Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
τυπε αν θες κατι να μην μαθευτει πεστο στον παπαζολη
ειναι ταφος
axaxaxaxxaxa
τυπε αν θες κατι να μην μαθευτει πεστο στον παπαζολη
ειναι ταφος
Εισαι βαθια νυχτωμένος. Αλλά σιγα μην σου πω τι εγινε με τη Σιλβα.
γιατι υπαρχει περιπτωση να μαθει κατι ο παπαζολης και να μην κυκλοφορησει τυπε?Ότι έκανε μαλακία ο Παπαζουζούνας δηλαδή, είναι μια εκδοχή που έχουμε αποκλείσει...
Σεβασμιώτατε,Ότι έκανε μαλακία ο Παπαζουζούνας δηλαδή, είναι μια εκδοχή που έχουμε αποκλείσει...
τυπε βγηκε μια φημη οτι εγινε μπερδεμαΠες μας να δούμε βαζω στοιχημα δεν έγινε τιποτα.
Δεν εννοω ότι καναμε κατι με την κοπελα. Εξαλλου αυτή είναι στη θεσσαλονικη.Πες μας να δούμε βαζω στοιχημα δεν έγινε τιποτα.
και απο ποτε αυτο ειναι προβλημα για σενα ρε τυπε? :SΔεν εννοω ότι καναμε κατι με την κοπελα. Εξαλλου αυτή είναι στη θεσσαλονικη.
Δεν εννοω ότι καναμε κατι με την κοπελα. Εξαλλου αυτή είναι στη θεσσαλονικη.
και απο ποτε αυτο ειναι προβλημα για σενα ρε τυπε? :S
Γιατι τύπε, τι εχουν οι γυναικες εδώ μεσα? Βρωμάνε?κΑΙ ΕΜΕΝΑ μου έχουν δωσει και κινητα απο εδω μεσα αλλα δε βγηκα ποτε να κάνω το μάγκα και ουτε πηρα φυσικα ποτε τηλεφωνο σιγα μη γνωρισω γυναικα απο εδω μεσα ρε φιλε πλάκα κανειθς?
γιατι υπαρχει περιπτωση να μαθει κατι ο παπαζολης και να μην κυκλοφορησει τυπε?
Σεβασμιώτατε,
Αν αφησεις τον λυκο να φυλαξει τα προβατα, δεν φταιει ο λυκος...
Α αυτό καταλαβες? Πω πω δεν πας καλα ρε τύπε.Ε κανατε πως δεν κάνατε δεν τα ειχατε απο εδω μεσα? ειπαμε μια νυχτα σου ολοκληρη η δικη μου ζωη
οχι τυπε αλλα μου εκανε εντυπωση οτι τον απασχολει η αποσταση :S
τον πηρες γραμμη και εσυ
Ούτως ή αλλως προεκυψε κατι άλλο τοτε.και απο ποτε αυτο ειναι προβλημα για σενα ρε τυπε? :S
οχι τυπε αλλα μου εκανε εντυπωση οτι τον απασχολει η αποσταση :S
καποια απτις 14 τυπε?ή νεο φρουτο?Ούτως ή αλλως προεκυψε κατι άλλο τοτε.
το όνειρο του κάθε μέλους που παρακολουθεί καιρό το σάιτ ειναι να βρει γυναίκα απο το μπουΓιατι τύπε, τι εχουν οι γυναικες εδώ μεσα? Βρωμάνε?