60 ε μια ώρα μου είπε με κωλο ωραία αισθησιακη φωνη στο χωρο μας
Δεν δοκιμασα καθως ψάχνω μασαζ αλλα η τιμή είναι δελεαστική
Ίδιο τηλεφωνο αλλη κοπελλα. Τι παιζει οέο ?
60 ε μια ώρα μου είπε με κωλο ωραία αισθησιακη φωνη στο χωρο μας
Δεν δοκιμασα καθως ψάχνω μασαζ αλλα η τιμή είναι δελεαστική
τιποτα δεν παιζει απλά εχει αγγελια σε πολλα σαιτ δεν ειναι κακο . απλά δεν κανει μασαζ απο ότι κατάλαβα είναι απλά βίζιτα με 60 ε την ωρα και κωλο πηρα τηλ απανταει η ιδια . μονο στο χωρο σας η σε χοτελ . απλα με ενδσιαφερει μασαζΊδιο τηλεφωνο αλλη κοπελλα. Τι παιζει οέο ?
Μποικοταz σε ολα τα cg, εως οτου φτασουν οι τιμες αρκετα χαμηλα..
Δηλαδη συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα.. Και οχι προ κρισης..
Κερνάει μερεντούλα, στον κώλο έχει ένα σημάδι άσχημο, μούρη μετρια. :SΚαλή επιλογή και η Betula για anal , milf με καλό σώμα , ανύπαρκτο στήθος , αλλα φουλ pse. Mail στο egwbetula@gmail.com
Αποστειρωμενα πραγματα...Ειναι πολυτειας το αθλημα παιδια... παρτε το χαμπαρι!! Υπαρχει και η λυση των studio αλλα προσωπικα δεν τα προτιμω..!
Κανεις πααρα πολυ μεγαλο λαθος classic , εμενα δεν με εχει κερασει ποτε μερεντα η Betoula οσες φορες κι αν την πηρα , απ τους πιο καθαρους κωλους που εχω παρει , και ειναι και πολυ τιμια και φιλοτιμη η Betoula για τα λεφτα που ζηταει , βεβαια κι εγω θα την ηθελα στα 90 η 80 για να την περνω πιο συχνα , αλλα στα αλλα που ειπες δεν εχεις καθολου δικιο , πολυ καλη και φιλοτιμη και σε πιπα και σε κωλογαμησι , εγω την προτεινω ανεπιφυλακταΚερνάει μερεντούλα, στον κώλο έχει ένα σημάδι άσχημο, μούρη μετρια. :S
Για 50-60€ θα ηταν καλη περιπτωση για 100 ούτε με σφαίρες!
Υπάρχει γραφείο με αγγελία στην χρυσή ευκαιρία.
80 ευρώ η ώρα με όσα μπορείς συν 20 το αναλ.
Πιο συγκεκριμένες πληροφορίες εγώ πλέον δεν δίνω, παρα σε πολύ συγκεκριμένα άτομα.
μαγκες τζαμπα ψαχνετε
Αυτη την στιγμη στην Ελλαδα δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ που να αξιζει στα 100 ευρω με πρωκτικο απο πουτανες παντα μιλαμε.
υ.γ πλην ελαχιστων εξαιρεσεων
η αγγελικη24 ειναι απο τις λιγες που αξιζουν με λιγα χρηματα
δεν ξερω αν κανει πρωκτικο δεν θυμαμαι
μαγκες τζαμπα ψαχνετε
Αυτη την στιγμη στην Ελλαδα δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ που να αξιζει στα 100 ευρω με πρωκτικο απο πουτανες παντα μιλαμε.
κατι ξερεις
κατι ξερεις
μαγκες τζαμπα ψαχνετε