Επισκέπτης
τραβα στο κωστακη να του φερνεις σουβλακια οταν παιζει με το playstationεγώ είμαι μέτρ, εσύ θα γίνεις γκαρσόνι του έκπτωτου Γιωργάκη!
τραβα στο κωστακη να του φερνεις σουβλακια οταν παιζει με το playstationεγώ είμαι μέτρ, εσύ θα γίνεις γκαρσόνι του έκπτωτου Γιωργάκη!
τραβα στο κωστακη να του φερνεις σουβλακια οταν παιζει με το playstation
Κομματόσκυλα δεν σας φτάνουν τόσα πολιτικά θρεντ?
Καλά άστον αυτόν...νομίζει ότι θα αλλάξει ο κόσμος από την Δευτέρα!το σχόλιο μου για τον Van Basten το διάβασες? αυτά να τα πεις στο κομματόσκυλο το ΒΟΔΟ!!!
...ναι, αλλά ο Ολλανδός ήταν η σημαία της Μίλαν και την είχε οδηγήσει πάλι στην κορυφή της Ιταλίας και της Ευρώπης την περίοδο 1988-1993!
Να την βάζεις ολόκληρη την είδηση Mouninja!
«Υπάρχουν και άλλες προοπτικές, αλλά κανείς δεν πρόκειται να σταματήσει τη μετακίνησή μου στη Μίλαν. Η συμφωνία είναι πολύ κοντά να κλείσει. Όταν έφυγα από τη Μίλαν μου είχαν πει ότι με ήθελαν αμέσως πίσω. Πέρασα απίστευτα όμορφες στιγμές εκεί. Είναι μεγάλη ομάδα. Δεν αντέχω άλλο την πίεση του πρωταθλητισμού επομένως η Μίλαν είναι ο ιδανικός προορισμός για 'μένα.», τόνισε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Άγγλος.
Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα για την ομάδα αν παίζει ο Μπέκαμ στην θέση του τουρίστα Ροναλντίνιο...
Έχεις κλώνο!ποιος ειναι ο 2 που ψηφισε ναπολι?
φανερωσου συντροφεεεε
Έχεις κλώνο!