You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 909K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Να σου πω.......αν ετσι εχουμε εκπτωση στην τιμη συμφερειμαλακα σε λιγο θα παιρνουμε ατομικο λαδι απο σουπερ μαρκετ για να μας αλοιφουν
Θα βαζουμε εμειs τα υλικα....κι αυτεs μονο την εργασια
πηγα σημερα για καλλιροηs 85, αλλα ωs συνηθωs μια ανοιγουν και μια οχι. αναγκαστηκα να παω απεναντι, αν και ειχα αρκετουs μηνεs να το επισκεφθω. δεσποινα και ευα δουλευαν.ελευθερεs κλαουντια και μαριαννα. η κλαουντια εχει παχυνει,πωs εγινε ετσι. μεγαλη βελτιωση ομωs στα ελληνικα. ολα τα λεφτα ειναι το προσωπακι τηs. η μαριαννα τι να πω,οπωs την ξερουν,οσοι την ξερουν. κανονισα και με τιs 2. στην ουσια τωρα, απο την αρχη μια βιασυνη να βαλουν το προφυλακτικο και για πηδημα.με το ζορι τιs κρατουσα.ολο με εκοβαν.εβλεπα και την μαριαννα και ξενερωνα. η κλαουντια θελει πολυ εξασκηση στο στοματικο ακομη. στο τελοs ενω πηδουσα την κλαουντια ,και η μαριαννα την ειχε πλακωσει στα γλωσσοφιλα, ειχε καβλωσει το πουτανακι.ειχαν θολωσει τα ματακια τηs. τα ατιμα μονο για δυνατο πηδημα ειναι ολα τουs. στο τελοs αφου προλαβα και εφυγα ντυμενοs παλι καλα. απο την αρχη μεχρι το τελοs λεs και καναμε αγωνα. σε αλλα μαγαζια δεν γινεται και ετσι.
μαλακιεςπηγα σημερα για καλλιροηs 85, αλλα ωs συνηθωs μια ανοιγουν και μια οχι. αναγκαστηκα να παω απεναντι, αν και ειχα αρκετουs μηνεs να το επισκεφθω. δεσποινα και ευα δουλευαν.ελευθερεs κλαουντια και μαριαννα. η κλαουντια εχει παχυνει,πωs εγινε ετσι. μεγαλη βελτιωση ομωs στα ελληνικα. ολα τα λεφτα ειναι το προσωπακι τηs. η μαριαννα τι να πω,οπωs την ξερουν,οσοι την ξερουν. κανονισα και με τιs 2. στην ουσια τωρα, απο την αρχη μια βιασυνη να βαλουν το προφυλακτικο και για πηδημα.με το ζορι τιs κρατουσα.ολο με εκοβαν.εβλεπα και την μαριαννα και ξενερωνα. η κλαουντια θελει πολυ εξασκηση στο στοματικο ακομη. στο τελοs ενω πηδουσα την κλαουντια ,και η μαριαννα την ειχε πλακωσει στα γλωσσοφιλα, ειχε καβλωσει το πουτανακι.ειχαν θολωσει τα ματακια τηs. τα ατιμα μονο για δυνατο πηδημα ειναι ολα τουs. στο τελοs αφου προλαβα και εφυγα ντυμενοs παλι καλα. απο την αρχη μεχρι το τελοs λεs και καναμε αγωνα. σε αλλα μαγαζια δεν γινεται και ετσι.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μαλακιες
σκεφτείτε ότι για αυτές τις υπήρεσίες του κώλου πληρώνουμε εδώ 160 ευρώ...στο εξωτερικό σε αντίστοιχα μαγαζιά παίρνεις μία γκόμενα για 2 και βάλε ώρες με πισίνες και τζακούζια....δηλ..είναι για τον...
πέρασα και εγώ μια βόλτα αλλά τελικά δεν έφαγα μεζέ (στο απέναντι μαγαζί δεν μου ανοίξανε... )
Η Κλαούντια πολύ καλό προσωπάκι και πολύ καλό κωλαράκι (αντέχει το σφυροκόπημα) αλλά έχει κάνει λίγο κοιλίτσα... θέλει γυμναστική!!! η πίπα της πάντως είναι καλή
Η Μαριάννα πάντως έτσι αδύνατη όπως είναι φοβάμαι πως θα μου μείνει στα χέρια. Την έχει δοκιμάσει κανείς? Αξίζει?
Θα ξαναπάω από του χρόνου!!!!
Η Κλαούντια πολύ καλό προσωπάκι και πολύ καλό κωλαράκι (αντέχει το σφυροκόπημα) αλλά έχει κάνει λίγο κοιλίτσα... θέλει γυμναστική!!! η πίπα της πάντως είναι καλή
Η Μαριάννα πάντως έτσι αδύνατη όπως είναι φοβάμαι πως θα μου μείνει στα χέρια. Την έχει δοκιμάσει κανείς? Αξίζει?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Η Μαριάννα πάντως έτσι αδύνατη όπως είναι φοβάμαι πως θα μου μείνει στα χέρια.
αχαχαχαχαχαχαχα
τι εννοειs με αυτο?μαλακιες
τι εννοειs με αυτο?
απο τα μελομακαρονα ειναιπέρασα και εγώ μια βόλτα αλλά τελικά δεν έφαγα μεζέ (στο απέναντι μαγαζί δεν μου ανοίξανε... )
καλη χρονια
ναισημερα τα κοριτσακια μας ξεκουραζονται ?
η μαριαννα μαλλον εσενα θα βγαλει νοκ αουτ φιλε..ετσι οπως γαμιεται και με την πιπα που κανει.. ;)Η Μαριάννα πάντως έτσι αδύνατη όπως είναι φοβάμαι πως θα μου μείνει στα χέρια. Την έχει δοκιμάσει κανείς? Αξίζει?
H Μαριάννα χρειάζεται αντοχές....διαφορετικά,θα σε ξεπετάξει σε 10 λεπτά.Το μασαζ της κρατά ένα πεντάλεπτο (αν μπορείς να πεις μασαζ αυτό το χάιδεμα...).Απο κει και πέρα,αν αντέξει κάποιος,η κοπέλλα είναι για άγρια γούστα.Της αρέσει το πήδημα,κάνει πολλά κόλπα,αλλά όπως είπα,σε βγάζει νοκ- αουτ γρήγορα....
διαβασμενο σε κοβω....H Μαριάννα χρειάζεται αντοχές....διαφορετικά,θα σε ξεπετάξει σε 10 λεπτά.Το μασαζ της κρατά ένα πεντάλεπτο (αν μπορείς να πεις μασαζ αυτό το χάιδεμα...).Απο κει και πέρα,αν αντέξει κάποιος,η κοπέλλα είναι για άγρια γούστα.Της αρέσει το πήδημα,κάνει πολλά κόλπα,αλλά όπως είπα,σε βγάζει νοκ- αουτ γρήγορα....
howard hughes
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
quiz
ξερει καποιος (παλιος)εδω μεσα την σεριφισα