sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
...και τα πιτσουνακια.εκει πανε κομμουνιστες
Εχουμε κανονισει να παμε την Πρωτομαγια με τον Αντζελα να φτιαξουμε πρωτομαγιατικα στεφανια.
...και τα πιτσουνακια.εκει πανε κομμουνιστες
δεν ειμαι ναταλια εγω....(ευτυχως...)
μονο στο ομορφοπαιδα οπως εσυ (που ποσα υπαρχουν μηπως?!)θα συμφωνησω...
στα υπολοιπα δε θα απαντησω...δεν ειμαι ναταλια εγω....(ευτυχως...)
μονο στο ομορφοπαιδα οπως εσυ (που ποσα υπαρχουν μηπως?!)θα συμφωνησω...
στα υπολοιπα δε θα απαντησω...δεν ειμαι ναταλια εγω....(ευτυχως...)
να παρω τον αβραμη και να ερθω και εγω;...και τα πιτσουνακια.
Εχουμε κανονισει να παμε την Πρωτομαγια με τον Αντζελα να φτιαξουμε πρωτομαγιατικα στεφανια.
ααα αυτο καταλαβατε απο την απαντηση μου;Ετσι ετσι....Εσυ εισαι παιδι του λαου.....Τι τα θελουμε τ αστερια ρε??
Διακριτικη πορτα στο υπογειο ναχει ο γαμιστρωναs και......
Οχι μωρε, θα τσακωθουνε παλι για τα ποδοσφαιρικα.να παρω τον αβραμη και να ερθω και εγω;
ααα αυτο καταλαβατε απο την απαντηση μου;
οκ...ειπαμε..απο το πρωι δε γινομαι κατανοητη...κατι παιζει...
απολυτε...ουουου!!!
ποιος να την παει σε 5αστερο?γιατι δεν εχει παει σε 5στερο τυπε
Μην κανειs πισω τωρα.....Ειμαστε μεγαλωμενοι μεσα στην σκουρια
Αν δεν μυριζει μπαιγκον το δωματιο ......σεξ δεν εχει
τυπε αρκανς αυτα τα μουτρα δεν αρεσουν στην λουκ
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=207749&w=400&h=300&q=80[/img[/URL]]
για ξηγα της
[/quote]
τυπε αν θυμασε η λουκριτια ειναι με το σκισμενο το σταρακι ακομα και το κολαν.
κολλαν στα κιλα μου τυπε?????τυπε αν θυμασε η λουκριτια ειναι με το σκισμενο το σταρακι ακομα και το κολλαν.
πφφφ... ου απο ου διαφερει...τπτ δε ξερεις πια;!μονο ομορφια σου δωσε η φυση;εγινες και εσυ λυκανθρωπισσα?
κολλαν στα κιλα μου τυπε?????
Ρε παιδια αυτος πως θεωρει δηλαδη τις αλλες 2 περιπτωσεις?......με την ιδια λογικη ολοι που πανε σε ελευθερο θεωρουν αυτους που πανε σε ξενοδοχεια μαλακες...ε δεν ειναι ετσι...
...ρε τι μαλακιες διαβαζω εδω μεσα...ο ενας λεει οτι στο ελευθερο πανε τα κουμουνια τα χυπια και οι χασικλες, ο αλος προσθετη και τα πακια με τα πουστακια καποιος τριτος λεει οτι ολοι αυτοι ειναι απλυτοι και αλλα τετοια....στο ελευθερω παει οποιος του αρεσει, ετσι απλα,ξεκολατε απο αυτες της ταμπελες....
...ρε τι μαλακιες διαβαζω εδω μεσα...ο ενας λεει οτι στο ελευθερο πανε τα κουμουνια τα χυπια και οι χασικλες, ο αλος προσθετη και τα πακια με τα πουστακια καποιος τριτος λεει οτι ολοι αυτοι ειναι απλυτοι και αλλα τετοια....στο ελευθερω παει οποιος του αρεσει, ετσι απλα,ξεκολατε απο αυτες της ταμπελες....