aris2659 , θυμασαι ονομα ?
οχι , δυστηχως
aris2659 , θυμασαι ονομα ?
χαθηκε η μαρια η αντριαννα
ημαρτον
λοιπον πρεπει να το καταθεσω αυτο![]()
, περασα πρην μια ωρα , δεν θα σας πω ποια πηρα και τι εκανα
, αλλα επαθα πλακα με τιν σεριφισα
, τι ηταν τουτο ρε παιδια σημερα
, μαυρη φουστα κολιτη μεχρη το γονατο , βαμενη γαματα ,απιστευτο φωτεινο προσωπο ,ειχα να δω τετοια 45 γυναικαρα χρονια τωρα , ειναι θεα η γυναικα και μια μπλουζα απο επανω που τονιζε υπεροχα τα
.... για αυτο δεν θυμαμαι ποια πηρα , διοτι μεσα στο μυαλο μου ηταν σαν να γαμαγα τιν σεριφισα
, ηθελα ναξερα ποιος ειναιο τυχερος που τιν εχει καταφερει , για να μας πει και εμας πως γινετε να τιν ρηξουμε στο κρεβατι
![]()
![]()
![]()
Ε οχι και....γεροντοτεροι....Απλα πεs οι λιγο πιο μεγαλοιΒαλθηκεs να μαs γερασειsπολλες φορες εχουμε περαση με μια κοπελα σε μαγαζια , διοτι μας ειχε καβλωση η σεριφησα αρκετα , εμεις η γεροντοτερη θυμομαστε ακομα τιν θεια ολγα απο το μασαζστουντιο τις εποχη 90 στα σεπολια , κοντα στο ταχυδρομιο , αυτο γινετε και τωρα με τιν σεριφισα σε αυτο το μαγαζι
πως και δε της προτεινες να περασατε,δε ξερω αν καποιος συναγωνιστης την ειχε τιμησει παλαιοτερα σε καποιο μασατζιδικο
Ε οχι και....γεροντοτεροι....Απλα πεs οι λιγο πιο μεγαλοιΒαλθηκεs να μαs γερασειs
Τι λογια ειναι αυτα????![]()
![]()
ρωτα το ζερο αν ειναιθυμασαι που δουλευε παλιοτερα ?μου φαινετε γνωστη αλλα σπαω το κεφαλι μου και δεν μου ερχετε
γλυφαδα στο πανδορασ 1 στο 2007-2008
δηλαδη εκανε προγραμμα εκει ? οχι γαμοτο εχασα τετοιο πραγμα !!!!!!γλυφαδα στο πανδορασ 1 στο 2007-2008
μαγκες τα σπαει παντως
πρεπει να γαμιεται αγρια βυζουβιος ειναι ζητω η πομπιίαμαζι σου ειμαι φιλε , τρελο milf η τυπισσα
πρεπει να γαμιεται αγρια βυζουβιος ειναι ζητω η πομπιία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()