Νέα

Carmen (Models-Companions)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 635
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/carmen-models-companions/]Carmen (Models-Companions)[/url]

asgia
Σεπτεμβρίου 25, 2007

Αυτήν  την Carmen
και όποιος προλάβει ας ακυρώσει το ραντεβού του.
Τελικά ένα κατάλαβα ότι μας έχουνε περάσει για πολύ μαλάκες και φέρνουνε κορίτσια που δεν γουστάρουνε αυτό που κάνουνε.
Φυσικά και εμείς εδώ στο site φταιμε που μερικοί όσοι φάγανε την φόλα πριν δεν ενημερώσανε.
Για να μην μοιάσω λοιπόν σε αυτούς ας τα πάρουμε από την αρχή.
Δεν διάβασα καλά τα σημάδια της τύχης και μετά από μικρό πέσιμο με το μηχανάκι είπα ας πάω στην κοπέλα την ψάχνω από τα προηγούμενα 2 ακυρωθέντα ραντεβού της.
Ανοίγει η πόρτα και είπα να την κάνω αμέσως καθώς από την φωτογραφία περίμενα να ανοίξει μία θεά. Μα πού. Μία νορμάλ κοπέλα με απλά ένα ωραίο προσωπάκι που φόραγε ΜΠΥΤΖΑΜΕΣ. (πολύ σέξι έ).
Μπαίνω και με την δικαιολογία ότι μόλις έπεσα της λεω πάω για μπάνιο. Δεν με παραξένεψε ότι ζήτησε τα λεφτά αμέσως αφού φαινότανε άβγαλτη. Αυτό έβλεπα και έλεγα θα βγάλει ερωτισμό η φάση.(το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις)
Στο μπάνιο έμαθα πως είναι τα μπάνια ανάπηρων αφού το δωμάτιο ήτανε για τέτοια άτομα.(κάτι μάθαμε δεν πήγε τσάμπα το 300).
Πάμε στα άσχημα για να μην σας κουράσω. Φιλί γιοκ. No καθόλου πως το λένε στην χώρα σας. Τουλάχιστον είναι ευγενική και λεει και sorry. Τι να κάνει τώρα λεω να πάω να γλείψω μήπως και φτιαχτώ. Τουλάχιστον είχε ωραίο και ξυρισμένο μουνάκι και με άφησε να το γλύψω. Μετά γύρισα να μου δείξει ότι ευχαριστήθηκε αυτό που της έκανα και θα με τιμούσε με μία βαθιά πίπα. Μα πού τέτοια τύχη παιδιά. Τελικά είπα να μου φορέσει μάσκα μήπως και την βρούμε αλλιώς. Δυστυχώς είχε και τα δικά της υλικά αλλά εκεί φταιω εγώ που δεν έφερα τα δικά μου. Τι να πω τώρα. Αμέτοχη κρύα ίσα ίσα έδειχνε ότι το ζούσε. Φυσικά όταν το εργαλείο μεγάλωσε μέσα γιατί αλλού δεν μπορούσε κατάφερα να την κάνω να το νοιώσει λίγο και είπα να την σκίσω και να σκέφτομαι διάφορα γιατί αλλιώς δεν χύνουμε απόψε. Είχε και ένα tattoo πίσω καλό δεν μπορώ να πω. Να ενημερώσω ότι μόνο αυτό στα τέσσερα άξιζε και αυτό στα πλάγια που της άρεσε και έδειξε λίγο ενδιαφέρον.
Ξέχασα να ενημερώσω βυζί σιλικονάτο με τα γνωστά  αποτελέσματα. ( Μη και Μη)
Μόλις κατάφερα και τελείωσα πήγα για μπάνιο και μόλις βγήκα είχανε περάσει 45 λεπτά από το ραντεβού και είπα να ξαπλώσω να μου κάνει ένα μασαζάκι. Βρε πού. Μου έδειξε το ρολόι και πριν καν μιλήσω να της πω κάτι μου λεει το ευγενικό sorry GAME IS OVER.
Βρε ούστ είπα και την έκανα και εγώ ευγενικά αφήνοντας στην μπάνκα 300 €. Είναι σαν αυτό που είπε ένας συναγωνιστής και του δίνω χίλια δίκια. Τράβα μία καλή μαλακία και μετά πιάσε τα 300 € που δεν χάλασες να δεις τι γλύκα θα νοιώσεις μετά. Κρίμα γιατί τελευταία έκανα στην συμβουλή του αλλά αυτή την μαλακισμένη την έψαχνα από τότε που έλεγε να έρθει Ελλάδα.
Μόνο αυτό ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ και
ΤΕΛΟΣ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom