Αφου σου λεει χωραει ολοκληρη οικογενεια εκει.α. πιο ψηλη ειναι. πιο φαρδια? ειναι??
Μιλαμε πρεπει να ειναι τουλαχιστον 90 κιλα.
Αφου σου λεει χωραει ολοκληρη οικογενεια εκει.α. πιο ψηλη ειναι. πιο φαρδια? ειναι??
ετσι.κ γω δε το αποχωριζομαι!!!Στο χαλικι το καλντεριμι και την παραλια επιβαλλεται το τακουνι
Αφου σου λεει χωραει ολοκληρη οικογενεια εκει.
ετσι.κ γω δε το αποχωριζομαι!!!
Στο καλντεριμι εχει και μια υποστασηΣτο χαλικι το καλντεριμι και την παραλια επιβαλλεται το τακουνι
αα εω θα τα χαλασουμε.μπουκλα αγαπη μου.πριν βγεις στο σοκακι της σαντορινης δε ξοδευεις δυο ωρες γ ψαλιδι στο μαλλι να γινει η μπουκλα σαν της νελλη απο το μικρο σπιτι στο λειβαδι?και κοτσο μπανανα να γουσταρουμε
Στο καλντεριμι εχει και μια υποσταση
Στο χαλικι?? Εχει ερπυστρια να σε κραταει στην ανηφορα??
για τη μουνιτσα μιλαμε. εσενα σε καλυψε σαν απαντηση το 'οικογενειακη'?
αα εω θα τα χαλασουμε.μπουκλα αγαπη μου.πριν βγεις στο σοκακι της σαντορινης δε ξοδευεις δυο ωρες γ ψαλιδι στο μαλλι να γινει η μπουκλα σαν της νελλη απο το μικρο σπιτι στο λειβαδι?
ειναι ανενημερωτη γ τα τελευταια τρεντς.δε περιγραφω αλλο.δεν τα πιανεις ευκολα ε?....
ειναι κιτς η μπουκλα...
πετανε καποτες απο δω και αποκει
εκτος απτην μολυνση απτο λατεξ υπαρχει κινδυνος αλλοιωσης του dna των αγριων ζωων που θα ερθουν σε επαφη με το σπερμα της καποτας
και μετα λεμε γιατι τοσα ειδη αγριων ζωων κινδυνευουν με εξαφανιση
ζητω η οικολογια
θανατος στους ελευθεροκαμπακιδες
Ααααα το φοραs γιατι ειναι ανατομικο ε??πουθενα δεν εχει υποσταση στους παραπανω χωρους που ανεφερα
ειναι ανενημερωτη γ τα τελευταια τρεντς.δε περιγραφω αλλο.
Ααααα το φοραs γιατι ειναι ανατομικο ε??
Μα να μην το καταλαβω με την πρωτη...
εγω???εγω;;;πφφφ...δε θα μιλησω βαρια...σε λυπουμαι βαθυτατα!εισαι ανενημερωτη για το εστι σινιον...
εγω???εγω;;;πφφφ...δε θα μιλησω βαρια...σε λυπουμαι βαθυτατα!
μονο αυτο...πανε με την κοτσομμπανανα σου στα νησια να γελανε και τα μπλε-γαλαζια σπιτακια.
κατι παραπανω απο ανατομικο...
ετσι σε φανταζομαι μανιτσα....
http://bloglines.gr/library/phpThumb.php?src=[URL unfurl="true"]http://www.newsbeast.gr/files/temp/21E7E3ABBF10D37268A181E5B993ACB3.jpg&w=400[/img[/URL]]
[/quote]δεν ανοιγει μανα μ'!