JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Ναι δεν το συζητάω... Καλύτερα 3000cc παρά 2500...
Ειδικά στα τζιπ αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η ροπή και ο κυβισμός, όχι τα άλογα. Επιμένω πάντως ότι το Nissan είναι στα ίδια επίπεδα και όπως και να το κάνουμε παραμένει ένα πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο. Αν και ακριβότερο...
Όσο για το Isuzu, είναι κορυφαίο κι εμένα μου αρέσει πολύ. Και αν αποφάσιζα να αγοράσω καινούριο αμάξι, το σίγουρο είναι οτι 16hp δεν θα αποτελούσαν κριτήριο.
Απλά επιμένω για το Navara επειδή είχα την τύχη να το οδηγήσω και μάλιστα στο βουνό. d-max δεν είχα την τύχη ακόμα να οδηγήσω...
Πάντως μπράβο σου. Λίγοι άνθρωποι στις μέρες μας εκτιμούν τέτοια οχήματα και ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν ότι υπάρχουν εταιρίες όπως η Isuzu, η οποία είναι κατεξοχήν Ιαπωνέζικη και παγκοσμίου κύρους, άσχετα με το πόσο γνωστή είναι στην Ελλάδα.
Όσο για το πετρέλαιο, το έχω ψάξει αρκετά. Τελευταία πληροφόρηση που είχα είναι ότι επιτρέπεται μόνο εκτός Αττικής. Μακάρι να αλλάξει σύντομα αυτό. Πριν αγοράσω το Mitsubishi, είχα προσπαθήσει να φέρω ένα ίδιο 2.800cc TurboDiesel αλλά ....ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ.... Κικεώνας Ελληνικός. Τόσο μπλέξιμο όσο δεν φαντάζεσαι...Θα μου κόστιζε όσο αν το αγόραζα καινούριο και θα είχα και το φόβο από κλήσεις της τροχαίας + φόβο κατάσχεσης. Αυτό βέβαια ίσχυε παλαιότερα. Τώρα μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Κι αν δεν έχουν αλλάξει, ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξουν σύντομα...
Εσύ αλήθεια το D-max πως το έχεις? Diesel? Με τι πινακίδες, Αττικής? Το δικαιολογεί το επάγγελμά σου?
Σόρρυ για την αδιακρισία...
1. Το οδηγώ καθημερινά, υπάρχει μόνο Diesel έτσι κι αλλοιώς, στην εταιρεία που δουλεύω, ζώ στην Κρήτη, και είναι επαγγελματικό....
2. Όντως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ εξω η Ιsuzu, εδώ είναι λίγο πίσω, ακριβώς λόγω κακής αντιπροσώπευσης στο παρελθόν, τώρα όμως είναι ο.κ., και διαρκώς ανεβαίνει....
3. Δεν είναι αδιακρισία, σε ότι μπορώ απαντάω.
Κανένα πρόβλημα , ελπίζω να σε κάλυψα, κι ότι μπορώ ευχαρίστως.