apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
βγηκε βρωμα οτι ετσι εγινε τυπεΕξακριβωμενο τύπε?
δεν θυμασαι που ειχε ανοιξει και θρεντ με θεματα φυλακης?
την σχεδιαζε καιρο την μπουκα :S
βγηκε βρωμα οτι ετσι εγινε τυπεΕξακριβωμενο τύπε?
θα τα μπαλωσεις ρε τυπενομιζω οτι αν χρησιμοποιησεις οπλο και λευκος νασαι δεν παιρνεις αναστολη αλλα δεν τα ξερω και καλα
Αλεξ η αναρμοστη συμπεριφορα των θυματων αρκει για αθωωση?Τι μικρη ποινη με δυο φονους ρε τύπε
καλα ας μην του καθαρισει κιολας τυπεΤι μικρη ποινη με δυο φονους ρε τύπε
θα πεις οτι εχεις ψυχολογικα προβληματα επειδη μικρο σε εδερναν τυπε και ησουν εκτος εαυτου οταν τους γεμιζες καυτο μολυβιΑλεξ η αναρμοστη συμπεριφορα των θυματων αρκει για αθωωση?
καλα κατσε να βρουμε το σιδερικο πρωτα και μετα τους γεμιζουμε μολυβι!θα πεις οτι εχεις ψυχολογικα προβληματα επειδη μικρο σε εδερναν τυπε και ησουν εκτος εαυτου οταν τους γεμιζες καυτο μολυβι
τυπε ο λακης ελεγε πολυ σωστα πραγματαΓια αυτο πρεπει να επαναφερουν τον νομο για τις μονομαχιες που ελεγε και ο Lakis
τυπε αν δεν σε βολευει το σιδερικο παρε κανα σπαθικαλα κατσε να βρουμε το σιδερικο πρωτα και μετα τους γεμιζουμε μολυβι!
χωρις πλακα τωρα βρηκα οπλο tazer αλλα μου το εδινε ακριβα και δεν το πηρα...τυπε αν δεν σε βολευει το σιδερικο παρε κανα σπαθι
αν ειναι πολλαπλοι οι στοχοι δεν κανει δουλεια αυτο τυπεχωρις πλακα τωρα βρηκα οπλο tazer αλλα μου το εδινε ακριβα και δεν το πηρα...
Υπαρχει κατι πιο ακριβο απο την τιμη σου τυπε??Την τιμη σου που την πατησαν τα καθικια που γελαγαν τοτε..Να το σκεφτεις αυτο την επομενη φορα που θα πας να αγορασεις οπλο ;)χωρις πλακα τωρα βρηκα οπλο tazer αλλα μου το εδινε ακριβα και δεν το πηρα...
αν ειναι πολλαπλοι οι στοχοι δεν κανει δουλεια αυτο τυπε
τσεκαρε αυτο
http://[URL unfurl="true"]www.gerbergear.com/var/gerber/storage/images/media/images/kukrimachete_31-002074-v3-3.jpg/2633121-1-eng-US/kukrimachete_31-002074-v3-3.jpg_fulljpg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]καλο αυτο..σε πανε μεσα με την μια..ειδες ο πιστοριους? επειδη ειπε οτι την περασε για διαρρηκτη θα πεσει στα μαλακα..αν οντως ηταν θα τον αθωωνανε..εδω ακομα και την γυναικα σου να βιαζουν πρεπει να καθεσαι να κοιτας και να μην κανεις τπτ αλλοιως μεσα!
πολυ σωστος τυπε..αλλα αν δεν αλλαξει ο νομος πρεπει να υποστουμε τις προσβολες των αλητων χωρις να αντιδραμε...Υπαρχει κατι πιο ακριβο απο την τιμη σου τυπε??Την τιμη σου που την πατησαν τα καθικια που γελαγαν τοτε..Να το σκεφτεις αυτο την επομενη φορα που θα πας να αγορασεις οπλο ;)
Μου εχει τυχη με φιλο που εχει σχεση, εχω και εγω...με φλερταρε μια κοπελα που ηταν αραβονιασμενη...και μουκανε χαλαστρα η φιλος...με αποτελεσμα να ψυχραθη η κοπελα...μαζι μου..και δεν την γαμησε ουτε ο φιλος ουτε εγω φυσικα.. :S Για φαπες ειναι αυτα τα ατομαΣας εχει τυχει να σας κανουν χαλαστρα σε καμακι- Φλερταρισμα οι φιλοι και γνωστοι σας?
Εμενα ενω τα φιλαρακια τα αγαπω απεριορηστα ΑΛΛΑ οταν το κανουν αυτο θελω ρε φιλε να τους σπασω το κεφαλι εκεινη την στιγμη.
Παραδειγμα οταν ειμουν λευτερος (αλλα ειχα γκομενα) και εβγαινα με κανα κολητο για ποτακι αμα επαιζε κανα φλερτ στο ξεκαρφωτο και γνωριζαμε κανα μουνακι πεταγοταν ο τριμαλακας και ελεγε " Μην του μιλατε αυτουνου εχει σχεση". Τον γαμας ΄δεν τον γαμας εκεινη την στιγμη.
και το οξυμωρο ειναι οτι και αυτος εβγαινε ετσι χαμενος γιατι ειμασταν αμεσα κοκκινο πανι....
Τωρα που ειμαι παντρεμενος ακομα και οι πιο ξυγημενοι που δεν εκαναν μαλακιες αμα με δουν να μιλαω με κανα γκομενακι
(και πιστεψτε με δεν παω να γαμησω να φλερταρω θελω λιγο) τα τσογλανια και λενε αυτον προσεχε τον ειναι παντρεμενος ή Θα τα πω ολα στη γυναικα σου.
Που στο μπουτσο το βρησκουν το αστειο ρε σεις? Τι τραμπακουλιαση παθαινουν?
Και δεν μιλαω να ειμαστε μονοι μας και να πειραζομαστε μιλαω να τα λενε μπροστα στις γκομενες.
Ειναι κατι που με στοιχιωνε παντα αυτη η μαλακοσυμποεριφορα..... και μιλαμε για ξηγημενα παιδια απλα τον μπαιζουν εκεινη την στιγμη.
Εχω χασει αρκετα μουνια ετσι ειδικα οταν ειμουν ανυπαντρος και απλα ειχα γκομενα.... βεβαια το ξεπερνουσα ευκολα εβρισκα αλλη αλλα ΓΑΜΩΤΟ!!!
Εσας σας εχει τυχει??
εκανες φυλακη και ξερεις γιατρε? :Sωραια τα οπλα απολυτε ωραιος και ο τροπος που σκεφτεστε οι πιο πολλοι εδω μεσα..αν δεν μας επιτρεψει ο νομος να τα χρησιμοποιουμε ομως δεν γινεται τπτ..η φυλακη ισοδυναμει με καταστροφη
Aκου τυπε προχτες που κυκλοφορουσα Μεταξι πιασανε οι μπατσοι εναν τυπο ξυρισμενο μαλι μπουφαν δερματινο και ειχε στηριξει πισω απο την πλατη του ενα σπαθι ΚΑΤΑΝΑ.Ποσο θεουλης??τυπε αν δεν σε βολευει το σιδερικο παρε κανα σπαθι