lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.004
- Πόντοι
- 26.470
Χθεσινοβραδυνή επίσκεψη στο μαγαζί και έχω να ομολογήσω ότι καιρό είχα να περάσω τόοσο καλά!!! Παρέα με cheyenne, px75, orgasmo nero και έτερο έμπειρο μέλος με εμφάνιση ινκόγκνιτο επισκεφθήκαμε αργά το μπαρ όπου μας έπεσαν τα σαγόνια! Η Μόνικα η Σέρβα, με μακριά μαύρα μαλλιά, πρόσωπο εκπληκτικά πανέμορφο, σώμα που κολάζει κ άγιο, μεσα στο κόκκινο κοντό φόρεμά της ήταν μια κλάσση(μην πω 2) πάνω από τις υπόλοιπες. Να πω ότι έκανε δρομολόγιο 40 λεπτώ(!!!), η Τζίνα με ριγέ φόρεμα κοντό που τόνιζε το στήθος της, μακριά μαύρα μαλλιά, Ρουμάνικη ομορφιά, ο συναγωνιστής πέρασε εκπληκτικά...την έχω στα υπόψη... Από κει κ πέρα η Ντέλια με την ολόσωμη κόκκινη φόρμα και τα γυαλάκια της , μεσα στο κέφι και χαρά χόρευε και μιλούσαμε(λύσαμε κ μια παρεξήγηση), μου τριβότανε(τι κώλαράκι), η κίνκυ Κατερίνα με όρεξη για καυλάντα και κουβέντα με προτεταγμένα τα στήθη της. Η Αμαλί όμορφη κ γλυκιά και κείνη με κόκκινο φόρεμα, ηΓαλήνω, η κοντούλα με καρέ μαλλί και το υπερμεγέθες στήθος, η Αλεσάντρα με κρεμ κοντό και σέξυ φόρεμα, μια παχουλή....α! η Βερόνικα(αδιάφορη)η Άννα η οποία μου έκλεψε την καρδιά(λιγότερο τουπέ κούκλα μου)....άλλες δε θυμάμαι...η μουσική ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!! επιπέδου μεγάλου αθηναικού κλαμπ και με άριστη ποιότητα ήχου όπως και τα ποτά καθαρά!!