Σαν προπονητης ειναι πολυ καλος στην τακτικη και στο στησιμο της ομαδας..Σκεψου ποσες προκρισεις πηρε απεναντι σε ανωτερους αντιπαλους στο C.L 2 φορες απεκλεισε τον Μουρινιο στους 4 και ειδικα το 2007 ειχαμε 5 φορες χειροτερη ομαδα,εχει αποκλεισει Ρεαλ και Μπαρτσελωνα με διπλα μεσα στα γηπεδα τους.Απο το 2005 μεχρι το 2009 η ομαδα ηταν συνεχως στην πρωτη τετραδα και διατηρουταν σε αξιοπρεπες επιπεδο στο πρωταθλημα,οταν Τσελσι και Μαντσεστερ χαλαγανε ενα σκασμο λεφτα δεν μπορουσε να τους ανταγωνιστει στα ισια με το μπατζετ που ειχε.Μονο το 2010 βγηκαμε εβδομοι,ενω απο το 2010 και μετα τερματιζαμε απο 6η θεση και κατω..Παμε στους παιχτες που εφερε Τορες οταν ηρθε και μεχρι το 2010 πεταγε μετα τραυματιστηκε και τον πηρε η κατω βολτα,Ρεινα τα πρωτα χρονια πολυ καλος(αν και ποτε δεν ηταν πρωτη κλαση τερματοφυλακας),Τσαμπι Αλονσο,Μασερανο,Λουκας,Αγκερ,Γκλεν Τζονσον,Καουτ(αμπαλος τεχνικα αλλα σκυλι στο γηπεδο) βεβαια φορτωσε την ομαδα και με αρκετα παλτα.Δεν πρεπει να ξεχναμε και την τεσσαρα που ριξαμε μεσα στο Ολντ Τραφορντ το 2009 χρονια που η Γιουναιτεντ ειχε αρκετα καλη ομαδα.Εχει το μειονεκτημα οτι οι ομαδες του δεν παιζουνε ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας αλλα αναμονης για αυτο και σε ματς με κατωτερους αντιπαλους χανει βαθμους(βλεπε Ναπολι φετος).Αλλα και σε αλλες ομαδες τα πηγε καλα οπως στην Βαλενθια οπου πηρε 2 πρωταθληματα και 1 Ουεφα και στην Τσελσι περσι οπου σε περιεργη χρονια τους εβγαλε 3ους και πηρε και το Europa League. Φυσικα τα σκατωσε στην Ιντερ για να τα λεμε ολα.
Σόρρυ μαστορα που θα σου το χαλάσω, αλλά έχεις πιαστεί και εσύ ΘΥΜΑ των ΨΕΜΜΑΤΩΝ του ταβερνιάρη. ΑΝ ψάξεις στο νετ θα δεις ότι τ 6 χρόνια που έκατσε ο πούστης στον πάγκο της ομάδας ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Στ 6 αυτά χρόνια ο ταβερνιάρης έδωσε ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (δε μιλάω για συμβόλαια) 300εκ λίρες και πηρε πίσω περίπου τα μισά. Την ΙΔΙΑ περίοδο η Γιουν εδωσε για παίκτες ΜΟΛΙΣ 230εκ λίρες και πηρε πίσω 180εκ λίρες. Δηλαδή ο ένας την ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ κατά 150εκ λιρες (δηλαδή περίπου 25εκ λιρες το χρόνο)και ο άλλος 50εκ λιρες (ούτε δηλαδή 10εκ λιρες το χρόνο). Αυτη τη στιγμή η Λίβερπουλ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ από τη καταστροφή του ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ. Μπορεί να πήρε Τσ Λου και τα σχετικά αλλά την ομάδα οικονομικά ΤΗ ΓΑΜΗΣΕ. Αλλά για να λεμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη είναι ο ΜΟΝΟΣ ίσως προπονητής που έκανε ότι παιρνούσε από το χέρι του για να δικαιωθούν οι 96.
Θες να σε πάω και στη Νάπολι; Έχει ξοοδέψει ΜΕΧΡΙ τώρα (σε λιγότερο από 1 χρόνο) σχεδόν 90εκ ΕΥΡΩ. Και έχει πάρει πίσω 60εκ. Είναι δηλαδή με το καλήμέρα στο ισοζύγιο των μεταγραφών στο -30!!!!!! Έχουν περάσει περίπου 8 μήνες από τότε που πήγε. Θα περίμενε κανείς η ομάδα να μπορεί να παίξει ένα ποδόσφαιρό που θα ανυσηχεί τους αντιπάλους της. Έναντι της Ρόμα στον 2ο ημιτελικό το σκορ είναι πλασματικό. Η Ρόμα χάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία, βάζει γκολ η Ναπολι και η Ρόμα απλά εξαφανίζεται ψυχολογικά. Με τη Μίλαν....νταξ η Μίλαν έχει τα δικά της προβλήματα. Παίζει μ ομάδες που πρέπει εύκολα ή δύσκολα να τις κερδίζει και ΧΑΝΕΙ βαθμούς, ΜΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ. Είναι αυτή τη στιγμή 3η και ο ταβερνιάρης θα πρέπει ν ανάβει καντίλι κάθε μέρα που η Φιορεντίνα έχει ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς. Δεν ξέρω αν έχει επιστρέψει ο Ρόσι, αλλά πως είναι πολύ ποιοτικός παίκτης και σίγουρα η απουσία του θα στοίχησε κάποιους βαθμούς. Εγώ ξέρεις τι θέλω; Έχω ξοδέψει 90μύρια. ΑΛΙΜΟΝΟ αν δε μπορείς μ αυτά τα λεφτά να δείχνεις 8-9 μήνες μετά στοιχεία που να λένε "ξερετε κάτι; Έκανα ένα μικρό βήμα πίσω γιατί έχω καινούργιο προπονητή και νέους παίκτες και νέα φιλοσοφία, αλλά να δείτε τα τελευταία παιχνίδια μου!! Του χρόνου θα το χτυπήσω το πρωτάθλημα". Μόνο που κάτι τέτοιο οι εμφανίσεις της Νάπολι δε το λένε. Ξέρεις τι λένε "κάντε ότι προσευχές ξέρετε σ όποιον θεό πιστεύεται για του χρόνου. Έτσι όπως παίζουμε χλωμή η 3η θέση"
Αν ήμουν Λαυρέντης ξέρεις τι θα έκανα; Θα ΕΔΙΩΧΝΑ χθες τον ταβερνιάρη και θα έπαιρνα στη θέση του Βαλδέρβε. Με την Ατλέντικ κάνει παπάδες και με ρόστερ αξίας το 1/10 της Ρεαλ και της Μπάρτσα πάει να κουνήσει σεντόνι.
Υ.Γ Επίσης ΠΑΛΙ συγγνώμη που σου το χαλάω, αλλά απο το 2004 μέχρι το 2010 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ συνέχεια μέσα στη 4άδα. Ποιο τρανό παράδειγμα; ότι η θέση που τερματίσαμε το 2004 (χρονία που πήραμε το Τσου Λου) δε μας επέτρεπε να παίξουμε στο ΕΠΟΜΕΝΟ Τσου Λου (άσχετα ότι παίξαμε μετά από ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ. Βαριέμαι να ψάχνω τώρα τις θέσεις που τερμάτισε η Λιβερπουλ με τον ταβερνιάρη στον πάγκο αλλά συνέχεια 4αδα ΔΕΝ ήμασταν ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.
Υ.Γ ΤΕΒΕΡΝΙΑΤΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΟΥ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ. ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ, ΑΛΤΕΝΤΙΚΟ και θα ολοκληρώσει το έργο του καταστρέφοντας τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου την ΑΕΚ