακυρωσεις επειδη σου χάλασα το κονεδάκι. Και για εκεινον που ειπε πιο πάνω τι με ενδιαφερει εμενα η οικογενειακη του κατασταση ασφαλως και με ενδιαφερει οτιδηποτε έχει σχέση με εναν φιλο και τη ζωη του. Πχ αμα παιρνει αναβολικα με ενδιαφερει αν κτυπάει τη γυναικα του ασφαλως και με ενδιαφερει γενικα εχω την ταση πλεον να με ενδιαφερει οτιδηποτε για το οποιο γινομαι κοινωνος. Το κρινω το σκεφτομαι και αναλογα επεμβαινω ή οχι. Δεν εχω να προσθεσω κάτι αλλο. Και φυσικα δεν έκανα λαθος στις χθεσινες αποψεις ουτε ειπα κατι πανω στα νευρα μου. Απο τη στιγμη που σε βλεπω να καυλαντιζεις με κάποια ενω εισαι αρραβωνιασμενος την μπηκτη θα την πετάξω και οποιος καταλαβε καταλαβε. Ας χαλασει εκεινη τη στιγμη το κονε που πας να κανεις δεν με ενδιαφερει καθολου. Αλλωστε θα κάνεις και άλλα μετα χωρις εμενα. Εκεινη τη στιγμη παντως ειμαι μπροστα και εχω και εγω ευθυνη. Και δεν θα βγαλω την ουρα μου απεξω.

Πολύ σωστός ο Μπόλντης! Έχει ωριμάσει πολύ η σκέψη σου.

Και σκέψου Μπόλντη ότι οι φίλοι του πέφτουλα μπορεί να είναι μπακούρηδες. Δηλαδή ο τύπος είναι σαν να τρώει από δύο πιάτα μπροστά σε έναν νηστικό. Κανένας σεβασμός. Ας κάνει τη βρωμοδουλειά στα κρυφά, όπως γίνονται οι βρωμοδουλειές.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Και σκέψου Μπόλντη ότι οι φίλοι του πέφτουλα μπορεί να είναι μπακούρηδες. Δηλαδή ο τύπος είναι σαν να τρώει από δύο πιάτα μπροστά σε έναν νηστικό. Κανένας σεβασμός. Ας κάνει τη βρωμοδουλειά στα κρυφά, όπως γίνονται οι βρωμοδουλειές.

φτανει ρε μλκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αυτές οι δύο τελιωμένες,  η έρη και η rose γιατί σπάνε τον πούτσο όλου του κόσμου?  :think: :think:

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σιχαμερό από τελειωμένη γκόμενα που βγάζει τα απωθημένα της για κάθε τύπο του την έχυσε στην μάπα και μετά την άρχισε στα πουτσοσκαμπιλα.

κακιες.απλα ειναι λιγο μπαμπατσικες και ζουμπουρλουδικες γκομενες

:grin: :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Γάμα την καπρογουρούνα!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ΜΑΚΗΣ14

αχαχαχαχαχαχαχ
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

ema δεν καταλαβαινουν οι αφέλες τι λέμε ρε αγορι μου

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αυτό είναι αξιοθαύμαστο και πρωτότυπο!!
Για τη ρουφιανά λεγαμε τώρα.....
εσύ να δίνεις κι ο μπόλντης όχι?

υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στις διαφωνίες που συζητάτε εδώ και στο θέμα της Ερις.
εδώ υποτίθεται ότι κάποιοι είναι φίλοι και ο ένας δίνει τον άλλον, ενώ η Έρι είχε ανοίξει θέμα για τους
γείτονες. σιγά μην την νοιάζει για τον απέναντι ή τον δίπλα. άσε που μετακόμισε... :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Πω ρε τύποι, διαβαζω κατι σελιδες προς τα πισω, ελεος δηλαδή. Σας γλεντανε τα κορίτσια κανονικα. Μετα σου λεει δεν μας καθεται καμια. Πώς να σας καθισει μωρε που συμπεριφέρεστε σαν πενταχρονα.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ema δεν καταλαβαινουν οι αφέλες τι λέμε ρε αγορι μου

Αναρωτιόταν ο άλλος γιατί το λένε σαν αστειάκι ότι έχει γκόμενα και του κάνουν χαλάστρα... για τον ίδιο λόγο που όταν κάποιος υπερηφανεύεται πολύ οι φίλοι του τον ειρωνεύονται με πειράγματα. Η φιλία είναι είδος σχέσης που έχει εξισωτικό χαρακτήρα. Δε μπορεί ο ένας φίλος να βγαίνει πολύ πιο πάνω απ' τους άλλους. Θα τον τραβήξουν οι άλλοι κάτω, αλλιώς θα διαλυθεί η παρέα. Έχετε δει πλούσιο να έχει φίλο φτωχό; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα, δυο γκόμενες ο ένας, καμία ο άλλος.

Αυτή είναι η ανθρώπινη φύση τι να κάνουμε. Εγώ προσωπικά απορρίπτω τη φιλία και εναγγαλίζομαι την αυστηρά προκαθορισμένη ιεραρχία του νωντισμόυ και της μασονίας. Οι περισσότεροι όμως θέλετε φίλους. Ε βρείτε φίλους που να είναι σαν και εσάς λοιπόν ή κάντε τις βρωμοδουλειές στα κρυφά για να μην προκαλείτε.

Μπόλντη πολύ χαίρομαι που γράφεις μελετημένες απόψεις και πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα. Ειδικά το τελευταίο δεν το περίμενα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στις διαφωνίες που συζητάτε εδώ και στο θέμα της Ερις.
εδώ υποτίθεται ότι κάποιοι είναι φίλοι και ο ένας δίνει τον άλλον, ενώ η Έρι είχε ανοίξει θέμα για τους
γείτονες. σιγά μην την νοιάζει για τον απέναντι ή τον δίπλα. άσε που μετακόμισε... :grin:

Ρε η εριναλ παιζει να ειναι το πιο δηθεν τυπάκι που κυκλοφορει εδω μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom