You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 642
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.262
- Πόντοι
- 25.467
Σε ποια τον δινω? σε μια αγνωστη που γνωρισε εκεινη την ώρα?
Ναι. Μήπως η "άγνωστη" θα σχηματίσει λιγότερο κακή εικόνα;
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Μπαναραν το βατραχο και πηρε ο κωλος σου αέρα σουρτούκω;
agapaw ΛΙΟΝ7
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Οταν λες μονος??? Ολομοναχος τυπου Τζειμς Μποντ....? κατσε ρε αυτο ειναι σοβαρο. Δεν σαλταρεις μετα απο ενα σημειο?
Αυτα τα "ορμα" πανε με τις ηλικιες και την εμπειρια. Δεν σε επειρεαζουν μετα απο ενα σημειο....
Ναι φίλε σε club πάω μόνος.Γιατί να σαλτάρω και γιατί είναι σοβαρό;Όλα άρχισαν χρόνια πολλά πριν όταν μου την έσπαγε αρχικά που εγώ είχα άλλα γούστα στη μουσική και σε μαγαζιά και η παρέα μια ζωή θέλαν τα δικά τους ώσπου είπα να πάω όπου γουστάρω έστω και μόνος.Ούτε τρακ έχω,ούτε σαν μαλάκας και σαν κακομοίρης είμαι.Θα πιω 3-4 ποτά,θα κεράσω άλλα τόσα κάνα μωρό και άμα δένει το γλυκό καλώς,αν όχι next
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Ναι. Μήπως η "άγνωστη" θα σχηματίσει λιγότερο κακή εικόνα;
Καλα η αγνωστη μπορει να πει κιολας "ε το μλκα το κομπλεξικο τι θελει τωρα και μας χώνεται" εμενα δεν με ενδιαφερει η άποψη της άγνωστης εμενα με νοιάζει να νιώσει εκεινη την ώρα λιγο άσχημα ο φιλος ωστε να μην το ξανακάνει. Γιατι προσεξε να δεις τι γινεται αν το μάθει η δικια του (οχι απο μενα βεβαια) θα χωρισουν ή θα χαλασουν το γάμο τους και μπορει οι συνεπειες να ειναι μεγαλυτερες. Ο καθενας έχει το δικο του τροπο να συμβουλευει το φιλο του , έχεις ευθυνη εκεινη τη στιγμη να το αποτρέψεις αν ειναι να πάει να την πδηξει και μετα την αλλη μερα να πιάσεις και να του το πεις χαιρετισματα. Οποτε το λες εκεινη την ώρα αμα θέλουν και οι 2 να το καταλαβουν εχει καλως και εσυ εισαι ησυχος γιατι προειδοποιησες. Αν δεν θέλουν ας πάνε.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.262
- Πόντοι
- 25.467
Καλα η αγνωστη μπορει να πει κιολας "ε το μλκα το κομπλεξικο τι θελει τωρα και μας χώνεται" εμενα δεν με ενδιαφερει η άποψη της άγνωστης εμενα με νοιάζει να νιώσει εκεινη την ώρα λιγο άσχημα ο φιλος ωστε να μην το ξανακάνει. Γιατι προσεξε να δεις τι γινεται αν το μάθει η δικια του (οχι απο μενα βεβαια) θα χωρισουν ή θα χαλασουν το γάμο τους και μπορει οι συνεπειες να ειναι μεγαλυτερες. Ο καθενας έχει το δικο του τροπο να συμβουλευει το φιλο του , έχεις ευθυνη εκεινη τη στιγμη να το αποτρέψεις αν ειναι να πάει να την πδηξει και μετα την αλλη μερα να πιάσεις και να του το πεις χαιρετισματα. Οποτε το λες εκεινη την ώρα αμα θέλουν και οι 2 να το καταλαβουν εχει καλως και εσυ εισαι ησυχος γιατι προειδοποιησες. Αν δεν θέλουν ας πάνε.
Δεν λέω... Είναι ένα σκεπτικό. Προσωπικά πάντως, ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα σε άγνωστο-η να σκεφτεί (πόσο μάλλον να πεί) κάτι κακό για κάποιον φίλο μου. Φρονώ πως οι συμβουλές, καθώς και οι αποτροπές, οφείλουν να είναι και να μένουν εντελώς μεταξύ μας.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Δεν λέω... Είναι ένα σκεπτικό. Προσωπικά πάντως, ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα σε άγνωστο-η να σκεφτεί (πόσο μάλλον να πεί) κάτι κακό για κάποιον φίλο μου. Φρονώ πως οι συμβουλές, καθώς και οι αποτροπές, οφείλουν να είναι και να μένουν εντελώς μεταξύ μας.
Κοιτα αμα ειναι να γινει μεταξυ τους κάτι θα σε βγάλουν εσενα κακο η μια θα γουσταρει λογω ανταγωνισμου γυναικων ο άλλος θα της πει γνωρισα εσενα , σε θελω περισσοτερο αυτηνης θα φουσκωσει ο εγωισμος κτλπ κτλπ καταλαβες? αμα ειναι να γινει κάτι οντως εσυ δεν κανεις κάποιο κακο.
Παντως μια φορά θυμαμαι τωρα εκανε καμακι ενας φιλος και περναω απο διπλα και λεω ωπ τι εγινε εδω ??? ολα καλα???? μπραβο τα παιδια πες στη κοπελα οτι εισαι αρραβωνιασμενος μονο και πεθαναμε στο γέλιο και οι 3. Εγω αυτος και αυτη.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Οι σωστοι ανδρες κρατανε μυστικα!!!!Τυπος που ενω ειναι παντρεμένος ή δεσμευμενος κάνει καμακι και με άλλες δεν έχει μπέσα. Θα τη φέρει και στους φιλους του κάποια στιγμη εφοσον δεν σεβεται την γυναικα που παντρεύτηκε.
Απλα οσοι το κάνουν ετσι συμφωνουν σε αυτο το θρεντ μεταξυ τους και λενε "Α μωρε τι μλκες φιλους εχεις διωξτους..." παλι καλα που αυτοι ειναι σωστοι και ακέραιοι
στεγνο δώσιμο! Ειδικα αμα η άλλη ειναι καλη κοπέλα και δεν ξέρει που πάει να μπλέξει. πΡΟΤΙΜΩ να χασω αυτον και να έχω φιλη μετα αυτην.
;)
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Aν απο την άλλη πριν βγειτε ξέρεις οτι ειναι στα τελειωματα και θελει να γνωρισει κατι καινουργιο ε τοτε το βουλωνεις εννοειται αμα παρουσιαστει ευκαιρια.
το εχω παθει και αυτο
ειμουν στα τελειωματα και μετα απο μια εβδομαδα χωρισα.... και ειχα βγει με εναν μαλακοκαυκλη (οχι κολητο αλλα εκεινη την εποχη καναμε τσαρκες με αυτον)
και γνωριζουμε 2 τουμπανα αλλα μιλαμε ΦΩΤΙΑ και παιζανε σαν τρελα. και πεταγετε ο βλακας και λεει προσεχε τον αυτον ειναι δεσμευμενος... και καλα αστεια
την αλλη μερα (χριστοπαναγιες μπινελικια)
και μου λεει βασικα συμπαθω πολυ την δικια σου και την εκτιμω και δεν συμφωνουσα με αυτο που εκανες.....(αυτην που χωριζα!!!! )
την οποια την ειχε δει 2 φορες.....
ακουσε μερικα μπινελικια ακομα και εφαγε Χ!!!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.262
- Πόντοι
- 25.467
Κοιτα αμα ειναι να γινει μεταξυ τους κάτι θα σε βγάλουν εσενα κακο η μια θα γουσταρει λογω ανταγωνισμου γυναικων ο άλλος θα της πει γνωρισα εσενα , σε θελω περισσοτερο αυτηνης θα φουσκωσει ο εγωισμος κτλπ κτλπ καταλαβες? αμα ειναι να γινει κάτι οντως εσυ δεν κανεις κάποιο κακο.
Παντως μια φορά θυμαμαι τωρα εκανε καμακι ενας φιλος και περναω απο διπλα και λεω ωπ τι εγινε εδω ??? ολα καλα???? μπραβο τα παιδια πες στη κοπελα οτι εισαι αρραβωνιασμενος μονο και πεθαναμε στο γέλιο και οι 3. Εγω αυτος και αυτη.
Σας το έγραψα και πριν, αλλά ή το προσπεράσατε ή δεν το κατανοήσατε.
Αν στην πορεία της φιλίας ανακαλύψουμε ότι ο φίλος μας έχει ένα ελλάτωμα που δεν μπορούμε λόγω των προσωπικών μας αρχών να δεχτούμε, απομακρυνόμαστε και παύουμε να τον έχουμε φίλο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τι πραγμα???Μπαναραν το βατραχο και πηρε ο κωλος σου αέρα σουρτούκω;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μπουνια αναμεσα στα ματια επρεπε να είναι η απαντηση.Κοιτα αμα ειναι να γινει μεταξυ τους κάτι θα σε βγάλουν εσενα κακο η μια θα γουσταρει λογω ανταγωνισμου γυναικων ο άλλος θα της πει γνωρισα εσενα , σε θελω περισσοτερο αυτηνης θα φουσκωσει ο εγωισμος κτλπ κτλπ καταλαβες? αμα ειναι να γινει κάτι οντως εσυ δεν κανεις κάποιο κακο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μηπως ο πρωην φιλος σου, μπαινει στο μπου με το νικ "boldemort"?
το εχω παθει και αυτο
ειμουν στα τελειωματα και μετα απο μια εβδομαδα χωρισα.... και ειχα βγει με εναν μαλακοκαυκλη (οχι κολητο αλλα εκεινη την εποχη καναμε τσαρκες με αυτον)
και γνωριζουμε 2 τουμπανα αλλα μιλαμε ΦΩΤΙΑ και παιζανε σαν τρελα. και πεταγετε ο βλακας και λεει προσεχε τον αυτον ειναι δεσμευμενος... και καλα αστεια
την αλλη μερα (χριστοπαναγιες μπινελικια)
και μου λεει βασικα συμπαθω πολυ την δικια σου και την εκτιμω και δεν συμφωνουσα με αυτο που εκανες.....(αυτην που χωριζα!!!! )
την οποια την ειχε δει 2 φορες.....
ακουσε μερικα μπινελικια ακομα και εφαγε Χ!!!
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μηπως ο πρωην φιλος σου, μπαινει στο μπου με το νικ "boldemort"?
μπαααα ειναι πολυ μαλακας για να γραφει ετσι και να ειναι μπουρδελιαρης
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.658
- Πόντοι
- 1.406
Στη τελευταια φραση σου τα ειπες ολα μικρε,και ασε τις ηθικολογιες και τα μεγαλα λογια.Να βρεις και εσυ μια θεση στον ηλιο θες.Και αντι να πας να το κανεις σαν ΑΝΔΡΑΣ,πας με την μεθοδο της πιο ξεφτιλισμενης κατινας,που θαβει την "κολλητη" της στο γκομενο της για να της τον φαει..Τετοιο καταντημα ρε συ...Ουτε για φτυσιμο δεν εισαι ρε γαμωτοΤυπος που ενω ειναι παντρεμένος ή δεσμευμενος κάνει καμακι και με άλλες δεν έχει μπέσα. Θα τη φέρει και στους φιλους του κάποια στιγμη εφοσον δεν σεβεται την γυναικα που παντρεύτηκε.
Απλα οσοι το κάνουν ετσι συμφωνουν σε αυτο το θρεντ μεταξυ τους και λενε "Α μωρε τι μλκες φιλους εχεις διωξτους..." παλι καλα που αυτοι ειναι σωστοι και ακέραιοι
στεγνο δώσιμο! Ειδικα αμα η άλλη ειναι καλη κοπέλα και δεν ξέρει που πάει να μπλέξει. πΡΟΤΙΜΩ να χασω αυτον και να έχω φιλη μετα αυτην.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τυπε σοβαρα τωρα,αυτα για το δικο σου καλο,μη τα κανεις πραξη ποτε,γιατι θα την κανεις την μαλακια καμια φορα στον λαθος ανθρωπο,και θα φας κανα γερο χερι ξυλο.Και δεν ειναι οτι θα φας ξυλο,αλλα θα το φας τζαμπα και βερεσε
Οι τραμπουκοι δεν τρωνε ξύλο.
:S μπολντοτυπος να φαει ξυλο που ακουστηκε
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
:S μπολντοτυπος να φαει ξυλο που ακουστηκε
Ρε κολλητε που εισαι? και έχουν κάνει πάρτυ οι αφέλες εδω μέσα.
Πάρε θέση σε αυτα που γράφω και γράφουν επειδη ο αλεξ71 ελεγε οτι θα με κράξεις.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Τι πραγμα???
Απ τις πιο χαζες κινησεις που εχουν γινει τον τελευταιο καιρο. Αλλα δεν ειναι δικο μας το σαιτ οποτε δε μας νοιάζει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις