Εχουμε και αλλες!!! ;)
το ξέρω ;)
Εχουμε και αλλες!!! ;)
Aς παραθεσουμε εδω και το ΑΜΝΕΖΙΑ και το Χ-ΒΑR, για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι!!! ;)Χτεσινοβραδυνή επίσkεψη στο Χ-Bar: ο χώρος αρκετά καλός αλλά δεν είναι amnezia....
Aς παραθεσουμε εδω και το ΑΜΝΕΖΙΑ και το Χ-ΒΑR, για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι!!! ;)
Aς παραθεσουμε εδω και το ΑΜΝΕΖΙΑ και το Χ-ΒΑR, για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι!!! ;)
αναμενουμε κριτικη σουΠέρασα μία βόλτα σήμερα...Αρκετές κοπέλες καθότι Σαββατόβραδο...Θα ακολουθήσει κριτική!
Ξυπνησαν ξαφνικα μεσα μου οι παλιες αναμνησεις!!!!!!!!!!!!!Χτεσινοβραδυνή επίσkεψη στο Χ-Bar: ο χώρος αρκετά καλός αλλά δεν είναι amnezia....
ξεροχύνωΞυπνησαν ξαφνικα μεσα μου οι παλιες αναμνησεις!!!!!!!!!!!!!
Κι εγώ,αλλά κάποιοι έχουν τους λόγους τους και συνέχεια λένε τι ωραία ήτανε κλπ...Παιδιά... 80 ευρώ για τόσο λίγη ώρα είναι πάρα πολλά ειδικά αυτές τις εποχές.. ούτε για πλάκα δεν θα πήγαινα εκεί...
Εξωρτερικο.H Nicole η μελαχρινή με την ferrari στις εικόνες που είναι ;
Δεν ειναι απαραιτητο να κερασεις. Ουτε καν ανπιεις εσυ ποτο.Το απλό ποτό της κοπέλας πόσο είναι? 8 ή 12 ευρώ? Δίνεις και 50€ για πήδημα (απλό πρόγραμμα), οπότε σύνολο χοντρικά 70€ για περίπου 20 με 25 λεπτά στο δωμάτιο.
Μολις γυρισα απο το X-Bar συμντροφια με px75, lagonissian orgasmo nero και ετερο εξεχοντα εξωθεσμικο συναγωνιστηη ομαδα αποψε ειναι πολυ δυνατη.......
εφυγε και αυτη? και εμεις τι θα κανουμε τωραΕξωρτερικο.
Την εκανε για αλλες πολιτειες..........