aris2659 , θυμασαι ονομα ?
οχι , δυστηχως
aris2659 , θυμασαι ονομα ?
χαθηκε η μαρια η αντριαννα
ημαρτον
λοιπον πρεπει να το καταθεσω αυτο , περασα πρην μια ωρα , δεν θα σας πω ποια πηρα και τι εκανα , αλλα επαθα πλακα με τιν σεριφισα , τι ηταν τουτο ρε παιδια σημερα , μαυρη φουστα κολιτη μεχρη το γονατο , βαμενη γαματα ,απιστευτο φωτεινο προσωπο ,ειχα να δω τετοια 45 γυναικαρα χρονια τωρα , ειναι θεα η γυναικα και μια μπλουζα απο επανω που τονιζε υπεροχα τα .... για αυτο δεν θυμαμαι ποια πηρα , διοτι μεσα στο μυαλο μου ηταν σαν να γαμαγα τιν σεριφισα , ηθελα ναξερα ποιος ειναιο τυχερος που τιν εχει καταφερει , για να μας πει και εμας πως γινετε να τιν ρηξουμε στο κρεβατι
Ε οχι και....γεροντοτεροι....Απλα πεs οι λιγο πιο μεγαλοιΒαλθηκεs να μαs γερασειsπολλες φορες εχουμε περαση με μια κοπελα σε μαγαζια , διοτι μας ειχε καβλωση η σεριφησα αρκετα , εμεις η γεροντοτερη θυμομαστε ακομα τιν θεια ολγα απο το μασαζστουντιο τις εποχη 90 στα σεπολια , κοντα στο ταχυδρομιο , αυτο γινετε και τωρα με τιν σεριφισα σε αυτο το μαγαζι
πως και δε της προτεινες να περασατε,δε ξερω αν καποιος συναγωνιστης την ειχε τιμησει παλαιοτερα σε καποιο μασατζιδικο
Ε οχι και....γεροντοτεροι....Απλα πεs οι λιγο πιο μεγαλοιΒαλθηκεs να μαs γερασειs
Τι λογια ειναι αυτα????
ρωτα το ζερο αν ειναιθυμασαι που δουλευε παλιοτερα ?μου φαινετε γνωστη αλλα σπαω το κεφαλι μου και δεν μου ερχετε
γλυφαδα στο πανδορασ 1 στο 2007-2008
δηλαδη εκανε προγραμμα εκει ? οχι γαμοτο εχασα τετοιο πραγμα !!!!!!γλυφαδα στο πανδορασ 1 στο 2007-2008
μαγκες τα σπαει παντως
πρεπει να γαμιεται αγρια βυζουβιος ειναι ζητω η πομπιίαμαζι σου ειμαι φιλε , τρελο milf η τυπισσα
πρεπει να γαμιεται αγρια βυζουβιος ειναι ζητω η πομπιία