Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

• Γερμανικό

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

• Αλλο...

• Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
:headbang: :headbang:

Συνημμένα

• IMG_2178.jpg
    IMG_2178.jpg
    91,4 KB · Εμφανίσεις: 24

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
:idiot: :idiot:

Συνημμένα

• IMG_2186.jpg
    IMG_2186.jpg
    93,5 KB · Εμφανίσεις: 26

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
:dancing:
Επιτέλους κατάφερα να τις ανεβάσω όλες...

Συνημμένα

• wrangler.JPG
    wrangler.JPG
    73,3 KB · Εμφανίσεις: 27

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Σωστά τα περισσότερα από τα παραπάνω, απλώς επιμένω ότι το πιο πάνω όχημα που σας έδειξα, έχει ίσως τον καλύτερο λόγο κόστους / απόδοσης....

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Σωστά τα περισσότερα από τα παραπάνω, απλώς επιμένω ότι το πιο πάνω όχημα που σας έδειξα, έχει ίσως τον καλύτερο λόγο κόστους / απόδοσης....

Johny, το όχημα που λες είναι πολύ καλό. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου...
Με το μόνο που μπορώ να το συγκρίνω (σε αυτή την κατηγορία πάντα) είναι το Nissan Navara.
Πάντως ένα είναι σίγουρο. Η Ιαπωνες είναι έτη φωτός μπροστά.
ΚΡΙΜΑ που δεν επιτρέπονται τα πετρελαιοκίνητα...ΚΡΙΜΑ!

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
ΞΑΝΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ... ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ... ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Κι εγώ συμφωνώ φίλε μου με την άποψή σου, αλλά σκέφτομαι ταυτόχρονα αυτό που μου έμαθαν όταν ήμουν μικρός.

"Μην κοιτάς την πρόκα που έιναι καρφωμένη στο μάτι του διπλανού σου. Δες καλύτερα το παλούκι που είναι καρφωμένο στο δικό σου."

Εσύ κοίτα να είσαι αυθεντικός και το τι κάνουν οι άλλοι... Στα αρχίδια σου.
ʼστους να πετάνε τα λεφτά τους, εσύ θα τους βάλεις μυαλό.???

(και σόρρυ για τα σημεία στίξης, απλά έτσι το κείμενο διαβάζεται πιο εύκολα..)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.179
Πόντοι
6.495
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση μάγκες, ομολογώ πως ήταν πλήρης. Λόγω του ακριβού κόστους συντήρησης μάλλον θα προτιμήσω τα χρήματα αυτά να τα διαθέσω στις πουτάνες!

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση μάγκες, ομολογώ πως ήταν πλήρης. Λόγω του ακριβού κόστους συντήρησης μάλλον θα προτιμήσω τα χρήματα αυτά να τα διαθέσω στις πουτάνες!

Εδώ που τα λέμε δεν έχεις κι άδικο.... Είναι μία ιδέα...
Έστω αξία τζιπ 20,000
Έχουμε:
Φυλής - Λιοσίων - Μεταξουργείο (20ρικο)--> 1.000 γαμήσια, αν ρίχνεις 3 τη βδομάδα, δηλαδή 150/έτος, τότε μπορείς να πηδάς για περίπου ... 7 χρόνια!!!
cg (100ρικο) --> 200 γαμήσια, ακαποτο included... με 2 τη βδομάδα μπορείς να πηδάς για 2 χρόνια.
Στην τελική μπορείς να αγοράσεις και δικές σου πουτάνες με αυτά τα λεφτά...Θα τις κάνεις πάσα και σε μας... Σε βλέπω να ματσώνεσαι χοντρά....
Όχι τζιπάκι, Πορσικό θα πάρεις....

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
το wrangler δηλαδη εχει μεγαλυτερους χωρους πισω? Η μηπως κανει πιο ξεκουραστο ταξιδι? Αν εξαιρεσεις τον πρωτογονο κινητηρα του, και τις καλυτερες εκτος δρομο δυνατοτητες, δεν βλεπω τον λογο για τον οποιο θα επρεπε να δεσμευσω 7000 παραπανω για να παρω μεταχειρισμενο(0 εγγυηση) ενα δυσχρηστο αυτοκινητο, το οποιο συν τοις αλλοις εχει και πανακριβο σερβις.Σκεψου δηλαδη οτι απο την στιγμη που θα αγορασεις ενα μεταχειρησμενο 3ετιας τα εξοδα σου θα ειναι πολυ πιο αυξημενα απο οτι αν αγοραζες ενα καινουριο αυτοκινητο.σκεψου μονο λαστιχα συμπλεκτεσ κτλ που θα θελουν συντομα αλλαγμα.Αρα η οικονομικη διαφορα που χωριζει τις 2 επιλογες ειναι πολυ μεγαλυτερη απ'οτι αρχικα φαινεται. Ουδεις διαφωνει βεβαια οτι ενα wrangler ειναι απειρως περισσοτερο μουρη απο ενα terios.Αλλα τα παντα στην ζωη ειναι θεμα προτερεοτητων...

klopweisser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κανενας φιλος των Defender? Οδηγουσα ενα παλιο στα νιατα μου στην αλλοδαπη.

Συνημμένα

• DSC00357.jpg
    DSC00357.jpg
    43,2 KB · Εμφανίσεις: 23

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Johny, το όχημα που λες είναι πολύ καλό. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου...
Με το μόνο που μπορώ να το συγκρίνω (σε αυτή την κατηγορία πάντα) είναι το Nissan Navara.
Πάντως ένα είναι σίγουρο. Η Ιαπωνες είναι έτη φωτός μπροστά.
ΚΡΙΜΑ που δεν επιτρέπονται τα πετρελαιοκίνητα...ΚΡΙΜΑ!

Σαφώς και επιτρέπονται τα Euro 4, οπουδήποτε εκτός δακτυλίου !
Κι αυτό προσωρινά, γιατί σύντομα θα υποχρεωθούν να αλλάξουν το νόμο!
Τα σύγχρονα πετρέλαια είναι εξίσου καθαρά αν όχι και πιο καθαρά από τις βενζίνες!

Όσο για το Navara, δεν είναι κακό, αλλά αν το συγκρίνεις στα σημεία με το D-MAX, ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΑΣΙ, ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΦΡΕΝΑ, ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΕΥΕΛΙΞΙΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, κ.α.!
Στο μόνο που υπερέχει κατά τη γνώμη μου το Navara , είναι στο εσωτερικό, που είναι πιο εντυπωσιακό....

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Το θεωρώ υπερτιμημένο γιατί το μοντέλο SX κοστίζει απο 18.000-20.800?. Με κινητήρα μόνο 1.500 κυβικών, με πολύ στενό χώρο μέσα, μικρό σαλόνι, δεν είναι υπερτιμημένο; Δες εδώ
Αφού κάποιος θα δώσει τόσα λεφτά, με 5.000-7.000 ευρώ παραπάνω, παίρνει ένα jeep wrangler ή cherokee, το πολύ 2-3 ετών, σε άριστη κατάσταση το οποίο ΔΕΝ έχει σχέση με Terios.

'Oσο για την σύγκριση με το Atos, είναι σχεδόν ίδια στον εσωτερικό χώρο!

Ποιό Wrangler έχει αυτό το εσωτερικό να το αγοράσω αύριο κιόλας;

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Like-no-other

Φορτώστε :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• hummer black.jpg
    hummer black.jpg
    88,7 KB · Εμφανίσεις: 33

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Σαφώς και επιτρέπονται τα Euro 4, οπουδήποτε εκτός δακτυλίου !
Κι αυτό προσωρινά, γιατί σύντομα θα υποχρεωθούν να αλλάξουν το νόμο!
Τα σύγχρονα πετρέλαια είναι εξίσου καθαρά αν όχι και πιο καθαρά από τις βενζίνες!

Όσο για το Navara, δεν είναι κακό, αλλά αν το συγκρίνεις στα σημεία με το D-MAX, ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΑΣΙ, ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΦΡΕΝΑ, ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΕΥΕΛΙΞΙΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, κ.α.!
Στο μόνο που υπερέχει κατά τη γνώμη μου το Navara , είναι στο εσωτερικό, που είναι πιο εντυπωσιακό....

Εντάξει, εντάξει... Σου είπα συμφωνώ για to Isuzu... Μήπως είσαι ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας???? (Πλάκα κάνω έτσι...??)
Πριν πάρω το Pajero ήμουν έτοιμος να αγοράσω ένα Isuzu Trooper. Γαμώ το εργαλείο. Απλά κόλλησα στην αξία μεταπώλήσης, ανταλακτικά κτλπ. Δυστυχώς όταν αγοράζεις αμάξι, πρέπει να λαμβάνεις πολλά πράγματα υπόψη... Και πριν 3-4 χρόνια η Isuzu  δεν φημίζονταν γι αυτά. Τώρα για να μαι ειλικρινής δεν ξέρω τι γίνεται. Αν ξέρεις κάτι και μπορείς να με ενημερώσεις... Ευχαρίστως...
Επίσης, να υπενθιμίσω (έτσι για την κουβέντα) ότι το Navara έχει και πιο δυνατό moteur. 200Hp και 40 + κιλά ροπής...
Τέλως πάντων... Εμένα και τα δύο μου κάνουν...

Είπες ότι πλέον το πετρέλαιο εκτός δακτυλίου επιτρέπεται....
Για πες... Γιατί μάλλον έχω μείναι λίγο πίσω στο θέμα... Εγώ είχα την εντύπωση ότι επιτρέπεται μόνο εκτός νομού Αττικής.
ʼντε ρε Johny D-Max --> Τώρα κατάλαβα και το nick-name σου....

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Κανενας φιλος των Defender? Οδηγουσα ενα παλιο στα νιατα μου στην αλλοδαπη.

ʼααααααααααααααααααααααχ, Land Rover Defender.
Για μένα είναι ένα απο τα "ομορφότερα" 4x4 που έχουν φτιαχτεί.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Εντάξει, εντάξει... Σου είπα συμφωνώ για to Isuzu... Μήπως είσαι ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας???? (Πλάκα κάνω έτσι...??)
Πριν πάρω το Pajero ήμουν έτοιμος να αγοράσω ένα Isuzu Trooper. Γαμώ το εργαλείο. Απλά κόλλησα στην αξία μεταπώλήσης, ανταλακτικά κτλπ. Δυστυχώς όταν αγοράζεις αμάξι, πρέπει να λαμβάνεις πολλά πράγματα υπόψη... Και πριν 3-4 χρόνια η Isuzu  δεν φημίζονταν γι αυτά. Τώρα για να μαι ειλικρινής δεν ξέρω τι γίνεται. Αν ξέρεις κάτι και μπορείς να με ενημερώσεις... Ευχαρίστως...
Επίσης, να υπενθιμίσω (έτσι για την κουβέντα) ότι το Navara έχει και πιο δυνατό moteur. 200Hp και 40 + κιλά ροπής...
Τέλως πάντων... Εμένα και τα δύο μου κάνουν...

Είπες ότι πλέον το πετρέλαιο εκτός δακτυλίου επιτρέπεται....
Για πες... Γιατί μάλλον έχω μείναι λίγο πίσω στο θέμα... Εγώ είχα την εντύπωση ότι επιτρέπεται μόνο εκτός νομού Αττικής.
ʼντε ρε Johny D-Max --> Τώρα κατάλαβα και το nick-name σου....

Καλημέρα my friend....
Δεν είμαι ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας, αλλά το οδηγώ σχεδόν κάθε μέρα και ξέρω τι λέω.....
Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ο εισαγωγέας (Τώρα η Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ) και δεν υπάρχει πρόβλημα ανταλλακτικών, οι δε τιμές είναι λογικότερες απο τους πιο πολλούς ανταγωνιστές, ΙΔΙΩΣ από τη Νissan....
MHN ENTYΠΩΣΙΑΖΕΣΑΙ από τα 200 άλογα, προέρχονται από ένα κινητήρα 2500 κ.εκ.,που κάποτε ήταν 100 ίππων, και με βελτιώσεις έφτασε τους 200....(χαρτογράφηση, πίεση Turbo, κ.τ.λ.), με ότι αυτό συνεπάγεται απο πλευράς αξιοπιστίας.
Έχει προβλήματα, και μάλιστα φαίνεται ότι είναι ''πιεσμένος'', στην κατανάλωση του, που είναι μεγαλύτερη απο του Isuzu, παρότι το τελευταίο είναι 3000 κ.εκ......
Να συνεχίσω; ʼσε που τα 3000 κυβικά όπως είναι ευνόητο έχουν τελείως άλλη συμπεριφορά απο θέμα ροπής και πως εμφανίζεται αυτή.
Γενικά το Isuzu δουλεύει πολύ χαλαρά, ακόμα και στις χαμηλές στροφές, με αποτέλεσμα να ειναι απολύ αξιόπιστο απο κινητήρα.
'Οσο για τη νομοθεσία, πλέον τα πετρέλαια είναι πολύ καθαρά, και αν συνυπολογίσουμε πόσο λιγότερα ΛΙΤΡΑ καύσιμο καίνε, δεν είναι λογικό να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν ελέυθερα παντού....Στην Ευρώπη επιτρέπεται, και σύντομα λογω Ε.Ε. θα υποχρεωθούν να το επιτρέψουν και στην Ελλάδα.
Ίσως να κάνω λάθος για το δακτύλιο, και όντως να αφορά το νομό Αττικής, αλλά όπως σου είπα αυτό θα λυθεί σύντομα.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Καλημέρα my friend....
Δεν είμαι ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας, αλλά το οδηγώ σχεδόν κάθε μέρα και ξέρω τι λέω.....
Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ο εισαγωγέας (Τώρα η Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ) και δεν υπάρχει πρόβλημα ανταλλακτικών, οι δε τιμές είναι λογικότερες απο τους πιο πολλούς ανταγωνιστές, ΙΔΙΩΣ από τη Νissan....
MHN ENTYΠΩΣΙΑΖΕΣΑΙ από τα 200 άλογα, προέρχονται από ένα κινητήρα 2500 κ.εκ.,που κάποτε ήταν 100 ίππων, και με βελτιώσεις έφτασε τους 200....(χαρτογράφηση, πίεση Turbo, κ.τ.λ.), με ότι αυτό συνεπάγεται απο πλευράς αξιοπιστίας.
Έχει προβλήματα, και μάλιστα φαίνεται ότι είναι ''πιεσμένος'', στην κατανάλωση του, που είναι μεγαλύτερη απο του Isuzu, παρότι το τελευταίο είναι 3000 κ.εκ......
Να συνεχίσω; ʼσε που τα 3000 κυβικά όπως είναι ευνόητο έχουν τελείως άλλη συμπεριφορά απο θέμα ροπής και πως εμφανίζεται αυτή.
Γενικά το Isuzu δουλεύει πολύ χαλαρά, ακόμα και στις χαμηλές στροφές, με αποτέλεσμα να ειναι απολύ αξιόπιστο απο κινητήρα.
'Οσο για τη νομοθεσία, πλέον τα πετρέλαια είναι πολύ καθαρά, και αν συνυπολογίσουμε πόσο λιγότερα ΛΙΤΡΑ καύσιμο καίνε, δεν είναι λογικό να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν ελέυθερα παντού....Στην Ευρώπη επιτρέπεται, και σύντομα λογω Ε.Ε. θα υποχρεωθούν να το επιτρέψουν και στην Ελλάδα.
Ίσως να κάνω λάθος για το δακτύλιο, και όντως να αφορά το νομό Αττικής, αλλά όπως σου είπα αυτό θα λυθεί σύντομα.

Ναι δεν το συζητάω... Καλύτερα 3000cc παρά 2500...
Ειδικά στα τζιπ αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η ροπή και ο κυβισμός, όχι τα άλογα. Επιμένω πάντως ότι το Nissan είναι στα ίδια επίπεδα και όπως και να το κάνουμε παραμένει ένα πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο. Αν και ακριβότερο...
Όσο για το Isuzu, είναι κορυφαίο κι εμένα μου αρέσει πολύ. Και αν αποφάσιζα να αγοράσω καινούριο αμάξι, το σίγουρο είναι οτι 16hp δεν θα αποτελούσαν κριτήριο.
Απλά επιμένω για το Navara επειδή είχα την τύχη να το οδηγήσω και μάλιστα στο βουνό. d-max δεν είχα την τύχη ακόμα να οδηγήσω...
Πάντως μπράβο σου. Λίγοι άνθρωποι στις μέρες μας εκτιμούν τέτοια οχήματα και ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν ότι υπάρχουν εταιρίες όπως η Isuzu, η οποία είναι κατεξοχήν Ιαπωνέζικη και παγκοσμίου κύρους, άσχετα με το πόσο γνωστή είναι στην Ελλάδα.

Όσο για το πετρέλαιο, το έχω ψάξει αρκετά. Τελευταία πληροφόρηση που είχα είναι ότι επιτρέπεται μόνο εκτός Αττικής. Μακάρι να αλλάξει σύντομα αυτό. Πριν αγοράσω το Mitsubishi, είχα προσπαθήσει να φέρω ένα ίδιο 2.800cc TurboDiesel αλλά ....ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ.... Κικεώνας Ελληνικός. Τόσο μπλέξιμο όσο δεν φαντάζεσαι...Θα μου κόστιζε όσο αν το αγόραζα καινούριο και θα είχα και το φόβο από κλήσεις της τροχαίας + φόβο κατάσχεσης.  Αυτό βέβαια ίσχυε παλαιότερα. Τώρα μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Κι αν δεν έχουν αλλάξει, ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξουν σύντομα...

Εσύ αλήθεια το D-max πως το έχεις? Diesel? Με τι πινακίδες, Αττικής? Το δικαιολογεί το επάγγελμά σου?
Σόρρυ για την αδιακρισία...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom