nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Nαι βεβαια το θεμα ειναι να έχεις μπεσα και να εισαι τιμιος και το να γμησεις ερχεται δευτερο για αυτο θα με ακυρωσεις επειδη σου χάλασα το κονεδάκι. Και για εκεινον που ειπε πιο πάνω τι με ενδιαφερει εμενα η οικογενειακη του κατασταση ασφαλως και με ενδιαφερει οτιδηποτε έχει σχέση με εναν φιλο και τη ζωη του. Πχ αμα παιρνει αναβολικα με ενδιαφερει αν κτυπάει τη γυναικα του ασφαλως και με ενδιαφερει γενικα εχω την ταση πλεον να με ενδιαφερει οτιδηποτε για το οποιο γινομαι κοινωνος. Το κρινω το σκεφτομαι και αναλογα επεμβαινω ή οχι. Δεν εχω να προσθεσω κάτι αλλο. Και φυσικα δεν έκανα λαθος στις χθεσινες αποψεις ουτε ειπα κατι πανω στα νευρα μου. Απο τη στιγμη που σε βλεπω να καυλαντιζεις με κάποια ενω εισαι αρραβωνιασμενος την μπηκτη θα την πετάξω και οποιος καταλαβε καταλαβε. Ας χαλασει εκεινη τη στιγμη το κονε που πας να κανεις δεν με ενδιαφερει καθολου. Αλλωστε θα κάνεις και άλλα μετα χωρις εμενα. Εκεινη τη στιγμη παντως ειμαι μπροστα και εχω και εγω ευθυνη. Και δεν θα βγαλω την ουρα μου απεξω.
Πολύ σωστός ο Μπόλντης! Έχει ωριμάσει πολύ η σκέψη σου.
Και σκέψου Μπόλντη ότι οι φίλοι του πέφτουλα μπορεί να είναι μπακούρηδες. Δηλαδή ο τύπος είναι σαν να τρώει από δύο πιάτα μπροστά σε έναν νηστικό. Κανένας σεβασμός. Ας κάνει τη βρωμοδουλειά στα κρυφά, όπως γίνονται οι βρωμοδουλειές.