mantaklas32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
παντως εμενα με εχει χωρισει κιολας φιλος απο την κοπελα μου..μου ειχε δειξει η συμπεριφορα του φθονο αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω...συμβουλη μου..διωξτον αμεσως
Και γιατι να σου πω εσενα ποια γνωριζα ? ημουν υποχρεωμένος?
Βλέπω δε την ξεχάσατε την παλιά σας τέχνη, παραμένετε μάστορης στις κωλοτούμπες.
για τσαμπουκα τυπε?παιδια να ρωτησω κατι που ειναι ψιλοσχετικο με το θεμα? σας εχουν προκαλεσει ποτε ενω συνοδευατε κοπελα?
ναι ακου τι μου πετυχε τυπε..ημουν σε καντινα για να παρω φαγητο και ηταν 4 μαλακες κοιταγανε εμενα και την γκομενα και γελαγανε δυνατα..πρααγματικα δεν ηξερα τι να κανω εκεινη την στιγμηγια τσαμπουκα τυπε?
ξυλικι και ετσι?
Προσδιορισε τι εννοεις προκληση.βαζεις μεσα και το να πεταχτει καποιος και να λεει στη τυπισσα οτι εσυ εχεις και αλλη σχεση η εισαι παντρεμενος?παιδια να ρωτησω κατι που ειναι ψιλοσχετικο με το θεμα? σας εχουν προκαλεσει ποτε ενω συνοδευατε κοπελα?
οχι εννοω καποια προσβολη απο αγνωστουςΠροσδιορισε τι εννοεις προκληση.βαζεις μεσα και το να πεταχτει καποιος και να λεει στη τυπισσα οτι εσυ εχεις και αλλη σχεση η εισαι παντρεμενος?
Δεν την γνωριζω απο κοντά αυτη που λές. Αλλα και να την γνωριζα εσυ που κολλας σε αυτο? θα επρεπε να το ξέρεις?
κατι παρομοιο εχει τυχει στον κολλητο μου.Ηταν σε καφετερια μαζι με την γκομενα του και την αδερφη του,σε διπλα τραπεζι 4 τυποι κοιταζαν συνεχεια τις κοπελες,δεν φωναζαν ουτε τους μιλησαν απλα καρφωναν συνεχεια.Ο δικος μου αν και απο παιδι που τον γνωριζω δεν ηταν των τσαμπουκαδων κτλ,ηρεμο ατομο,δεν ξερω τι μυγα τον τσιμπησε,σηκωνεται παει στεκεται μπροστα τους και αρχιζει να χωνει..Τι κοιτατε ρε μαλακες,τι ζορι τραβατε,τωρα παμε εξω να σας γαμησω και τους 4 ,θα σας λιωσω θα σας ρανω θα σας κανω...οι τυποι κατα περιεργο τροπο τσιμπησανε!Στην αρχη δεν μιλαγανε καν τον κοιταγαν,μετα κατι αρχισαν να λενε και αυτοι,αλλα ο δικος μου να χωνει ακομα πιο αγρια..Με τα πολλα πλακωσε κ ο ιδιοκτητης γκαρσονια κτλ,μη παιδια ηρεμηστε οχι φασαριες κτλ,τα κλασσικα που γινονται,και τελικα και οι 4 αποχωρησαν με κατεβασμενα τα μουτρα Βασικα πρεπει να ψαρωσαν με το απροσδοκητο χωσιμο,ποιος ξερει μπορει να σκεφτηκαν αυτος ποιος ξερει τι ειναι για να τσαμπουκαλευεται ετσι, η το πιο απλο που οταν σου συμβαινει κατι το αναπαντεχο και απροσδοκητο το μυαλο κολαει..Βεβαια οπως ειπα και στο φιλο μου ηταν πολυ τυχερος που επεσε σε καλα και ηρεμα παιδια μαλλον,γιατι αν επεφτε στους λαθος ανθρωπους μπορει να τον βρισκαμε και σε κανα χαντακι :Sναι ακου τι μου πετυχε τυπε..ημουν σε καντινα για να παρω φαγητο και ηταν 4 μαλακες κοιταγανε εμενα και την γκομενα και γελαγανε δυνατα..πρααγματικα δεν ηξερα τι να κανω εκεινη την στιγμη
Τίποτα δεν ξεχνατε ομως!!!! :oΒεβαίως και το ήξερα ότι την γνωρίζατε, αφού την καλέσατε να σας υπστηρίξει σε μια διένεξη που είχαμε μεταξύ μας. Μετά όμως από κάνα χρόνο που σας χρέωνε κάποιος φαλαφελάς "μερακλήδικα" γούστα, καμωνόσαστε ότι δεν την έχετε καν ακουστά.
Συμβουλή: Όποιος είναι λαλίστατος με τις παπάτζες καλό θα είναι να φροντίζει να έχει και καλό μνημονικό. ;)
τυπε το βασικο σε εναν τσαμπουκα ειναι να εισαι αποφασιστικοςκατι παρομοιο εχει τυχει στον κολλητο μου.Ηταν σε καφετερια μαζι με την γκομενα του και την αδερφη του,σε διπλα τραπεζι 4 τυποι κοιταζαν συνεχεια τις κοπελες,δεν φωναζαν ουτε τους μιλησαν απλα καρφωναν συνεχεια.Ο δικος μου αν και απο παιδι που τον γνωριζω δεν ηταν των τσαμπουκαδων κτλ,ηρεμο ατομο,δεν ξερω τι μυγα τον τσιμπησε,σηκωνεται παει στεκεται μπροστα τους και αρχιζει να χωνει..Τι κοιτατε ρε μαλακες,τι ζορι τραβατε,τωρα παμε εξω να σας γαμησω και τους 4 ,θα σας λιωσω θα σας ρανω θα σας κανω...οι τυποι κατα περιεργο τροπο τσιμπησανε!Στην αρχη δεν μιλαγανε καν τον κοιταγαν,μετα κατι αρχισαν να λενε και αυτοι,αλλα ο δικος μου να χωνει ακομα πιο αγρια..Με τα πολλα πλακωσε κ ο ιδιοκτητης γκαρσονια κτλ,μη παιδια ηρεμηστε οχι φασαριες κτλ,τα κλασσικα που γινονται,και τελικα και οι 4 αποχωρησαν με κατεβασμενα τα μουτρα Βασικα πρεπει να ψαρωσαν με το απροσδοκητο χωσιμο,ποιος ξερει μπορει να σκεφτηκαν αυτος ποιος ξερει τι ειναι για να τσαμπουκαλευεται ετσι, η το πιο απλο που οταν σου συμβαινει κατι το αναπαντεχο και απροσδοκητο το μυαλο κολαει..Βεβαια οπως ειπα και στο φιλο μου ηταν πολυ τυχερος που επεσε σε καλα και ηρεμα παιδια μαλλον,γιατι αν επεφτε στους λαθος ανθρωπους μπορει να τον βρισκαμε και σε κανα χαντακι :S
Βεβαίως και το ήξερα ότι την γνωρίζατε, αφού την καλέσατε να σας υπστηρίξει σε μια διένεξη που είχαμε μεταξύ μας. Μετά όμως από κάνα χρόνο που σας χρέωνε κάποιος φαλαφελάς "μερακλήδικα" γούστα, καμωνόσαστε ότι δεν την έχετε καν ακουστά.
Συμβουλή: Όποιος είναι λαλίστατος με τις παπάτζες καλό θα είναι να φροντίζει να έχει και καλό μνημονικό. ;)
Τίποτα δεν ξεχνατε ομως!!!! :o
τυπε μορτη αστα αυταΔεν κραταω στο μνημονικο μου πράγματα που έχουν συμβει μεσα σε ενα φορουμ γιατι έχω πλουσια ζωη εκτος αυτού. Με το "μερακληδικα" γουστα δεν καταλαβαινω τι εννοεις , οπως επισης δεν καταλαβαινω πως δεν πηρες χαμπαρι οτι σε εκεινη την διένεξη σε δουλευαμε και οι 2. Η τυπισσα επειδη με ειχε συμπαθησει έκανε οτι της έλεγα. Βασικα της ελεγα να σου πει κάποια πραγματα απο το πμ και απλα στα ελεγε. Δεν ηταν δυσκολο.
τυπε μορτη αστα αυτα
το ps4 το πηρες?
κανα καλο παιχνιδακι τσεκαρες?
Και πανω απ'ολα να μην πεσεις στον λαθος ανθρωπο τυπε...αν σου κατσει αυτος τοτε οτι και να κανεις την εχεις γαμησειτυπε το βασικο σε εναν τσαμπουκα ειναι να εισαι αποφασιστικος
πρεπει πρωτα να σπασεις ψυχολογικα τον αντιπαλο και μετα σωματικα
Ποιο αποδεικτικο???Διαβολική σύμπτωση.
Το ίδιο ακριβώς είχε γράψει και ο Μεγαλειότατος, όταν είχε δεί φαρδύ-πλατύ το αποδεικτικό ποσταρισμα.
τυπε το 4 εχει ενα 400ρακι και πανακριβα παιχνιδιαΜπα μου χάλασε και το 2 που ειχα και εχω πολυ καιρο να παιξω. Έχω ενα 600αρι ευρω στην τράπεζα στο λογαριασμο μου αλλα δεν σκεφτομαι να δώσω τα μισα για playstation