μαλακια κανεις. αμα εχεις δικο σου μαγαζι πρεπει να πηγαινεις και στα αλλα για να βλεπεις τι παιζει στον ανταγωνισμο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 909K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ρε συ, εισαι χαζος ή το προσπαθεις ακομη ;ΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ ΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΣΕΡΙΦΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΛΛΑ.......ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ ΟΜΩΣ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ,ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΦΟΒΕΡΑ ΜΙΛΦ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ
η γιουλη γαμιεται τωρα ή μιλας για προ 5ετιας και βαλε ;
Πρώτη μου επίσκεψη στο Κ48 σήμερα.
Κουδούνι Ινστιτουτο 1ος ορ.
Εχω δει πολλα θρυλικα να γραφονται στο παρον θρεντ για τη σεριφ, αυτη που ειδα εγω ηταν μια μελαχροινη 50ρα αδιαφορη. Τεσπα, ερωτηση "εχεις ξαναρθει?" απαντηση "φυσικα" (μονιμη πλεον τακτικη μου στις πρωτες εμφανισεις με 100% επιτυχια so far). Με οδηγει στο δωματιο στο βαθος διπλα στο μπανιο και αρχιζει η παρελαση 7 τεμαχιων, 6 κατω των 30, μια milf σκυλε νομιζω Ευα. Υπηρχε αλλος ενας συναθλητης στο μαγαζι, αρα δεν ειδα 1, ισως αυτη η Αντριανα για την οποια και πηγα. Στην 6αδα ηταν 2-3 αρκετα καλα κορμια, δε θυμομουνα καθολου κριτικες και στην τυχη διαλεξα Νικη Αλβανιδα.
- Με επρηξε για 2πλο, 30 φορες με ρωτησε, 30 αρνηθηκα
- μασαζ της πλακας, με ζορια εφτασε το 10λεπτο
- τα λοιπα ψιλοκαλα, κανα 15'
- σωματακι καλο, βυζακι τσιγκελωτο μικρο με ωραια ρογα και τατου
- κοστος 80, και overall rating 6/10
cheers
Εχω δει πολλα θρυλικα να γραφονται στο παρον θρεντ για τη σεριφ, αυτη που ειδα εγω ηταν μια μελαχροινη 50ρα αδιαφορη. Τεσπα, ερωτηση "εχεις ξαναρθει?" απαντηση "φυσικα" (μονιμη πλεον τακτικη μου στις πρωτες εμφανισεις με 100% επιτυχια so far). Με οδηγει στο δωματιο στο βαθος διπλα στο μπανιο και αρχιζει η παρελαση 7 τεμαχιων, 6 κατω των 30, μια milf σκυλε νομιζω Ευα. Υπηρχε αλλος ενας συναθλητης στο μαγαζι, αρα δεν ειδα 1, ισως αυτη η Αντριανα για την οποια και πηγα. Στην 6αδα ηταν 2-3 αρκετα καλα κορμια, δε θυμομουνα καθολου κριτικες και στην τυχη διαλεξα Νικη Αλβανιδα.
cheers
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ρε συ, εισαι χαζος ή το προσπαθεις ακομη ;
η γιουλη γαμιεται τωρα ή μιλας για προ 5ετιας και βαλε ;
καθυστερημένος είσαι ρε?ποιά γιούλη?πάει αυτή.....ξύπνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
αντριαννα εφυγεΠρώτη μου επίσκεψη στο Κ48 σήμερα.
cheers
παραπληροφορησηκαθυστερημένος είσαι ρε?ποιά γιούλη?πάει αυτή.....ξύπνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
ok, thanks.αντριαννα εφυγε
πάντως θα αργησω μαλλον να ξαναπαω, γιατι το μαγαζι μου εδωσε την εντυπωση οτι παιζει σε διαρκεις επαναληψεις το αριστουργημα των 8 οσκαρ "Αρωμα Ξεπετας" ;)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ok, thanks.
πάντως θα αργησω μαλλον να ξαναπαω, γιατι το μαγαζι μου εδωσε την εντυπωση οτι παιζει σε διαρκεις επαναληψεις το αριστουργημα των 8 οσκαρ "Αρωμα Ξεπετας" ;)
και να ήτο μόνο αυτό το πρόμπλεμ....
ΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ ΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΣΕΡΙΦΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΛΛΑ.......ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ ΟΜΩΣ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ,ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΦΟΒΕΡΑ ΜΙΛΦ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ
πες τιμη ? αντεχει η τσεπη μου , πες μου , ή να σε ρωτησω απο κοντα ?
περνα κυριακηπες τιμη ? αντεχει η τσεπη μου , πες μου , ή να σε ρωτησω απο κοντα ?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τη βουλγαρα τη ψηλη που ειναι σε στυλ τζουλια αλεξ, πως την λενε ; παιζει ακομα στο ιδρυμα ;
εννοείς αντριάννα μάλλον...τελικά αυτή υπήρξε ή ήταν κάποια μούφα του ιδρύματος για να πλακώσει κόσμος και μετά μας είπανε ότι κόλλησε γρίπη και την έκανε?
εννοείς αντριάννα μάλλον...τελικά αυτή υπήρξε ή ήταν κάποια μούφα του ιδρύματος για να πλακώσει κόσμος
ωπα φιλαρακι , λες να γ@μισ@με αερα κοπανιστο εμεις , εγω τιν πετυχα δυο φορες μεσα σε μια εβδομαδα μετα χα;θηκε , πιστευω οτι ηταν πολυ καλο για να δουλευει σε μασαζ μαγαζο και την πηγα σε ποιο ψηλα κλιμακια του αγοραιου ερωτα που η τιμες ξεκινανε απο 200-300 ευρω ;)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ωπα φιλαρακι , λες να γ@μισ@με αερα κοπανιστο εμεις , εγω τιν πετυχα δυο φορες μεσα σε μια εβδομαδα μετα χα;θηκε , πιστευω οτι ηταν πολυ καλο για να δουλευει σε μασαζ μαγαζο και την πηγα σε ποιο ψηλα κλιμακια του αγοραιου ερωτα που η τιμες ξεκινανε απο 200-300 ευρω ;)
κάτσε ρε ....και μέσα σε μιά βδομάδα την πήρανε χαμπάρι και την προβιβάσανε στα ανώτερα κλιμάκια?έλεος δηλ...
κάτσε ρε ....και μέσα σε μιά βδομάδα την πήρανε χαμπάρι και την προβιβάσανε στα ανώτερα κλιμάκια?έλεος δηλ...
αστο μην το ψαχνεις ;)
εκανε την πρακτικη τηs για μια βδομαδα. τα πηγε αριστα και την εκανε για cg.δεν ειναι η πρωτη που την βαζουν να δουλεψει για λιγο καπου και μετα την πηγαινουν αλλου, ουτε η τελευταια. για αυτο η συγκεκριμενη εδειχνε και υπρβαλλοντα ζηλο κλπ κλπκάτσε ρε ....και μέσα σε μιά βδομάδα την πήρανε χαμπάρι και την προβιβάσανε στα ανώτερα κλιμάκια?έλεος δηλ...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αστο μην το ψαχνεις ;)
πειράζει που θέλω να μάθω πού είναι και να κάνω μιά επένδυση?είναι που ναι το φορολογικο-ασφαλιστικό καθεστώς της ελλάδος μπουρδέλο,δεν κάνουν επενδύσεις τα ξένα κεφάλαια,να μήν κάνουμε εμείς οι ντόπιοι μία καλή?
για αυτο η συγκεκριμενη εδειχνε και υπρβαλλοντα ζηλο κλπ κλπ
+ 10000000000000
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ειχε τρακαρισμα χτυπησε και ειναι νοσοκομειο ...
πώ πώ!περαστικά στη κοπέλα.Άμα έχεις νεότερα ενημέρωσε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K