batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
τ εχεις παρεικ αυτή μουτρο?????η ν χ μ ν λεμε
οχι δεν εχω παρει αλλα θα παρω!τ εχεις παρεικ αυτή μουτρο?????η ν χ μ ν λεμε
οχι δεν εχω παρει αλλα θα παρω!
αν ξερεις κατι για την φιονα θα μπορουσες να το πεις ευχαριστω.αποψη για ολους και για ολες ο βατραχος...τωρα αρχιζω ν καταλαβενω γιατι σ αρεσει η ξεπετα ......τα λεμε
αν ξερεις κατι για την φιονα θα μπορουσες να το πεις ευχαριστω.αποψη για ολους και για ολες ο βατραχος...
αν ξερεις κατι για την φιονα θα μπορουσες να το πεις ευχαριστω.αποψη για ολους και για ολες ο βατραχος...
αλλο ξεπετα και αλλο ομορφια αδερφε!υπαρχουν πολύ καλητερες από εμφανηση στην κατηγορια μουτρο απλα
αλλο ξεπετα και αλλο ομορφια αδερφε!
ρε μουτρο αυτή εβαλε μια περουκα κ παμε δεν είναι τ υδιο !!!!!!!....αν πας δηλαδή κ σου παρει 50μ αυτή την εμφανιση θ σε ευχαρηστημενος.....εχω ν τ δοσω αλλου κ ν πιασουν τοπο σεκανα παληκαρι που εχει αλαξη πολλα επανω του
[/quote εμενα μου βγαζει μια πουτανια για ξεφτιλισμα και πολυ γαμισι τωρα,αν κατσει και το ευχαριστηθει το σκισιμο ναι θα ειμαι ευχαριστημενος.οπως σου ειπα εδωσα 60 ευρο για μια μουναρα και δεν ηξερα να γαμιθει.δεν στεκουν αυτα που λες.
ρε μουτρο αυτή εβαλε μια περουκα κ παμε δεν είναι τ υδιο !!!!!!!....αν πας δηλαδή κ σου παρει 50μ αυτή την εμφανιση θ σε ευχαρηστημενος.....εχω ν τ δοσω αλλου κ ν πιασουν τοπο σεκανα παληκαρι που εχει αλαξη πολλα επανω του
[/quote εμενα μου βγαζει μια πουτανια για ξεφτιλισμα και πολυ γαμισι τωρα,αν κατσει και το ευχαριστηθει το σκισιμο ναι θα ειμαι ευχαριστημενος.οπως σου ειπα εδωσα 60 ευρο για μια μουναρα και δεν ηξερα να γαμιθει.δεν στεκουν αυτα που λες.
διαφωνω ......δεν εχουμαι τ υδια γουστα μ κροσακι αν θημαμαι καλα ν εχω παει κ μ 3 εσυ μπορει ν γουστάρεις αντρακια ποιο πολύ εγω θελω κοριτσακια
διαφωνω ......δεν εχουμαι τ υδια γουστα μ κροσακι αν θημαμαι καλα ν εχω παει κ μ 3 εσυ μπορει ν γουστάρεις αντρακια ποιο πολύ εγω θελω κοριτσακια
[/quote ετσι ο καθενας εχει τα γουστα του
δεν εισαι τ θεμα μας εσυ ξεκολλαγια αλλαγες παντως...κατι γινεται και δεν είναι μονο οι πλαστικες... αλλα και αλλα...
στο δικο μου θρεντ μιλατε ομωςδεν εισαι τ θεμα μας εσυ ξεκολλα
το χαρατσι το πληρωσες στο θρεντ σου ??? αλλιως ασ τους να λενε οτι θελουν δεν ειπαν κατι κακο απλα διαφωνουν με την ομορφια σου...στο δικο μου θρεντ μιλατε ομως
η ομορφιά γενικά είναι υποκειμενικό πράγμα, όσον αφορά για την αυθεντικότητα στις τρανς κρος αυτό είναι άλλο θέμα, γιατί οι πιο πολλές τρανς από κρος ξεκίνησαν, τα όρια είναι δυσδιάκριτα και μη σαφή. Αυτό που συνήθως διαχωρίζει τις δύο ομάδες είναι το 24/7-αν κάποια είναι θυληκό όλες τις ώρες-. Αυτά και φιλάκια σε όσους προκαλώ θετικά αλλά και αρνητικά συναισθήματα, το χειρότερο θα ήταν η αδιαφορία.το χαρατσι το πληρωσες στο θρεντ σου ??? αλλιως ασ τους να λενε οτι θελουν δεν ειπαν κατι κακο απλα διαφωνουν με την ομορφια σου...
Η τιμή είναι σαν την air tickets. ? Όσο γρηγορότερα τόσο φθηνότερα. ?άμα είναι να κλείσουμε. .Αθήνα έρχομαι σε ένα μήνα..
Πρώτη θέση η οικονομική (τουριστική)? ;) :-*Η τιμή είναι σαν την air tickets. ? Όσο γρηγορότερα τόσο φθηνότερα. ?άμα είναι να κλείσουμε. .
Κλείσε μου μια στην θέση αποσκευών με ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσης.. (μέχρι τότε μπορεί να κεραυνοβοληθω-ερωτευτω και να μαι αγκαζε. .!Πρώτη θέση η οικονομική (τουριστική)? ;) :-*
ελπιζω ο συγκυβερνήτης να έχει σωας τας φρενας..Κλείσε μου μια στην θέση αποσκευών με ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσης.. (μέχρι τότε μπορεί να κεραυνοβοληθω-ερωτευτω και να μαι αγκαζε. .!