redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο παντως :-Ναι
;) ;) ;)
δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο παντως :-Ναι
;) ;) ;)
Ουτε στα δικα μου standards πλησιαζει.δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο παντως :-
Τα πράγματα είναι απλά..Τα 50 ευρώ που δίνεις στο στούντιο για 15' (βία 20΄) ή τα 80+ για 30΄ (μαζί με υπηρεσίες τύπου 69) κατά τη γνώμη μου δεν αξίζουν. Με 100 ευρώ βρίσκεις ολοκληρωμένο πακέτο είτε από cg ,είτε από τις κοπέλες των στούντιο..Όμως...Πολλές από τις κοπέλες αυτές ,μαθημένες στο στυλ ξεπέτας δε μπορούν να ανταποκριθούν σε μεγάλα ραντεβού.Και για στουντιοκόριτσο μεγάλο ραντεβού, είναι αυτό που ξεπερνά τα 10-15΄ (φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις).
Προσωπικά έχω εμπειρία με κοπέλες που μου το πρότειναν μέσω fb (άλλες καλές και άλλες μέτριες)
νομιζω οτι καμια απ την τριγγετοαλυσιδα δεν προσφερουν ακα τσιμπουκι.γενικως σε πολλα studio το εχουν κοψει το ακα τσιμπουκι με τον χαμο που εγεινε περσι με το αιδς.προσφέρει καμία ακα τσιμπουκάκι;
γιατί η Μελίνα και άλλη μια κοπέλα που ρώτησα μου απάντησαν αρνητικά...
καλα κανουν τύπε,αμα ισχυει αυτο που λεςνομιζω οτι καμια απ την τριγγετοαλυσιδα δεν προσφερουν ακα τσιμπουκι.γενικως σε πολλα studio το εχουν κοψει το ακα τσιμπουκι με τον χαμο που εγεινε περσι με το αιδς.
Ετσι ειναι.νομιζω οτι καμια απ την τριγγετοαλυσιδα δεν προσφερουν ακα τσιμπουκι.γενικως σε πολλα studio το εχουν κοψει το ακα τσιμπουκι με τον χαμο που εγεινε περσι με το αιδς.
πειστευω ομως οτι πολλα μπουρδελα και studio θα συνεχιζαν να προσφερουν ακα τσιμπουκι αν δεν ειχε γινει ο χαμος με το ρωσιδα περσι.λες και ακουσαν κατι πρωτόγνωρο.αυτα μονο στην ελλαδα γινονται.Ετσι ειναι.
Απ΄οσο θυμαμαι ανεκαθεν στην Γερμανικη αλυσιδα (πλην εξεραισεων ισως) δεν προσφεροταν ελευθερο στοματικο.
Ειδικα μετα την ιστορια του Μαιου με τις οροθετικες, πλεον δεν......
Σε κανενα studio της αλυσιδας και για καμια κοπελα δεν ανακοινωνεται η συγκεκρινεη υπηρεσια πλεον
Με την ευκαιρια Q
Χθεσινο βαρδυνο περασμα απο το X-bar συντροφια με crazy Ivan, px75, Womanaholic
Tο χθεσινο ροστερ αποτελουσαν οι :
Ντελια
Τζεσσικα,
Τζινα
Νταλία (απο Αmnezia)
Μελινα
Μπετυ
Νικολ (η "Ρωσιδα" με τις φωτο στην Φεραρι που επεσρεψε -εκανε 4 δρομολογια σε 1,5 ωρα )
Σανταλ
Βερονικα
Μελιντα
Ζανετ
Αννα (Σερβα)
Ιμαν
Τωρα αν μου ξεφυγε και καποια, sorry
ειχε κοσμο χθες η παπαρια μεντολεςΕτσι ειναι.
Απ΄οσο θυμαμαι ανεκαθεν στην Γερμανικη αλυσιδα (πλην εξεραισεων ισως) δεν προσφεροταν ελευθερο στοματικο.
Ειδικα μετα την ιστορια του Μαιου με τις οροθετικες, πλεον δεν......
Σε κανενα studio της αλυσιδας και για καμια κοπελα δεν ανακοινωνεται η συγκεκρινεη υπηρεσια πλεον
Με την ευκαιρια Q
Χθεσινο βαρδυνο περασμα απο το X-bar συντροφια με crazy Ivan, px75, Womanaholic
Tο χθεσινο ροστερ αποτελουσαν οι :
Ντελια
Τζεσσικα,
Τζινα
Νταλία (απο Αmnezia)
Μελινα
Μπετυ
Νικολ (η "Ρωσιδα" με τις φωτο στην Φεραρι που επεσρεψε -εκανε 4 δρομολογια σε 1,5 ωρα )
Σανταλ
Βερονικα
Μελιντα
Ζανετ
Αννα (Σερβα)
Ιμαν
Τωρα αν μου ξεφυγε και καποια, sorry
Ετσι ειναι.
Απ΄οσο θυμαμαι ανεκαθεν στην Γερμανικη αλυσιδα (πλην εξεραισεων ισως)
τα μαγαζια ειναι ισμηνης 2 κατεχακη 8 συγκρου 144 τριγγετα 3 ηρων πολυτεχνιου 37 στην ηλιουπολη νομιζω οτι αυτα τα μαγαζια ανηκουν στην αλυσιδα.τωρα δεν ξερω γιατι την λενε γερμανικη αλυσιδαγιατί την λέτε γερμανική την αλυσίδα?
και ποιά μαγαζιά ανήκουν σε αυτήν?
ευχαριστώ για την συνεργασία.
γιατί παλιά έφερνε πολλές γερμανίδες....τα μαγαζια ειναι ισμηνης 2 κατεχακη 8 συγκρου 144 τριγγετα 3 ηρων πολυτεχνιου 37 στην ηλιουπολη νομιζω οτι αυτα τα μαγαζια ανηκουν στην αλυσιδα.τωρα δεν ξερω γιατι την λενε γερμανικη αλυσιδα
Να συμλπηρωσω και το Θησεως 35τα μαγαζια ειναι ισμηνης 2 κατεχακη 8 συγκρου 144 τριγγετα 3 ηρων πολυτεχνιου 37 στην ηλιουπολη νομιζω οτι αυτα τα μαγαζια ανηκουν στην αλυσιδα.τωρα δεν ξερω γιατι την λενε γερμανικη αλυσιδα
δηλαδη ποσο παλια??μηπως την εχουν γερμανοι και την λενε ετσι??γιατί παλιά έφερνε πολλές γερμανίδες....
και οχι μονο.........γιατί παλιά έφερνε πολλές γερμανίδες....
στο τελευταιο που αναφερεσαι ειναι για το σερβισ τους η για αλλο πραγμα ;) ;) ;)και οχι μονο.........
αλλα καποια πραγματα δεν γραφονται.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Απο το ξεκινημα της λειτουργειας τους.δηλαδη ποσο παλια??μηπως την εχουν γερμανοι και την λενε ετσι??
καμια σχεσηστο τελευταιο που αναφερεσαι ειναι για το σερβισ τους η για αλλο πραγμα ;) ;) ;)