ελεγα να βγω παγανια το σαββατο σε αναζητηση βυζομιλφ αλλα μας βαζεις σε σκεψεις...μαγκες εχω παθει τη πλακα μου,τετοια μουναρα δεν πρεπει να παιζει αντιστοιχη σε αλλο μαγαζι αυτο το διαστημα. Μιλαω για την Αντριανα -και οχι Αριανα που απο λαθος ανεφερθη πριν- τη Βουλγαρα. Μωρο γυρω στα 22, ψηλη 1.75 χωρις τακουνι, ξανθια, απιστευτο προσωπο με γαλανα ματια, κορμαρα τελεια -μου ειπαν οτι ηταν μπαλαρινα- και ευγενικο και προθυμο μωρο. Το μονο μειον για μενα ειναι οτι εχει σιλικονατο βυζι αλλα ειναι η πρωτη ισως φορα που αυτο δεν με χαλασε καθολου. Μιλαμε για γυναικα που αν τη κυκλοφορησεις σπανε οι κορνες απο τα αμαξια. Σε περιποηση ηταν κλασεις ανωτερη απο αλλες που την εχουνε δει μουναρες και καθονται σαν κουτσουρα να τις γαμησεις αλλα επειδη ειναι στην αρχη ακομα εχει να μαθει καποια πραγματακια.
Λοιπον δεν γραφω αλλα, ειμαι λατρης των μιλφ και το σιλικονουχο μου τη δινει και μονο απο την οπτικη επαφη αλλα αυτη η κοπελα με εκανε και αναθεωρησα την αποψη μου. Αυτη ειναι το next top model και οχι τα μπαζα που δειχνει η τηλεοραση.
Περιμενω αποψεις και απο αλλους συναθλητες.
θα περασω κι ελπιζω να μη δω ουρα μεχρι του Καρατζαφερη
thanx 4 sharing