alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
καλλιποης δεν εχει μπαζα το αντιθετο,απλως δεν κανουμε μασαζ ...και καποιες τις εχει κρυμμενεσ καμια φορα αγνωστο το γιατι....κοίτα να δείς,μήν νομίζεις ότι και γώ έχω τη δυνατότητα να πηγαίνω μιά φορά το δίμηνο γερμανία....αλλά αυτά που σου προσφέρουν σε σένα και σε άλλα 3,4 φιλαράκια σου θα έπρεπε να τα προσφέρουν έτσι και αλλιώς αυτά τα ούτως ή άλλως πολύ μέτρια τεμάχια που έχουν τα περισσότερα μασατζίδικα.Εγώ απλά σου εξηγώ πώς λειτουργεί η ελληνική κωλό-πιάτσα με την οποία διαφωνώ κάθετα,αλλά αναγκάζομαι να την υποστώ επειδή είμαι κάτοικος αυτού του μπουρδέλου όπου αναγκαζόμεθα να ανοίγουμε τα πόδια σε όποιον μαλάκα αποφασίσει κάτι για να αυξήσει τα κέρδη του χωρίς να προσφέρει τα απαιτούμενα....Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί δεν έχει καθόλου μουνάρες στα μασατζίδικα?φαντάζομαι το ξέρεις και αν δεν το ξέρεις,το έχεις σκεφτεί και έχεις συμπεράνει.Εγώ να ξέρεις τα λέω σταράτα και όπως πιστεύω ότι έχουν τα πράγματα στα λαδοιδρύματα...Και πιστεύω για το καλό των παιδιών που διαβάζουν,ψάχνουν,έχουν απορίες κλπ...καλό θα είναι να τους ενημερώνουμε σωστά,με αντικειμενικά κριτήρια και με απόλυτη σαφήνεια για τό τί προσφέρεται στο κάθε μαγαζί....ας πούμε στη καλλιρόης προσφέρονται μπάζα,στη μπουμπουλίνας προσφέρονται ωραία μωρά,στην ιλιάδα το ίδιο αν και σε μικρότερη ποιότητα παρά την ποσότητα...,στη σολωμού μπάζα,στη στουρνάρη λίγο καλύτερα τα πράματα,αχιλλέως και βενιζέλου σκατά κλπ....