ναι-ναιείναι οριστικό? στο είπε η τσατσα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 910K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
εκτός από σαβουρογάμης είσαι και πανύβλακας, τι να κάνω,
συνέχισε να πηγαίνεις εκεί που πληρώνεις και σε φτύνουν
μάλλον αυτό είναι αναγκαίο για κάποια ζώα σαν κι εσένα
τελειωσες ? ικανοποιηθικες ? οχι τιποτα αλλα για να μην χαλας το thread , οτι αλλος θελεις να μου πεις υπαρχη και το pm , και οποτε νιωθεις οργη στελενε εκει τα γραπτα σου . . . .
I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
δεν έχω καμμιά οργή απέναντί σου, απλά όταν δεν σέβονται τον πελάτη δεν τους σέβομαι κι εγώ.τελειωσες ? ικανοποιηθικες ? οχι τιποτα αλλα για να μην χαλας το thread , οτι αλλος θελεις να μου πεις υπαρχη και το pm , και οποτε νιωθεις οργη στελενε εκει τα γραπτα σου . . . .
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
καλα κανεις...αλλα εσυ δεν εισαι κανενας ολυμπιος θεος...δεν έχω καμμιά οργή απέναντί σου, απλά όταν δεν σέβονται τον πελάτη δεν τους σέβομαι κι εγώ.
το γιατι δεν σε σεβονται αν δεν σε σεβονται ψαξτο να το βρεις απο το να ριχνεις αφορισμους και να προτρεπεις αλλους να μην περνανε απο εκει...
εμενα με εχουν σεβαστει ...οποτε...
[size=60pt]ΟΛΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ Κ.48.....[/size]
Ποσοι μαλακες αραγε κυκλοφορουν σε αυτο το σαιτ;;;;ποσοι;;;
I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
δεν είπε κανείς το αντίθετο.καλα κανεις...αλλα εσυ δεν εισαι κανενας ολυμπιος θεος...
το γιατι δεν σε σεβονται αν δεν σε σεβονται ψαξτο να το βρεις απο το να ριχνεις αφορισμους και να προτρεπεις αλλους να μην περνανε απο εκει...
εμενα με εχουν σεβαστει ...οποτε...
αλλά όταν κάποιον συναγωνιστή δεν τον σέβονται -χωρίς να έχει δημιουργήσει θέμα με τη συμπεριφορά του- τότε το λαμβάνω υπόψιν.
κατά τ'άλλα θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
σωστος...αλλα και το παλληκαρι το προσβαλλες με απαραδεκτο τροπο ....δεν είπε κανείς το αντίθετο.
αλλά όταν κάποιον συναγωνιστή δεν τον σέβονται -χωρίς να έχει δημιουργήσει θέμα με τη συμπεριφορά του- τότε το λαμβάνω υπόψιν.
κατά τ'άλλα θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου.
δες τι εγραψες και χωρις ουσιαστικα να σου πει κατι τρομερο...ουτε τον ξερω ουτε καν το νικνεημ του δεν θυμαμαι... ;) ;)
I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ούτε εγώ τον ξέρω και δεν έχω κάτι εναντίον του, ούτε τον ξέρωσωστος...αλλα και το παλληκαρι το προσβαλλες με απαραδεκτο τροπο ....
δες τι εγραψες και χωρις ουσιαστικα να σου πει κατι τρομερο...ουτε τον ξερω ουτε καν το νικνεημ του δεν θυμαμαι... ;) ;)
απλά μου τη βίδωσε που αυτός με πρόσβαλλε πρώτος
του το σταματάω εδώ πάντως
μου τη βίδωσε που αυτός με πρόσβαλλε πρώτος
I love brunettes
: Καλλιρόης 48
« Απάντηση #138 στις: 07/12/09, 03:03 »
εχθες περασα μια βολτα απο το μαγαζι , πηρα κοντουλα μικρη μελαχρινη κοπελια , βιζυ 2-3 νουμερο , ζουμερα βυζακια , η σεριφισα προσχαρη και χαμογελαστη με πηγε στα αριστερο τελευταιο δωματιο , εγεινε η καθιερωμενη παρελαση , ολα ωραια και καλα , κανω και το μπανακι μου και περιμενω ξαπλωμενος στο δωματιο επανω στο μασαζοκρεβατο , ερχεται η κοπελια , και μου αρχιζει ενα μασαζ , γαματο , πηγε να με παρει ο υπνος , τοσο πολυ με χαλαρωσε , οπα λεω απο μεσα μου πρεπει να , γυρναω , μου ξεκιναει μια απλος τελεια αλλαξαμε τρεις - τεσσερης σταση και στο τελος καθομαι στον καναπε σκυβει γονατιστη μπροστα μου και με μια με αποτελειωνει ,
δεν ξερω γιατι αλλοι συναθλητες εχουν παραπονα απο το μαγαζι εκει , εγω παντος περασα υπεροχα το κυριακατικο απογευμα μου ( 4.00-5.00 ) , και στην τελικη αυτο μετραει , ο καθενας εχει τα δικα του στανταρ στο . . . . καλημερα και καλη εβδομαδα . .. . . .
δεν ξερω γιατι αλλοι συναθλητες εχουν παραπονα απο το μαγαζι εκει , εγω παντος περασα υπεροχα το κυριακατικο απογευμα μου ( 4.00-5.00 ) , και στην τελικη αυτο μετραει , ο καθενας εχει τα δικα του στανταρ στο . . . . καλημερα και καλη εβδομαδα . .. . . .
aris2659 , θυμασαι ονομα ?
aris2659 εκτος απο αυτο το μαγαζι πηγαινεις και σε κανενα αλλο;
οχι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K