1. Ναι το είπα. Ψέμα είναι?
2. Φθηνά??? Μας δουλεύεις ρε Λάκη? Πιο είναι το φθηνό? Το Grand Cherokee me 85.900 euro?
3. Όπως πολύ σωστά το είπες. ΠΑΛΙΑ τεχνολογία.
4. Αξιοπιστία? Για κάνε μία βόλτα από Chrysler να δεις πόσα Wrangler, Cherokee και Grand είναι μέσα για επισκευή σε διαφορικά, αυτόματα κιβώτια κτλπ... Αμερικάνικη Αξιοπιστία = Κάποτε στο παρελθόν.
5. Φθηνή συντήρηση????????????????? ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ. Ξανακάνε μία βόλτα στην Chrysler....
6. Μεγάλη ζωή και πολύ καλή μεταπώληση. Στο 1/10 της τιμής!
Και μετά μας φταίει το Kompressor....
1)Ενώ ο κινητήρας της VW ας πούμε μπαίνει σε λιγότερα αυτοκίνητα;
2)Εγώ αναφέρθηκα σε κουπέ, τα οποία είναι πισωκίνητα.
Η τετρακίνηση δεν νομίζω να διαφωνήσεις ότι είναι εξ'ορισμού ακριβό φρούτο.ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ! Σε οποιαδήποτε μορφή. Όλα τα τετρακίνητα ανεξαρτήτος μάρκας, ανεξαρτήτος προέλευσης έχουν πολύ δαπανηρή συντήρηση και βγάζουν ευκολότερα ζημιές στη μετάδοση. Είτε πρόκειται για off-road , είτε πρόκειται για SUV, είτε για σπορ τετρακίνητα.
Η φθηνή συντήρηση στην οποία αναφέρθηκα αφορούσε πισωκίνητα, στη χώρα τους, όπου υπάρχει δίκτυο υποστήριξης. Εδώ έρχονται μόνο τα τετρακίνητα, τα οποία προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν, δεν μου αρέσουν, τα σιχαίνομαι , δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ μου.
3)Οι ίπποι είναι ίπποι. Μεταξύ 200 ίππων από ένα 2τρο Honda και 200 ίππων από ένα 4λιτρο αμερικάνικο 6κύλινδο εγώ θα προτιμούσα το δεύτερο. Αποδίδει από το ρελαντί.
4)Όλα όσα αναφέρεις είναι τετρακίνητα και ... τζιπ. Δεν έχουν σχέση με όσα ανέφερα εγώ.
5)Είπαμε ότι δεν αναφερόμουν σε τζιπ έτσι; Μην μου ξαναπείς για wrangler κτλ ...
6)Οι κινητήρες σαν του mustang ή τους χέλμι ζουν πολύ. Ιστορικά αποδεδειγμένο! Κάτι αλουμινένια τσόφλια σημερινά μάλλον δεν φτουράνε το ίδιο ...
Σε μεταπώληση δεν αναφέρθηκα πουθενά. Τα αυτοκίνητα δεν είναι επένδυση. Με το που αγοράζονται χάνουν. Όσο πιο ακριβά είναι και λιγότερο εμπορικά, τόσο πιο δύσκολα μεταπωλούνται. Αν θες καλή μεταπώληση , αγοράζεις C180 , 316 , 520 , toyota corola , vw golf 1.4 κτλ. Συγκλονιστικά οχήματα δηλαδή!
Προσωπικά ούτε η μεταπώληση με ενδιαφέρει. Αγοράζω καινούργια αυτοκίνητα πάντα και τα πετάω ή τα σπάω ...