Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.004
Πόντοι
26.470

Χθεσινοβραδυνή επίσκεψη στο μαγαζί και έχω να ομολογήσω ότι καιρό είχα να περάσω τόοσο καλά!!! Παρέα με cheyenne, px75, orgasmo nero και έτερο έμπειρο μέλος με εμφάνιση ινκόγκνιτο επισκεφθήκαμε αργά το μπαρ όπου μας έπεσαν τα σαγόνια! Η Μόνικα η Σέρβα, με μακριά μαύρα μαλλιά, πρόσωπο εκπληκτικά πανέμορφο, σώμα που κολάζει κ άγιο, μεσα στο κόκκινο κοντό φόρεμά της ήταν μια κλάσση(μην πω 2) πάνω από τις υπόλοιπες. Να πω ότι έκανε δρομολόγιο 40 λεπτώ(!!!), η Τζίνα με ριγέ φόρεμα κοντό που τόνιζε το στήθος της, μακριά μαύρα μαλλιά, Ρουμάνικη ομορφιά, ο συναγωνιστής πέρασε εκπληκτικά...την έχω στα υπόψη... Από κει κ πέρα η Ντέλια με την ολόσωμη κόκκινη φόρμα και τα γυαλάκια της , μεσα στο κέφι και χαρά χόρευε και μιλούσαμε(λύσαμε κ μια παρεξήγηση), μου τριβότανε(τι κώλαράκι), η κίνκυ Κατερίνα με όρεξη για καυλάντα και κουβέντα με προτεταγμένα τα στήθη της. Η Αμαλί όμορφη κ γλυκιά και κείνη με κόκκινο φόρεμα, ηΓαλήνω, η κοντούλα με καρέ μαλλί και το υπερμεγέθες στήθος, η Αλεσάντρα με κρεμ κοντό και σέξυ φόρεμα, μια παχουλή....α! η Βερόνικα(αδιάφορη)η Άννα η οποία μου έκλεψε την καρδιά(λιγότερο τουπέ κούκλα μου)....άλλες δε θυμάμαι...η μουσική ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!! επιπέδου μεγάλου αθηναικού κλαμπ και με άριστη ποιότητα ήχου όπως και τα ποτά καθαρά!!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Δεν ειναι απαραιτητο να κερασεις. Ουτε καν ανπιεις εσυ ποτο.
Μπορεις να πας να παρεις αμεσως την κοπελα, πας στο δωματιο και αυτο ειναι.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ευτυχως το καταλαβανε γιατι μερικες ζηταγαν ποτο πριν το δωματιο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Χθεσινοβραδυνή επίσκεψη στο μαγαζί και έχω να ομολογήσω ότι καιρό είχα να περάσω τόοσο καλά!!! Παρέα με cheyenne, px75, orgasmo nero και έτερο έμπειρο μέλος με εμφάνιση ινκόγκνιτο επισκεφθήκαμε αργά το μπαρ όπου μας έπεσαν τα σαγόνια! Η Μόνικα η Σέρβα, με μακριά μαύρα μαλλιά, πρόσωπο εκπληκτικά πανέμορφο, σώμα που κολάζει κ άγιο, μεσα στο κόκκινο κοντό φόρεμά της ήταν μια κλάσση(μην πω 2) πάνω από τις υπόλοιπες. Να πω ότι έκανε δρομολόγιο 40 λεπτώ(!!!), η Τζίνα με ριγέ φόρεμα κοντό που τόνιζε το στήθος της, μακριά μαύρα μαλλιά, Ρουμάνικη ομορφιά, ο συναγωνιστής πέρασε εκπληκτικά...την έχω στα υπόψη... Από κει κ πέρα η Ντέλια με την ολόσωμη κόκκινη φόρμα και τα γυαλάκια της , μεσα στο κέφι και χαρά χόρευε και μιλούσαμε(λύσαμε κ μια παρεξήγηση), μου τριβότανε(τι κώλαράκι), η κίνκυ Κατερίνα με όρεξη για καυλάντα και κουβέντα με προτεταγμένα τα στήθη της. Η Αμαλί όμορφη κ γλυκιά και κείνη με κόκκινο φόρεμα, ηΓαλήνω, η κοντούλα με καρέ μαλλί και το υπερμεγέθες στήθος, η Αλεσάντρα με κρεμ κοντό και σέξυ φόρεμα, μια παχουλή....α! η Βερόνικα(αδιάφορη)η Άννα η οποία μου έκλεψε την καρδιά(λιγότερο τουπέ κούκλα μου)....άλλες δε θυμάμαι...η μουσική ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!! επιπέδου μεγάλου αθηναικού κλαμπ και με άριστη ποιότητα ήχου όπως και τα ποτά καθαρά!!
αμα ακολουθησε και ο οργκασμο δεν αμφιβαλλω οτι περασατε καλα :rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.693
Πόντοι
6.515
Το απλό ποτό της κοπέλας πόσο είναι? 8 ή 12 ευρώ? Δίνεις και 50€ για πήδημα (απλό πρόγραμμα), οπότε σύνολο χοντρικά 70€ για περίπου 20 με 25 λεπτά στο δωμάτιο.

O ιδιος δεν θα πιεις, θα καθεσαι σαν το μαλακα?
Τα 50 € ειναι για 15 λεπτα με μονο τα βασικα  :headbang:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Για μια ακομα φορα "ζαλιστικα" με την Μονικα την Σερβα ντυμενη με κοκκινο μινο φορεμα, η συναντηση μας θα επισπευτει..........
Tι καυλομουναρος που ηταν χθες η Μονικα, με το κοκκινο φορεμα! Παθαμε ζημια!!!  :cum: :cum: :cum:

OP
OP
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.048
Πόντοι
36.988
Tι καυλομουναρος που ηταν χθες η Μονικα, με το κοκκινο φορεμα! Παθαμε ζημια!!!  :cum: :cum: :cum:

Είναι όμορφη κοπέλα αλλά μέσα στο δωμάτιο το σέρβις της δεν ισοδυναμεί θα έλεγα με την ομορφιά της.

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Xαρέμια να εχουμε πολλα
και γκομενες σπαθατες
με πιανα και σαξοφωνα
να την περναμε αγάδες!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

6804_230368100438192_1648393773_n.jpg

Ποίηση αυτο Μ αρέσει ......  Ζητώ η τρέλα.
Ρε μάγκες ποτέ θα φτιάξουμε κάτι σε επίπεδο Γερμανίας (Frankfurt )

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.295
Πόντοι
3.715
έχει κάμερες μέσα στο μαγαζί;

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Δεν έχω προσέξει. Αλλά και τι έγινε κι' αν έχει? Μισή ντροπή δική τους, μισή ντροπή δική μας! :grin:

Και το παλιό amne είχε.
οταν ενοεις οτι εχει καμερες.εννοεις μονο μεσα στο μαγαζι.δεν νομιζω μεσα και στα δωματια

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786
Ξεπετουά απάνω, κάτω καλά. Αυτή ή Ιμάν πιό καλή από κλάσικ μαυρουά.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
μιλα μου για Μονικα ινδιανε μου......
Η Μονικα κατα την αποψη μου ειναι μαι απο τις ομορφοτερες κοπελες που κυκλοφοροιυν στα studio αυτο τον καιρό.
Την εχει τιμησει ο κολλητος zidane68 πριν 1,5 χρονο, μετρια πραγματα απο επιδοσεις.

ΔΟΚΙΜΑΣΑ να την τιμησω το βραδυ της περασμενης Τεταρτης στο ισμηνης 2, αλλα αν και πηγα στις 01:30, ειχε 4 δωματια αναμονη, και δεν μπορουσα να να περιμενω.

Η υπηρεσια μου ειπε οτι σε ολες τις βαρδιες της γινεταο χαμος.
Και ομως κανεις δεν εχει γραψει τιποτα...........

Εαν αληθευει δεν μπορει να ειναι τυχαιο που θα εχει τοσο κοσμο.

Παρουσιαστηκε με πολυ θετικη αυρα στο σσαλονι, γλυκυτατη και χαμογελαστη "ντυμενη" μον ομε το ακτω εσωρουχο, και τα μαλλιά της να καλυπτουν το πλουσιο στηθος της.
Εξαιρετικη "εικονα"

Την επομενη εβδομαδα, εαν συμπεσουν τα ωραρια μας, θα "οραγνωθω" και θα παω να την τιμησω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom