Νέα

Campionato

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα υποστηρίζετε στην Ιταλία;

• ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ψήφοι: 2 15,4%
  • ΙΝΤΕΡ

• ΛΑΤΣΙΟ

Ψήφοι: 1 7,7%
  • ΛΙΒΟΡΝΟ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΙΛΑΝ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΝΑΠΟΛΙ

• ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

• ΡΟΜΑ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

• ΤΖΕΝΟΑ

• ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

• ΑΛΛΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13
OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τελευταίο αντίο
Δεν είναι μόνο η σημαία της Μίλαν, αλλά το σύμβολο όλου του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο Πάολο Μαλντίνι -περί ου ο λόγος- θα χαιρετήσει σήμερα το απόγευμα και απέναντι στη Ρόμα για τελευταία φορά το «Σαν Σίρο» και τον κόσμο των μιλανίστι, 24 χρόνια μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «ροσονέρι» (20 Ιανουαρίου 1985 στο Ούντινε).

Οσο για τον επίλογο αυτής της αξεπέραστης καριέρας μόνο με την «κοκκινόμαυρη» φανέλα, τούτος θα «γραφτεί» στη Φλωρεντία στο παιχνίδι Φιορεντίνα - Μίλαν την Κυριακή στις 31 Μαΐου.

«Δεν θα διοργανώσω κανέναν αποχαιρετιστήριο αγώνα» δήλωσε ο κάπτεν των μιλανίστι στην εκπομπή «Segni Particolari» του θεματικού καναλιού του ιταλικού συλλόγου του Μιλάνου «η ελπίδα μου ήταν το τέλος να συνοδευτεί με ένα σημαντικό παιχνίδι και η μοίρα ήθελε αυτό να είναι το Μίλαν - Ρόμα, μια αναμέτρηση για μας κρίσιμη. Επιπλέον Μίλαν και Ρόμα είναι οι δύο αγάπες των Λίντχολμ (ο τεχνικός που του έδωσε το βάπτισμα του πυρός στο Καμπιονάτο) και Αντσελότι. Αντιμετωπίζω αυτό το αντίο σαν γιορτή μιας καριέρας που μου χάρισε αμέτρητες συγκινήσεις. Τα δάκρυα; Τα αναμένω και αυτά, φυσιολογικό είναι, είμαι άνθρωπος. Θα μου άρεσε, πάντως, να είναι ο Μπερλουσκόνι στις εξέδρες, μου έδειχνε πάντοτε την αγάπη του».

Η Μίλαν «παίζει» κόντρα στους Ρωμαίους τη δεύτερη θέση και την εξασφάλιση της εξόδου απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, την ημέρα, μάλιστα, -24 Μαΐου- που ο Μαλντίνι το 1989 κατέκτησε απέναντι στη Στεάουα Βουκουρεστίου το πρώτο από τα πέντε Κύπελλα Πρωταθλητριών του.

Με την κοκκινόμαυρη φανέλα έχει κατακτήσει συνολικά 26 τρόπαια, αγωνιζόμενος σε οκτώ τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ/Κυπέλλου Πρωταθλητριών, όπως ο Χέντο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οσο για το διάδοχο του Πάολο Μαλντίνι στην αρχηγία της Μίλαν; Ο ίδιος έλαβε το περιβραχιόνιο από τον Φράνκο Μπαρέζι, με τον Αμπροζίνι να είναι αυτή τη στιγμή ο δεύτερος κάπτεν των «ροσονέρι», ενώ έπεται -πάντοτε αναφορικά με τα χρόνια που έχουν οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα- ο Γκατούζο.

Ο 41χρονος Ιταλός αμυντικός, πάντως, «προωθεί» τον Κακά. «Ερχονται στιγμές στη ζωή όπου ο καθένας πρέπει να αναλάβει ευθύνες. Για τον Ρίκι νομίζω πως έφτασε αυτή η στιγμή».

Εχει ομολογήσει αναφορικά με το μέλλον του πως καμιά άλλη δουλειά δεν νομίζει ότι θα του δώσει τις χαρές του ποδοσφαίρου, έχει αποκλείσει την καριέρα του προπονητή, αν και -όπως επίσης έχει αποκαλύψει- διδάσκει ποδόσφαιρο τον γιο του Κριστιάν, τον οποίο θα αναμένει η φανέλα του στους «ροσονέρι», αυτή με το νούμερο 3.

ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ

7 πρωταθλήματα
5 Κύπελλα Πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ
3 Διηπειρωτικά
5 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ
5 ιταλικά σούπερ Καπ
1 Κύπελλο Ιταλίας

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

900 συμμετοχές με τη Μίλαν
646 συμμετοχές στο Καμπιονάτο
174 συμμετοχές στις ευρωπαϊκές
διοργανώσεις συλλόγων
126 συμμετοχές στην εθνική Ιταλίας
13 διεθνή τρόπαια
8 τελικοί Κυπέλλων Πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ

Πιο γρήγορο γκολ σε τελικό Τσ. Λιγκ: 53’’ Κωνσταντινούπολη 2005

Μαζί με τον μπαμπά Τσέζαρε Μαλντίνι είναι οι μοναδικοί πατέρας και υιός που έχουν κερδίσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ ως αρχηγοί με την ίδια φανέλα (Τσέζαρε 1963, Πάολο 2003, 2007).

:( :( :( :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• PaoloMaldini8.jpg
    PaoloMaldini8.jpg
    74,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • paolomaldini11.jpg
    paolomaldini11.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 25

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γατούλη θύμισέ μου ποιός πήρε το πρωτάθλημα στην Ιταλία και φέτος.......

:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τελευταίο αντίο
Δεν είναι μόνο η σημαία της Μίλαν, αλλά το σύμβολο όλου του ιταλικού ποδοσφαίρου.
:( :( :( :rockon: :rockon: :rockon:

Respect στον Πάολο αλλά αποσύρθηκαν και άλλα 2 (λιγότερο) μεγάλα ονόματα.
Αφιερώματα σ' αυτά:

1) www.sport-fm.gr/article/179062]Ο «άγγελος» της Γιουβέντους[/url]

145838.jpg
145720.jpg

2) www.sport-fm.gr/article/177056]Το «αντίο» ενός μεγάλου[/url]

130956.jpg
131149.jpg

Ποιό θεωρείτε καλύτερο από τους 2? :think:

Εγώ πιστεύω ότι ο Νέντβεντ ήταν πιο ολοκληρωμένος και χρήσιμος παίχτης αλλά ο Φίγκο ήταν άλλη κλάση και πολύ πιο φινετσάτος. Ο Νέντβεντ ήταν περισσότερο ηγέτης και πιο παθιασμένος ενώ ο Φίγκο ήταν περισσότερο της ηρεμίας και στη δύση της καριέρας του είχε το ρόλο του "σοφού & έμπειρου βετεράνου". Ήταν και οι 2 οι σημαίες των εθνικών τους ομάδων που αποτέλεσαν αξιόλογες δυνάμεις την τελευταία 10ετία αλλά τους κόστισε στο "όνομα" επειδή δεν ήταν πρωτοκλασάτες χώρες στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Τέλος, ο Φίγκο έχει την πιο ωραία γυναίκα που έχει παντρευτεί ποδοσφαιριστής στην ιστορία του σύμπαντος. :rockon:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και οι 2 πολύ καλοί παίχτες αλλά για εμένα ο Φίγκο ήταν μια κλάση τουλάχιστον ανώτερος...αν και ίσως είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος "προδότης" στην ιστορία του ποδοσφαίρου! :2funny:
Υπάρχουν και άλλες ωραίες σύζηγοι...μεγάλο σαγόνι δεν έχει αυτή (με όποιον δάσκαλο ή μάλλον δασκάλα καθίσεις! :grin:) ?

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τέλος ο Καρλίτο μετά από 8 χρόνια στον πάγκο...και όπως ήταν φυσικό ο αντικαταστάτης του είναι από την οικογένεια της ΜΙΛΑΝ...Λεονάρντο! :rockon:

prozac+

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παίχτης με τόση αφοσίωση, διάρκεια και επιμέλεια σαν τον Τσέχο, δεν υπάρχει.
Γνώμη μου είναι, οτι δεν είναι φαντεζί πχ Φίγκο, αλλά παίχτης ουσίας

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τέλος ο Καρλίτο μετά από 8 χρόνια στον πάγκο...και όπως ήταν φυσικό ο αντικαταστάτης του είναι από την οικογένεια της ΜΙΛΑΝ...Λεονάρντο! :rockon:

Λες να μείνει αυτός για καιρό ρε παίχτη?
Εγώ απ' όσο θυμάμαι, σαν σκάουτερ ήταν πετυχημένος αλλά το 1ος προπονητής της Μίλαν είναι άλλη ιστορία.

Παίχτης με τόση αφοσίωση, διάρκεια και επιμέλεια σαν τον Τσέχο, δεν υπάρχει.
Γνώμη μου είναι, οτι δεν είναι φαντεζί πχ Φίγκο, αλλά παίχτης ουσίας

Συμφωνώ απολύτως.
Ο Νέντβεντ ήταν παίχτης-βαρόμετρο ενώ ο Φίγκο περισσότερο στήριγμα πολυτελείας.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Και οι 2 πολύ καλοί παίχτες αλλά για εμένα ο Φίγκο ήταν μια κλάση τουλάχιστον ανώτερος...αν και ίσως είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος "προδότης" στην ιστορία του ποδοσφαίρου! :2funny:
Υπάρχουν και άλλες ωραίες σύζηγοι...μεγάλο σαγόνι δεν έχει αυτή (με όποιον δάσκαλο ή μάλλον δασκάλα καθίσεις! :grin:) ?

1) Πρώτο προδότη ποιό βάζεις? :think:
Μάλλον το Ρονάλντο ε? :dancing:

2) Ναι, σίγουρα υπάρχουν και άλλες ωραίες αλλά αυτή είναι κουκλάρα.
Σ' αυτήν τη φωτό, όντως το σαγώνι της φαίνεται σαν πρησμένο. Για δες εδώ:

hs01.jpg
2806032813493552986732.jpg

Αυτά για αρχή...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Και τώρα gatto βγαίνω στην αντεπίθεση...

xin_4403032115251461487126.jpg
URL]]

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
gatto, δε μπορείς να σταματήσεις τα μαγικά 1-2...

Ed_imgSNN2707E_129308a.jpg
Helen%20Svedin%20-%20Pic%2018%20of%2023.jpg
helen-svedin-lo-speciale-sulla-bellissima-top-model-moglie-di-luis-figo.jpg

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
...και γκολ, 1-0.

i5891500F-B651-42FC-87A2-EE11D5A65737.jpg
http://www.chinadaily.com.cn/sports/2006-03/21/xin_4403032115254271437527.jpg[/img[/URL]]

Τι έλεγες πριν? :boobies:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Λες να μείνει αυτός για καιρό ρε παίχτη?
Εγώ απ' όσο θυμάμαι, σαν σκάουτερ ήταν πετυχημένος αλλά το 1ος προπονητής της Μίλαν είναι άλλη ιστορία.
Θα δείξει...είναι νέος , ορεξάτος , βρίσκεται πολλά χρόνια στην ομάδα , έχει πολλές παραστάσεις και σαν σκάουτερ ήταν αυτός που έφερε στην ομάδα τους Κακά , Πάτο !

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τι έγινε με τον Κακά τελικά?
Θα μάθουμε την αλήθεια για το θέμα? :S

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον μας αποχαιρετάει την Δευτέρα αν και ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί! >:( >:( >:(
Καλά είναι δυνατόν να γίνονται αυτά?
Με καινούργιο προπονητή πάμε για μια καινούργια αρχή και πουλάς τέτοιο παικταρά?
Ποιόν θα μας φέρουν τώρα?
Κανένα 38χρονο πάλι? :s&m_3:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχει κυκλοφορήσει φήμη για τον Αντεμπαγιόρ!Μακάρι...αλλά μιλάμε για άλλη θέση!!!

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έχει κυκλοφορήσει φήμη για τον Αντεμπαγιόρ!Μακάρι...αλλά μιλάμε για άλλη θέση!!!
Πολλές φήμες θα ακουστούν φέτος όπως κάθε χρόνο!

Το θέμα είναι ότι μαλακιζόμαστε τα τελευταία χρόνια και κάνουμε μάγκα την μικρή ομάδα του Μιλάνου! :s&m_1:

ac_milan_logo.jpg
Inter_italy_fc.png

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ωραίο τατού!  :grin:
Προσπαθώ να το παίξω λίγο εκλεκτικός γιατί κάποια εδώ μέσα με κατηγόρησε ότι μου αρέσουν όλες!Μην δίνεις σημασία...  :boobies:

κατι καταφερνεις
ετσι να ριξεις σταχτη στα ματια του κοσμου.... *P

edit..

αχαχαχα τωρα το ειδα κ αυτο
μας αρεσει αυτη... δεν κοιταμε το λιγουλακι μεγαλο σαγονακι της
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom