Αρτέμης...
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2010
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Έχει γίνει και η επίσημη ανακοίνωση!
Robinho-Milan: ufficiale
Borriello passa alla Roma
Έχει γίνει και η επίσημη ανακοίνωση!
Ροναλντίνιο-Πάτο-Ρομπίνιο-Ιμπραίμοβιτς...θα χαθεί το τόπι μπροστά Παπάρη!
Ναι το είπα κι εγώ χθες...το θέμα είναι να μαζέψει την ομάδα ο Αλέγκρι στα μετόπισθεν!Παπάρια .
Αν δεν μαζευτούμε πίσω , δεν θα χάσουμε το τόπι ... το γήπεδο θα χάσουμε .
... τες παν ... μη γίνω αριγκο σακι του καναπεος ... συγκρατημενη αισιοδοξια .
ναι ρε γαμωτιιιιΝαι το είπα κι εγώ χθες...το θέμα είναι να μαζέψει την ομάδα ο Αλέγκρι στα μετόπισθεν!
Κι εγώ μόνο τα στιγμιότυπα είδα!Αυτό που φοβόμουνα...η άμυνα χωρίς τον Νέστα είναι τσίρκο!Τουλάχιστον να βάλει τον Αμέλια στην θέση του Αμπιάτι μήπως και σώσουμε τίποτα πίσω...προσωπικα ειμαι Μιλαν
και σημερα χασαμε 2-0 απο την Τσεζενα, δεν ειδα το ματς ,μονο τα στιγμιοτυπα απο το youtube , μπορει καποιος να εκφερει αποψη για το πως επαιξε ο Παπασταθοπουλος?
φίλε ασχετο με το θεμα, αλλα τι κωλάρα ειναι αυτή που εχεις στο αβαταρ σου...Κι εγώ μόνο τα στιγμιότυπα είδα!Αυτό που φοβόμουνα...η άμυνα χωρίς τον Νέστα είναι τσίρκο!Τουλάχιστον να βάλει τον Αμέλια στην θέση του Αμπιάτι μήπως και σώσουμε τίποτα πίσω...
φίλε ασχετο με το θεμα, αλλα τι κωλάρα ειναι αυτή που εχεις στο αβαταρ σου...
ή
λενε πως ηταν ψοφια τα χαφ (πιρλο,γκατουζο,αμπροζινι) , αλλα και ο σωκρατακος φαινεται να εχει ευθυνη και στα δυο μπαλακια ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος...Κι εγώ μόνο τα στιγμιότυπα είδα!Αυτό που φοβόμουνα...η άμυνα χωρίς τον Νέστα είναι τσίρκο!Τουλάχιστον να βάλει τον Αμέλια στην θέση του Αμπιάτι μήπως και σώσουμε τίποτα πίσω...
Στο πρώτο φταίει...δεν έχει καλή θέση και καθυστερεί να πάει στην μπάλλα!Στο δεύτερο φταίνε όλοι...λενε πως ηταν ψοφια τα χαφ (πιρλο,γκατουζο,αμπροζινι) , αλλα και ο σωκρατακος φαινεται να εχει ευθυνη και στα δυο μπαλακια ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος...
Παρακάλα να μην το διαβάσει ο Μεγαλέφας!το χω ξαναπαει...
η αμυνα ενος τοσο μεγαλου κλαμπ δε γινεται να χει για εντεκαδατο εναν 22χρονο...
οσο πιο κοντα στο τερμα σου ειναι η θεση τοσο μεγαλυτερη εμπερια και συγκεντρωση απαιτειται καθως το οποιο λαθος πληρωνεται..
ουτε ο νεστα δεν επαιζε βασικος στη μιλαν στα 22 του..
ο πουγιολ στην ιδια ηλικια ηταν η χαρα οποιουδηποτε αριστερου εξτρεμ τον εβρισκε στο δρομο του..
μεγαλο λαθος για τη μιλαν..
το επομενο ειναι <<ποτουριδης-πικε,βιοι παραλληλοι!>>Παρακάλα να μην το διαβάσει ο Μεγαλέφας!