[size=12pt]Ξανά στον «αγώνα»
[/size]
Η Ίντερ ξαναέκανε προσφορά αφού η Μπαρτσελόνα με την Λίβερπουλ δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα. Ο 26 χρόνος Αργεντινός είναι απελπισμένος, θέλει να φύγει από το Anfield οπωσδήποτε ενώ δεν θέλει να παίξει εναντίον της Μαντσεστερ Σίτυ.
Είναι γνωστό ότι η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να αποκτήσει τον Μασκεράνο, ως προς αυτό είπε ο Πέπ Γκουαντιόλα : «Θα μιλήσω γι’ αυτόν όταν έρθει, αν θα έρθει. Αν έρθει ένας χαφ στην ομάδα τότε τα προβλήματα της ομάδας λύνονται, αν έρθει θα είμαι ικανοποιημένος.»
Ωστόσο ο Roy Hodgson , απέρριψε τις προσφορές των 12-16 εκ. ευρώ. Είπε ότι δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Λίβερπουλ ενάντια στην Trabzonspor στο Europe League λόγω συζητήσεων με την Μπαρτσελόνα.
«Δεν είναι εδώ γιατί οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Αν έπαιζε ενάντια στην Trabzonspor θα μπορούσε να είχε χαλάσει την προσπάθεια των δύο συλλόγων.
Εγώ δεν ήθελα κάτι τέτοιο για αυτόν. Ελπίζω στις ερχόμενες μέρες το θέμα να λυθεί, είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον αλλά δεν ξέρω ποιος θα είναι αυτός.»
Ο Roy Hodgson αρνείτε να πει ότι ο Μασκεράνο μπορεί να μείνει στην Λίβερπουλ όταν οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.
«Πρέπει να ξέρω αν θα παίζει αυτήν τη σεζόν στην Μπαρτσελόνα ή στην Λίβερπουλ.»
Ο Μέσσι, ο οποίος παίζει με τον Μασκεράνο στην Αργεντινή είπε στην Λίβερπουλ ότι πρέπει να τον αφήσουν να έρθει στο Camp Nou.
Είπε στην Daily Express : «Ο Χαβιέρ δεν πρόκειται να παίξει στην Λίβερπουλ, μπορώ να σας διαβεβαιώσω γι’ αυτό. Η οικογένεια του Χαβιέρ είναι δυστυχισμένη και η πίεση να το βλέπει αυτό τον δημιουργεί κατάθλιψη. Η Λίβερπουλ πρέπει να φερθεί ανθρώπινα και να τον αφήσει να φύγει.»