Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 908K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα της αρπακολιάς,της απατεωνιάς,του δίνουμε ελάχιστα και να ζητάμε τα ίδια και περισσότερα που ζητάνε στο κολοσσέο του μονάχου και στο oase της φρανκφούρτης που χαίρεσαι μόνο που είσαι εκεί μέσα χωρίς να κάνεις τίποτα....εμάς εδώ τους φτωχούς συγγενείς της ευρώπης μας προορίζουν για κάτι διαμερίσματα σε παλιές άβαφες πολυκατοικίες με ντουζιέρες που πετάνε το 1/4 του νερού στο σώμα μας,βλέποντας τις κόρες του δράκουλα ώς επί το πλείστον και ζητώντας για ντουέτο με αυτές 160 ευρώ...Άκουσον άκουσον!Δε μαζεύουμε καλύτερα τα φράγκα και να πηγαίνουμε κάθε δίμηνο 4-5 μέρες να ξεχαρμανιάζουμε γερμανία και να γουστάρουμε και ταξιδάκι?μάλλον τόσο καιρό μαλακιζόμεθα κύριοι.....

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα της αρπακολιάς,της απατεωνιάς,του δίνουμε ελάχιστα και να ζητάμε τα ίδια και περισσότερα που ζητάνε στο κολοσσέο του μονάχου και στο oase της φρανκφούρτης που χαίρεσαι μόνο που είσαι εκεί μέσα χωρίς να κάνεις τίποτα....εμάς εδώ τους φτωχούς συγγενείς της ευρώπης μας προορίζουν για κάτι διαμερίσματα σε παλιές άβαφες πολυκατοικίες με ντουζιέρες που πετάνε το 1/4 του νερού στο σώμα μας,βλέποντας τις κόρες του δράκουλα ώς επί το πλείστον και ζητώντας για ντουέτο με αυτές 160 ευρώ...Άκουσον άκουσον!Δε μαζεύουμε καλύτερα τα φράγκα και να πηγαίνουμε κάθε δίμηνο 4-5 μέρες να ξεχαρμανιάζουμε γερμανία και να γουστάρουμε και ταξιδάκι?μάλλον τόσο καιρό μαλακιζόμεθα κύριοι.....
αυτό ακριβώς κάνω και η περιγραφή σου αντικατοπτρίζει ΑΠΟΛΥΤΩς την αθάνατη ελλαδική μαλακία κάποιων όπως η κυρία της καλλιρόης

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
συστηματα κολωνακιου

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πάντως το ωραίο μωρό κάηκε?τί έγινε άραγε?μας το κρύβει η μάνατζερ(μα ποιά είναι,ο αρσέν βενγκέρ?)μήπως το ερωτευθούμε και αφήσουμε τις υπόλοιπες πατόλες αλβανίδες χωρίς δουλειά?δεν είναι η πρώτη φορά.....βέβαια τα ωραία μουνιά θέλουν αρκετά χρήματα παραπάνω από την κόρη του δράκουλα και δε συμφέρει...όση δουλειά και να φέρει γιατί πολύ απλά δεν έχει 10 μουνιά στα σκέλια της....οπότε μόλις δούν ότι όλοι πατούν το ποδι τους για πάρτη της,την ξαποστέλνει για να υπάρξει ισορροπία για αυτήν και κόρες του δράκουλα για μάς...απλά είναι τα πράματα παίδες....

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
πέρασα εχτές από το εν λόγω ίδρυμα
η τσατσά με το που μπήκα ούτε να ρωτήσει για τη βροχή που έφαγα ούτε να εξυπηρετήσει τίποτα,

καλα ειστε απιστευτη !!!!!!!!!!!!  δηλαδη τι ηθελες να σου κανεις η σεριφησα ? να σου βγαλει τα ρουχα , που ηταν βρεγμενα , να σου παρει μια πιπα και μετα να σου πει ποια γκομενα θελεται για μασαζ !!!!!!!!!!!  συνελθετε βρε !!!!!!!!!  δεν γυριζουν τσοντα στα μαγαζια , δεν παιζεται σε ταινια πορνο !!!!  ημαρτον πλεον . . . .

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
η τσατσά του μαγαζιού (έχασε τον χαρακτηρισμό manager!!!) έκανε ένα μεγάλο λάθος: αν λες ψέμματα στους πελάτες αυτό θα μαθευτεί και θα γυρίσει εναντίον σου... και οι πληροφορίες πλέον δεν μένουν κρυφές και η μαντάμ το ξέρει!!!!
εμπάργκο λοιπόν στο μαγαζί μέχρι να στρώσει η κυρά... ευτυχώς έχει εκεί γύρω και άλλα μαγαζιά να δουλέψουν. Το καλύτερο θα είναι να περνάς από εκεί και μετά να φεύγεις... λέγοντας πως δεν έχει αυτό που ψάχνεις

τι ακριβως εκανε ?  διοτι εαν ειναι κατι σοβαρο , να το μαυρισουμε , αλλα δεν μας λες τι εκανε  :huh: :huh: !!!!!

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλα ειστε απιστευτη !!!!!!!!!!!!  δηλαδη τι ηθελες να σου κανεις η σεριφησα ? να σου βγαλει τα ρουχα , που ηταν βρεγμενα , να σου παρει μια πιπα και μετα να σου πει ποια γκομενα θελεται για μασαζ !!!!!!!!!!!   συνελθετε βρε !!!!!!!!!   δεν γυριζουν τσοντα στα μαγαζια , δεν παιζεται σε ταινια πορνο !!!!  ημαρτον πλεον . . . .

αστα φιλε , αυτη νομιζουν οτι ειναι ο γκουσγκουνη  !!!!!!!!!!!!    ή ο γιατρος ./ . . . 

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

μην νομιζεις οτι ολοι ειναι σαν εσενα , και να μπορουν να πηγαινουν καθε διμηνο για πεντε μερες στην γερμανια

, διοτι στιν δικια μου δουλεια , η λεξη αδεια , ειναι σβησμενη , οποτε πρεπει να ξερχαμανιασω εντοσ ελλαδος . . . . .  και ειναι στο χερη μας , αυτες που λες εσυ '' της αρπακολιάς,της απατεωνιάς, ''  να αντιστρεψουμε το κλιμα και να της κανουμε σωστες . . .

εγω παντως με αυτην την μεθοδο , και δυο τρεια φιλαρακια απο εδω μεσα που γνοριζομαστε , σε τεσσερα μαγαζια που πηγαινουμε τακτικα , εχουμε αντιμετωπιση απο τα κοριτσια θεικη . . . .  διοτι εαν μου βρεις εσυ δυο εκσπεμ. + μασαζ + γλοσωφιλα = 100 ευρω σε 60 - 80 λεπτα , ελα πεσ μου το !!!!!!!  εδω η ευα , που εχω φαει κολλημα μαζι της , θελει 150 ευρω τιν ωρα ,  και ουτε μασαζ και ουτε γλοσωφιλα . . . . .

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μην νομιζεις οτι ολοι ειναι σαν εσενα , και να μπορουν να πηγαινουν καθε διμηνο για πεντε μερες στην γερμανια

, διοτι στιν δικια μου δουλεια , η λεξη αδεια , ειναι σβησμενη , οποτε πρεπει να ξερχαμανιασω εντοσ ελλαδος . . . . .  και ειναι στο χερη μας , αυτες που λες εσυ '' της αρπακολιάς,της απατεωνιάς, ''  να αντιστρεψουμε το κλιμα και να της κανουμε σωστες . . .

εγω παντως με αυτην την μεθοδο , και δυο τρεια φιλαρακια απο εδω μεσα που γνοριζομαστε , σε τεσσερα μαγαζια που πηγαινουμε τακτικα , εχουμε αντιμετωπιση απο τα κοριτσια θεικη . . . .   διοτι εαν μου βρεις εσυ δυο εκσπεμ. + μασαζ + γλοσωφιλα = 100 ευρω σε 60 - 80 λεπτα , ελα πεσ μου το !!!!!!!  εδω η ευα , που εχω φαει κολλημα μαζι της , θελει 150 ευρω τιν ωρα ,  και ουτε μασαζ και ουτε γλοσωφιλα . . . . .

κοίτα να δείς,μήν νομίζεις ότι και γώ έχω τη δυνατότητα να πηγαίνω μιά φορά το δίμηνο γερμανία....αλλά αυτά που σου προσφέρουν σε σένα και σε άλλα 3,4 φιλαράκια σου θα έπρεπε να τα προσφέρουν έτσι και αλλιώς αυτά τα ούτως ή άλλως πολύ μέτρια τεμάχια που έχουν τα περισσότερα μασατζίδικα.Εγώ απλά σου εξηγώ πώς λειτουργεί η ελληνική κωλό-πιάτσα με την οποία διαφωνώ κάθετα,αλλά αναγκάζομαι να την υποστώ επειδή είμαι κάτοικος αυτού του μπουρδέλου όπου αναγκαζόμεθα να ανοίγουμε τα πόδια σε όποιον μαλάκα αποφασίσει κάτι για να αυξήσει τα κέρδη του χωρίς να προσφέρει τα απαιτούμενα....Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί δεν έχει καθόλου μουνάρες στα μασατζίδικα?φαντάζομαι το ξέρεις και αν δεν το ξέρεις,το έχεις σκεφτεί και έχεις συμπεράνει.Εγώ να ξέρεις τα λέω σταράτα και όπως πιστεύω ότι έχουν τα πράγματα στα λαδοιδρύματα...Και πιστεύω για το καλό των παιδιών που διαβάζουν,ψάχνουν,έχουν απορίες κλπ...καλό θα είναι να τους ενημερώνουμε σωστά,με αντικειμενικά κριτήρια και με απόλυτη σαφήνεια για τό τί προσφέρεται στο κάθε μαγαζί....ας πούμε στη καλλιρόης προσφέρονται μπάζα,στη μπουμπουλίνας προσφέρονται ωραία μωρά,στην ιλιάδα το ίδιο αν και σε μικρότερη ποιότητα παρά την ποσότητα...,στη σολωμού μπάζα,στη στουρνάρη λίγο καλύτερα τα πράματα,αχιλλέως και βενιζέλου σκατά κλπ....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλα ειστε απιστευτη !!!!!!!!!!!!  δηλαδη τι ηθελες να σου κανεις η σεριφησα ? να σου βγαλει τα ρουχα , που ηταν βρεγμενα , να σου παρει μια πιπα και μετα να σου πει ποια γκομενα θελεται για μασαζ !!!!!!!!!!!   συνελθετε βρε !!!!!!!!!   δεν γυριζουν τσοντα στα μαγαζια , δεν παιζεται σε ταινια πορνο !!!!  ημαρτον πλεον . . . .

από πού ρε περίπτωση συμπέρανες ότι εννοούσε το παιδί αυτό που λές? :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τι ακριβως εκανε ?  διοτι εαν ειναι κατι σοβαρο , να το μαυρισουμε , αλλα δεν μας λες τι εκανε  :huh: :huh: !!!!!

μου είπε πως η Βουλγάρα σταμάτησε και πήγε πίσω στην πατρίδα της, ενώ σήμερα έλεγε πως είναι άρρωστη και θα γυρίσει από βδομάδα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
κλειστα ειναι κυριακες...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
δεν είναι κλειστά, απλά δεν είναι όλο το δυναμικό εκεί...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ελα ρε φιλε σημερα δεν ανοιγανε...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ειναι εκει κυριακες η σεριφ???

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
καλα ειστε απιστευτη !!!!!!!!!!!!  δηλαδη τι ηθελες να σου κανεις η σεριφησα ? να σου βγαλει τα ρουχα , που ηταν βρεγμενα , να σου παρει μια πιπα και μετα να σου πει ποια γκομενα θελεται για μασαζ !!!!!!!!!!!   συνελθετε βρε !!!!!!!!!   δεν γυριζουν τσοντα στα μαγαζια , δεν παιζεται σε ταινια πορνο !!!!  ημαρτον πλεον . . . .
μικρέ αν είσαι μούσκεμα από τη καταρακκτώδη βροχή και μπεις κάπου περιμένεις έστω ένα γειά σας κλπ
αν έχεις μάθει να γαμάς κατσίκες που δεν μιλάνε τότε το συγκεκριμένο μασατζίδικο είναι μεγάλη πρόοδος για σένα
τώρα το ότι είπε ψέμματα για τις γκόμενες, το ότι αντί να έχει κάτι της προκοπής είχε μπάζα κλπ κλπ δεν σε ενδιαφέρουν και
είτε τα παίρνεις για να λες ότι λες είτε έχεις μάθει να γαμάς σε καμμιά στάνη με κοπριά

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
μικρέ αν είσαι μούσκεμα από τη καταρακκτώδη βροχή και μπεις κάπου περιμένεις έστω ένα γειά σας κλπ
αν έχεις μάθει να γαμάς κατσίκες που δεν μιλάνε τότε το συγκεκριμένο μασατζίδικο είναι μεγάλη πρόοδος για σένα
τώρα το ότι είπε ψέμματα για τις γκόμενες, το ότι αντί να έχει κάτι της προκοπής είχε μπάζα

δεν θα το σινεχισω για να μην χαλασω το ποστ του μαγαζιου  :jerking:

μικρέ  κλπ κλπ δεν σε ενδιαφέρουν και
είτε τα παίρνεις για να λες ότι λες είτε έχεις μάθει να γαμάς σε καμμιά στάνη με κοπριά

σε ευχαριστω . . .    :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom