Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.658
Πόντοι
1.406

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε μεγαλωσε τωρα,που να τις προλαβει ολες.1 συζηγος,11 ερωμενες,18 ωρες στο μπου προπαγανδα για τον σαμαρα,αντε να εχει και κανα δυο δικες,δεν ειναι και ο σουπερμαν.
τι δικες λες να εχει τυπε?
τιποτα ζωοκλοπες και ετσι? :grin:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
δεν μου εχει τυχει ευτυχως...αν μου τυχει θα δουνε αλλον ανθρωπο εκεινη την στιγμη.,.,.
και ο χαρακτηρας μου ειναι να τα χωνω στα ισα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
δεν μου εχει τυχει ευτυχως...αν μου τυχει θα δουνε αλλον ανθρωπο εκεινη την στιγμη.,.,.
και ο χαρακτηρας μου ειναι να τα χωνω στα ισα...
Εννοεις τύπε ότι κι εσυ θα προστατευες την τιμη της κοινωνιας, καρφώνοντας τον κολλητο σου στην γκομενα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τυπε παιχνίδι οι παρεες σου πρέπει να είναι είτε γτπ είτε χιουμοριστες τύπου σεφερλη

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Καλά ρε πάτε καλά? :S :S :S ???? Πήγα για ένα ποτάκι και το είχα αφήσει το θέμα καμένο και γυρνάω και βρίσκω 15 σελίδες?  

Μαλακες λυπηθητε με δεν διαβάζω Τίποτα τέτοια ώρα πάω για ύπνο και θα το δω αύριο.  Φιλάκια και καλή νύχτες!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.298
Πόντοι
10.336
ωραιους φιλους εχεις !
και συ ομως, πρεπει να πατας ποδι ε?!  :2funny:

τετοιες μαλακιες τις ξεκοβεις φιλε, αν δεν γινεται με την καλη τοτε με την κακη. αν το κανουν απο ζηλεια (γιατι δεν βρισκω το αστειο πουθενα, ειδικα αν στο εχουν κανει 8383834 φορες) τοτε δεν αξιζουν να ειναι φιλοι σου...

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Εχεις πεσει σε μαλακες. Ξεκοψε μαζί τους όσο είναι καιρός.

Μου είχε τύχει πριν πολλά χρόνια ένας δήθεν φίλος να πάει στην άλλη που με γούσταρε και μόνο που δεν της είπε ότι είμαι αδερφή.
Αποδείχτηκε τελικά μαλάκας, ανώριμος, ζηλιάρης και χαζοβιόλης. Τον δικαιολογώ κάπως σήμερα που τα θυμαμαι καμια φορα γιατι ημασταν και β λυκειου τοτε και καναμε τις μαλακιες μας (λογω ηλικιας, τα μυαλα ηταν εξω απο το κεφαλι) αλλα προσωπικα ποτε λογια δεν ειχα πει για αυτον λογια ουτε για πλακα ουτε στο σοβαρο σε κανεναν.

Πάντως όταν τον έκραξα μου είπε ότι το έκανε για πλάκα... Πίσω από την πλάτη μου όμως και εγώ έμαθα από την άλλη τι της ελεγε.  Εννοείται ξέκοψα με τον παπάρα. Από τέτοιους φίλους μακρυά, ετσι γινονται αρκετοι απο ζηλεια κυριως.

Ευτυχως αργοτερα εγινα φιλος με κυριλε παιδια που δεν ηταν μαλακες να μου τα κανουν χαλαστρα με γκομενες, ισα ισα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom