alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Καποια από τις 14 ναι.καποια απτις 14 τυπε?ή νεο φρουτο?
Καποια από τις 14 ναι.καποια απτις 14 τυπε?ή νεο φρουτο?
Δεν ειπα από άλλο φορουμ.χαχα νέο φρουτο απο άλλο φορουμ ομως. Νεο ειδυλιο
ωραιος τυπεΚαποια από τις 14 ναι.
κΑΙ ΕΜΕΝΑ μου έχουν δωσει και κινητα απο εδω μεσα αλλα δε βγηκα ποτε να κάνω το μάγκα και ουτε πηρα φυσικα ποτε τηλεφωνο σιγα μη γνωρισω γυναικα απο εδω μεσα ρε φιλε πλάκα κανειθς?
ποια η αγγελικουλα τυπε?Καλά... Μην το παίρνετε και πανω σας... Και στον κ. Αχαχουχαμπουχαχα ειχαν δώσει... (Τουλάχιστον έτσι έγραφε).
Παντου μπορει να σου προκυψει κατι.το όνειρο του κάθε μέλους που παρακολουθεί καιρό το σάιτ ειναι να βρει γυναίκα απο το μπου
Καλά... Μην το παίρνετε και πανω σας... Και στον κ. Αχαχουχαμπουχαχα ειχαν δώσει... (Τουλάχιστον έτσι έγραφε).
ποια η αγγελικουλα τυπε?
αυτη δεν μετραει ηθελε να παιξει μαζι του και να τον εξαγορασει με ακριβα δωρα
ηταν προστυχη :S
Μόνον και ταξις και ηθικη, μην ξεχνιομαστε!!!Ενώ εσείς γράφετε αλήθειες...
Μόνον και ταξις και ηθικη, μην ξεχνιομαστε!!!
Πωπω ρε άγιε παλι θα μου πρήξεις τα @@?
Τι είναι ηθική για εσενα τύπε?Εσυ με την ηθικη τι ΄σχεση έχεις?
Όχι.
Απλώς θυμάμαι τοτε που ορκιζόσαστε ότι δεν γνωρίζατε την Κέλυ το "αριστούργημα", και πως τα γυρίσατε όταν έβγαλα στη φόρα την ανάρτηση με τη συνομιλία σας.
Με τη δικη σου καμια και ειμαι περηφανη γ' αυτό!!!Εσυ με την ηθικη τι ΄σχεση έχεις?
Προφανώς όχι, αλλά κι ο άλλος εχει το δικαιωμα να βγαζει τα συμπερασματα του για την ειλικρινεια σου.Και γιατι να σου πω εσενα ποια γνωριζα ? ημουν υποχρεωμένος?
ειναι κουτσομποληδες εδω μεσα τυπε :SΚαι γιατι να σου πω εσενα ποια γνωριζα ? ημουν υποχρεωμένος?