The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.455
- Πόντοι
- 25.467
Η Εβελινα εμφανησιακα ειναι εντυπωσιακοτατη.
Επίσης χειρίζεται πολύ καλά την ιταλική.
Η Εβελινα εμφανησιακα ειναι εντυπωσιακοτατη.
Για καλο μας το ειπατε αυτο παναγιωτατε ???Επίσης χειρίζεται πολύ καλά την ιταλική.
Για καλο μας το ειπατε αυτο παναγιωτατε ???
Φρονω οτι συντομα θα πρεπει να μου την "συστησεται" δια ζωσης, μιας και εχετε ηδη στο βιογραφικο σας την στενωτερη γνωριμια, εαν καταλαβα καλ......Για να έχετε το νού σας, caro ministro.
κριμα γιατι το προγραμμα δεν την εχει πουθενα.ισως να αλλαξει κατι μεσοβδομαδα...
παντα!Με την δέουσα προσοχή όμως, γιατί είναι λίγο ζόρικη η φοραδίτσα.
Φρονω οτι συντομα θα πρεπει να μου την "συστησεται" δια ζωσης, μιας και εχετε ηδη στο βιογραφικο σας την στενωτερη γνωριμια, εαν καταλαβα καλ......
Εχει αποψη επ΄αυτου ο μυστηριος φιλος αμς ?
Εκτος απο το X-Bar εργαζεται και στα διαφορα studio της αλυσιδας, οπως ολες οι κοπελες.κριμα γιατι το προγραμμα δεν την εχει πουθενα.ισως να αλλαξει κατι μεσοβδομαδα...
αυτο κανω ινδιανε μου...Εκτος απο το X-Bar εργαζεται και στα διαφορα studio της αλυσιδας, οπως ολες οι κοπελες.
Εαν παρακολουθεις τα προγραμματα θα την βρεις.......
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ήθελε, αλλά την είδε ζόρικη και δεν το επιχείρησε.
Το Χ-BAR ειναι ανοικτο απο τις 8 το βραδυ μεχρι τις 6 τα ξημερωματα! Πας για ποτο και αν σου αρεσει καποιο απο τα θήλεα που βρισκονται εκει το παιρνεις στα ανωθεν δωματια της αμαρτιας!το μαγαζί δουλεύει όλη μέρα; πας για ποτό και μετά για σεξ;
τιμες ; like studio?Το Χ-BAR ειναι ανοικτο απο τις 8 το βραδυ μεχρι τις 6 τα ξημερωματα! Πας για ποτο και αν σου αρεσει καποιο απο τα θήλεα που βρισκονται εκει το παιρνεις στα ανωθεν δωματια της αμαρτιας!
τιμες ; like studio?
Xαρέμια να εχουμε πολλα
και γκομενες σπαθατες
με πιανα και σαξοφωνα
να την περναμε αγαδες!!!
Xαρέμια να εχουμε πολλα
και γκομενες σπαθατες
με πιανα και σαξοφωνα
να την περναμε αγάδες!!!
Xαρέμια να εχουμε πολλα
και γκομενες σπαθατες
με πιανα και σαξοφωνα