Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τι μικρη ποινη με δυο φονους ρε τύπε  :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
νομιζω οτι αν χρησιμοποιησεις οπλο και λευκος νασαι δεν παιρνεις αναστολη αλλα δεν τα ξερω και καλα
θα τα μπαλωσεις ρε τυπε
θα πεις για κανα ψυχολογικο
κανα οτι ησουν μεθυσμενος
κατι οτι αφου σημαδευες αλλου πηγε
κτλ
:grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αλεξ η αναρμοστη συμπεριφορα των θυματων αρκει για αθωωση?
θα πεις οτι εχεις ψυχολογικα προβληματα επειδη μικρο σε εδερναν τυπε και ησουν εκτος εαυτου οταν τους γεμιζες καυτο μολυβι

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.653
Πόντοι
1.406
Για αυτο πρεπει να επαναφερουν τον νομο για τις μονομαχιες που ελεγε και ο Lakis :rockon: :rockon:

mantaklas32

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
1
θα πεις οτι εχεις ψυχολογικα προβληματα επειδη μικρο σε εδερναν τυπε και ησουν εκτος εαυτου οταν τους γεμιζες καυτο μολυβι
καλα κατσε να βρουμε το σιδερικο πρωτα και μετα τους γεμιζουμε μολυβι!  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Για αυτο πρεπει να επαναφερουν τον νομο για τις μονομαχιες που ελεγε και ο Lakis :rockon: :rockon:
τυπε ο λακης ελεγε πολυ σωστα πραγματα :rockon:

60ae67de-de74-11e2-9d6f-8aee47f1aaa5.jpg

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.653
Πόντοι
1.406
χωρις πλακα τωρα βρηκα οπλο tazer αλλα μου το εδινε ακριβα και δεν το πηρα...
Υπαρχει κατι πιο ακριβο απο την τιμη σου τυπε??Την τιμη σου που την πατησαν τα καθικια που γελαγαν τοτε..Να το σκεφτεις αυτο την επομενη φορα που θα πας να αγορασεις οπλο ;)

mantaklas32

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
1
αν ειναι πολλαπλοι οι στοχοι δεν κανει δουλεια αυτο τυπε

τσεκαρε αυτο

http://[URL unfurl="true"]www.gerbergear.com/var/gerber/storage/images/media/images/kukrimachete_31-002074-v3-3.jpg/2633121-1-eng-US/kukrimachete_31-002074-v3-3.jpg_fulljpg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]καλο αυτο..σε πανε μεσα με την μια..ειδες ο πιστοριους? επειδη ειπε οτι την περασε για διαρρηκτη θα πεσει στα μαλακα..αν οντως ηταν θα τον αθωωνανε..εδω ακομα και την γυναικα σου να βιαζουν πρεπει να καθεσαι να κοιτας και να μην κανεις τπτ αλλοιως μεσα!

mantaklas32

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
1
Υπαρχει κατι πιο ακριβο απο την τιμη σου τυπε??Την τιμη σου που την πατησαν τα καθικια που γελαγαν τοτε..Να το σκεφτεις αυτο την επομενη φορα που θα πας να αγορασεις οπλο ;)
πολυ σωστος τυπε..αλλα αν δεν αλλαξει ο νομος πρεπει να υποστουμε τις προσβολες των αλητων χωρις να αντιδραμε...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.427
Πόντοι
4.006
Σας εχει τυχει να σας κανουν χαλαστρα σε καμακι-  Φλερταρισμα οι φιλοι και γνωστοι σας?

Εμενα ενω τα φιλαρακια τα αγαπω απεριορηστα ΑΛΛΑ οταν το κανουν αυτο θελω ρε φιλε να τους σπασω το κεφαλι εκεινη την στιγμη.

Παραδειγμα οταν ειμουν λευτερος (αλλα ειχα γκομενα) και εβγαινα με κανα κολητο για ποτακι αμα επαιζε κανα φλερτ στο ξεκαρφωτο και γνωριζαμε κανα μουνακι πεταγοταν ο τριμαλακας και ελεγε " Μην του μιλατε αυτουνου εχει σχεση". Τον γαμας ΄δεν τον γαμας εκεινη την στιγμη.

και το οξυμωρο ειναι οτι και αυτος εβγαινε ετσι χαμενος γιατι ειμασταν αμεσα κοκκινο πανι....

Τωρα που ειμαι παντρεμενος ακομα και οι πιο ξυγημενοι που δεν εκαναν μαλακιες αμα με δουν να μιλαω με κανα γκομενακι

(και πιστεψτε με δεν παω να γαμησω να φλερταρω θελω λιγο)  τα τσογλανια και λενε αυτον προσεχε τον ειναι παντρεμενος ή Θα τα πω ολα στη γυναικα σου.

Που στο μπουτσο το βρησκουν το αστειο ρε σεις?  Τι τραμπακουλιαση παθαινουν?

Και δεν μιλαω να ειμαστε μονοι μας και να πειραζομαστε μιλαω να τα λενε μπροστα στις γκομενες.

Ειναι κατι που με στοιχιωνε παντα αυτη η μαλακοσυμποεριφορα..... και μιλαμε για ξηγημενα παιδια απλα τον μπαιζουν εκεινη την στιγμη.

Εχω χασει αρκετα μουνια ετσι ειδικα οταν ειμουν ανυπαντρος και απλα ειχα γκομενα.... βεβαια το ξεπερνουσα ευκολα εβρισκα αλλη αλλα ΓΑΜΩΤΟ!!!

Εσας σας εχει τυχει??
Μου εχει τυχη με φιλο που εχει σχεση, εχω και εγω...με φλερταρε μια κοπελα που ηταν αραβονιασμενη...και μουκανε χαλαστρα η φιλος...με αποτελεσμα να ψυχραθη η κοπελα...μαζι μου..και δεν την γαμησε ουτε ο φιλος ουτε εγω φυσικα.. :S Για φαπες ειναι αυτα τα ατομα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ωραια τα οπλα απολυτε ωραιος και ο τροπος που σκεφτεστε οι πιο πολλοι εδω μεσα..αν δεν μας επιτρεψει  ο νομος να τα χρησιμοποιουμε ομως δεν γινεται τπτ..η φυλακη ισοδυναμει με καταστροφη
εκανες φυλακη και ξερεις γιατρε? :S

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
τυπε αν δεν σε βολευει το σιδερικο παρε κανα σπαθι :rockon:
Aκου τυπε προχτες που κυκλοφορουσα Μεταξι πιασανε οι μπατσοι εναν τυπο ξυρισμενο μαλι μπουφαν δερματινο και ειχε στηριξει πισω απο την πλατη του ενα σπαθι ΚΑΤΑΝΑ.Ποσο θεουλης?? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom