Επισκέπτης
Φιλε με εκανες κ γελασα με το post σου!...σ ευχαριστω!Μου θελει και......παραλιακο γαμησι η ορκα.....Αντε τωρα σ αυτα τα κλανισμενα χαλικια ν απλωσειs την πετσετα σου....
Καλα το λεει ο απολυτοs
Φιλε με εκανες κ γελασα με το post σου!...σ ευχαριστω!Μου θελει και......παραλιακο γαμησι η ορκα.....Αντε τωρα σ αυτα τα κλανισμενα χαλικια ν απλωσειs την πετσετα σου....
Καλα το λεει ο απολυτοs
εχει τετοια βουνοπλαγια στη χιλιαδου ρε ζωο?
εχει τετοια βουνοπλαγια στη χιλιαδου ρε ζωο?
η σκηνη μου ειναι πιο ψηλη απο μενα και ειμαι ορθια
Εξω απ τη σκηνη ναι θα εισαι.....
Αλλα αν εισαι και μεσα στη σκηνη.....τοτε δεν ειναι η σκηνη ψηλη....μαλλον εσυ θασαι κοντη
Στη Χιλιαδου ειναι τραβηγμενη φωτο?
η σκηνη μου ειναι πιο ψηλη απο μενα και ειμαι ορθια
πιο ψηλη ειναι, πιο φαρδια ειναι?
λες να φοραει κυλοτα με τακουνια;Εξω απ τη σκηνη ναι θα εισαι.....
Αλλα αν εισαι και μεσα στη σκηνη.....τοτε δεν ειναι η σκηνη ψηλη....μαλλον εσυ θασαι κοντη
πιο ψηλη ειναι, πιο φαρδια ειναι?
ντιπ ζωα τυπε. και βρωμιζουν και το συμπαν παρατανε ολα τα σκατα οταν φευγουν. θανατος στο ελευθερο καμπινγκ και στους βρωμυλους.
ειναι οικογενειακη μην ανησυχεις
λες να φοραει κυλοτα με τακουνια;
Εξω απ τη σκηνη ναι θα εισαι.....
ντιπ ζωα τυπε. και βρωμιζουν και το συμπαν παρατανε ολα τα σκατα οταν φευγουν. θανατος στο ελευθερο καμπινγκ και στους βρωμυλους.
α. πιο ψηλη ειναι. πιο φαρδια? ειναι??
12ποντα για να στηνει το κονταρι τηs σκηνηs
Kανεις λαθος!...Πλεον οι Ελλεηνιδες εχουνε γινει τοσο μαλακισμενες που φορανε το τακουνι παντου!...απο βαπτήσια μέχρι γαμήσια!Καμια σχεση με καμπινγκ αυτο.....Δεν συνηθιζεται να κυκλοφορεις με καλτσες και γοβες καλοκαιριατικα σε καμπινγκ....